Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
centrino
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26199 üzenetére
M4 már igen, pörgetett, ideális dtooc el lenne...
Jó minőségű cuccok tekintetében találtam pár nagyon kedves arcot a legendary summit tetején, allergiásak a skorpióra, ezért inkább odaadják mindenüket. Napi 10szer legalább...
(Meg elég sok minden jött a heroic 10 boss floor farmolásából, az meg megvan 3 perc alatt)[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
válasz
arnikusz #26197 üzenetére
Mashol is hallottam, hogy 2022 februartol 2023 februarig fog tartani, Sokolova familia után eredünk, jönnek februárban új gearset/brandset ek, új named itemek/fegyverek új exok...
Januárban minden kiderül, test server en sokkal hamarabb fent lesz minden, pár hét és tele lesz vele a youtube...Arról van valami konkrétum már hogy mi lesz decemberben januárban? Kedden kezdődik a reanimated global event egy hétig, utána?
-
arnikusz
veterán
Tegnap spekulativ találgatás közepette Kamikazevondoom 2022 februárra új Manhunt eventről beszélt többek között.
-
centrino
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26192 üzenetére
Naaa ...
Áttúrtam a ládát, ezt sikerült összehozni:
Police M4 15/21/6 damage to armor - Fast hands
Dark Winter 15/17/10 DtooC - Perfect killer3 providence
1 fenris
Coyote és Fox prayerMellény talent Unbreakable
Hátit még találni kell, az csak Adrenaline rushShd órán 3% a chc és 0% a chd. Így most a modokkal együtt 50%CHC és 143%CHD
Még bőven van mit javítani rajta, alacsony a chd, police m4 se dtooc...
És akkor ez a build a "legjobb védekezés a támadás" jeligével? Armor csak 726k -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26190 üzenetére
Tanker szerverfüggően bugos, ha túl gyorsan megy az Agent később tölti be a mobokat.
-
centrino
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26192 üzenetére
Normális AR t még nem sikerült összeszedni, még nagyon az elején vagyok a "kötelező" buildek összerakásában.
Elsőre lett egy Pestilence build elfogultsági alapon, utána jött az empress skill build farmolni, huntery fury scorpio/dark winter.Igazi dps build még most következik, de várom a vile maszkot egy eclipse buildhez stb....
(Backfire lett a ligás exo, legalább nem Acosta...)
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26191 üzenetére
Próbáld meg "normális" DPS szettben és meglátod simán le fog menni.
Akár burst DPS, akár pl NegoEzekre a pályákra a középtávú buildek jók (AR jellemzően). SMG-vel túl messze vagy szerintem az ellentől, egy bunkernél vagy Washington hotel jól működhet a HF+Scorpio, de itt sok időt veszítesz mire normális lőtávolságba odaszaladsz.
Mondjuk a pathway ha jól rémlik 25 perc a szintidő, ami kb vicc a többihez képest, főleg a Tanker 15 percéhez, az sokkal neccesebb, főleg (nem rád gondolok) kezdő és mindenféle szedett vedett gearben lévő játékosok számára.
Az igazi epic, amikor ilyen pár SHD-s (sub 100-as) játékosok jönnek legendázni, hogy majd a többi lecarryzi őket -
centrino
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26190 üzenetére
Pathway park tól tartottam a legjobban, Challenging és elég hosszú pálya. 20:08 egy Pestilence, 3walker, perfect braced mellény, contractors glove, fox prayer. Reviver hive és striker drón. Pestilence 1M debuff szépen tud aprítani.
Hunters fury build Dark Winter smg Intimidate/Adrenaline rush.
3empress, 1wyvern, 1fenris, emperors guard - Capacitor
-
Anonymus23
veterán
Milyen buildekben próbáljátok letolni ezeket?
Csak mert a Stranded Tankeren kívül mindegyik rendesen túl van méretezve időben.
A Tanker is inkább csak odafigyelős, és nem lehet közben sokat lootolni -
centrino
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #26188 üzenetére
The Tombs végén amiket ki kell iktatni turreteket, arrol beszelek. Egyik ligát Pestilence build el, másikat Hunters fury Dark Winter (kedvenc volt), harmadikat pedig Capacitor skill build, pajzs és healer drón al nyomtam végig.
-
válasz
centrino #26187 üzenetére
Kell a francnak a mounted turret, nem kell azokat használni, pestilence vagy bullet king… vagy scorpio shoti, vagy egy gyors és ütős ar, meg gránát… hamarabb megy mint ha turretekre kellene várni
A végén az exo láda úgyis Acostát fog adni...
Vagy Chameleon-t[ Szerkesztve ]
-
centrino
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #26186 üzenetére
Akkor azért nem talállak ps en :)
Ligát könnyebb, gyorsabb soloban. The tombs on kívül sima mindegyik, a végén nekem sehogy se jön ki a 15 perc. Sok a várakozási idő a turretekkel.
Wall street 14 perc, Pathway park 20, The Tombs 15:36 az eddig leggyorsabb.Rikers/Cleaners Elite re pedig farmolom a CP4 pontokat, kell még csomó blueprint úgyis.
A végén az exo láda úgyis Acostát fog adni...
[ Szerkesztve ]
-
-
centrino
aktív tag
válasz
alibiman #26184 üzenetére
Egyedüli megoldás tudtommal: dving.net
Pár száz euróból már meg is van egy jó builddel együtt"Road to level 40" számomra már majdnem olyan élvezetes volt, mint a division 1 anno. Celebration hotel még mindig nagy kedvenc.
st3v3n.p3t3rHUN: pc vagy ps? Ps en nem talállak
Két hét alatt most kb shd320, de jövő hetet meg akarom tolni a global event es named ládák miatt. -
30as karit fel lehet valahogy 40esre boostolni? Nincs kedvem nevjorkhoz, vagy lusta vagyok...
-
-
centrino
aktív tag
válasz
Habugi #26181 üzenetére
Capacitor-ban pl sok lehetőséget látok, nagyon elborult buildekkel is lehet találkozni, pl skill tier es striker, true patriot stb.
De bármennyire is jó a Capacitor pl, legendaryn átszoktam helyette a Test subject+Scorpio kombóra. Néha baromi hasznos, hogy "meg lehet állítani" a turret előtt az ellent.(Amúgy miért van, hogy Named Weapon ból csak olyan godroll esik, ami még a ládában porosodásra se érdemes. Az előbb pl godroll The Darkness...)
-
Habugi
addikt
válasz
centrino #26180 üzenetére
"szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket."
Nem tudhatod de ezt én is csípem és gyakran űzöm is, legutóbb TP-ből csináltam egy egész jó hybridet."Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak."
Ezt adom, többé-kevésbé. -
centrino
aktív tag
válasz
Habugi #26179 üzenetére
Nem azt mondtam h ez a build a következő megváltó, csak azt h ha már ennyit dobott egy este akkor megnézem mire lehet használni
Szó szerint egy két hete kezdtem újra ps-en a játékot, "használható" Boomerang os M1A még nincs...
Újra és újra tolni ugyanazokat a mission öket, cp pontokat számomra egy idő után unalmassá válik, szeretek kipróbálni új dolgokat, kevésbé használt buildeket.
Szerintem túl nagy a szakadék a heroic és legendary szint között, előbbire "szinte mindegy" utóbbira meg csak a "legmetább meta" buildek alkalmasak.
-
centrino
aktív tag
Ezekkel a lájtos statokkal lőtéren AR módban 583k/756k fejre (és lehet ott is tartani szépen a braced miatt, nincs nagy recoil) Zoomolva 2.6M/3.4M
Gyakorlatban: aki közel van, ott AR módban feltolom a headshot számlálót (lehet közben bodyt is lőni, nem "nulláz") majd ha megvan az 50 (extra 100%headshot damage) akkor le lehet szedni a távolabbiakat 3M es headshotokkal, és amíg 4 másodpercenként van egy headshot addig ez a buff meg is marad
-
centrino
aktív tag
válasz
arnikusz #26174 üzenetére
Ezt próbálom minél inkább összehozni:
https://youtu.be/s1JOsfnXTcs?t=475
2 Providence (Braced és Composure talent)
1 Fenris
1 Ceska
Contractors Glove
Sawyers Kneepad58% CHC, 133% CHD and 120% HSD
Elsőre egy 3walker, Petrov Perfect Braced mellény, Contractos Glove, Sawyers Kneepad Pestilence szettben próbáltam, ott is már megmutatta, hogy érdemes vele foglalkozni.
Solo Heroic-ra szeretek mindenféle buildet kipróbálni, Legendary (legalábbis számomra) sokkal inkább beszűkíti a lehetőségeket, ott a "tipikus" Drón+Turret build-nél jobbat még nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Akit esetleg érdekel, ma akciós BF alkalmával a Div2 és a Div2WoNY és a Div1 is UbiConnecten...
-
-
centrino
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #26171 üzenetére
Sniper shotit se felejtsük el...
-
válasz
Anonymus23 #26170 üzenetére
Mint mikor a falból sétálnak ki, ott ahol nincs ajtó, meg mikor falon keresztül átlőnek, meg szinte a város másik végéről hajszál pontosan ráddobják a gránátot a mobok, vagy mozgás közben minden lőszer megtalál téged és hasonló dolgok….
-
válasz
Anonymus23 #26168 üzenetére
Nem emléxem a frankcióra. Kb. max. 2 mp. volt, mire újra megjelentek. Nagyon messze volt hozzájuk képest a 3. boss. Viszont vagy 2-3 healer láda le volt téve nekik.
Nem dobott több lootot.
Sztem is bug lehetett. -
Anonymus23
veterán
válasz
alibiman #26167 üzenetére
Ha még lootot is dobtak volna, akkor ott farmoltam volna pár órát
Milyen frakció volt egyébként? Ha BT, akkor drónnal fel tudja őket szedni, de azok nem "megjelennek", hanem feléleszti őket.
Most gondolkozok, hogy bossról lévén szó, bármelyiknek lehet revive drónja, de az meg látni kellett volna, kivéve persze ha szinten keresztül szedegette fel őket, de akkor meg nem egyszerre... ===> bug -
Tegnap érdekes dolog történt egy heroic bountyn. A három boss egyszerre jelent meg, kettőt gyorsan lelőttem, a speaker vissza is igazolta, és a listában át lett húzva a nevük. Majd egy mp. elteltével újra felbukkantak. Megint lelőttem ezt a kettőt, speaker megint visszaigazolta, megint felbukkantak, és így tovább. Az 5-6. újraéledésük után feladtam. Most ez bug, vagy a 3. boss, amelyiket nem tudtam felderíteni, mert egy szinttel lejjebb tartózkodott, valahogy távgyógyította őket?
-
centrino
aktív tag
Tegnap este Legendary Summit 100 as szintet farmoltuk, jött szépen jó minőségű loot, és csak nekem öt Big Horn-ot dobott, amiket adtam tovább. (én is úgy kaptam az elsőt)
Eddig csak ott pihent a többi nem használt exo mellett, de most kicsit utánanéztem hogyan érdemes építeni rá. Az elég jól összerakott Pestilence weapon damage build-et kicsit átvariálva kipróbáltam és úgy tűnik megvan a fegyver a következő global event-re... (reanimated)
A build gyakorlatilag minél több weapon damage és minél több weapon handling. Egyszerűen brutális mit művel ez a fegyver ebben a kombinációban. Gyakorlatilag nulla recoil bezoomolva és eszméletlen sebzést produkál.Használ valaki más is Big Horn-t valamilyen build-ben, vagy túlságosan "off meta" ezért mindenkinél csak porosodik? Nekem biztosan bekerül a "senki más nem használja de én baromira élvezem" kategóriába.
-
centrino
aktív tag
PC exkluzív feature a fagyás? Két hét alatt PS5 ön egyszer se fagyott ki a játék.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #26161 üzenetére
Akkor viszonylag szerencsés vagy, mármint a 2-3 hetente volt csak fagyásod, persze kérdés, hogy mennyi játékidő.
Klánunkból volt olyan, aki elég komoly energiát belefektetett, hogy sikerüljön kitalálni, hogy mivel lehet megszüntetni, vagy legalább csökkenteni a fagyásokat, Ubi hivatalos fórumon is van róla jó pár topik és poszt, de igazából elég vegyes a kép, mert bizony fagy néha. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #26160 üzenetére
Nem tudom, hogy kedden milyen karbantartás volt, nem figyeltem.
Nálam kb. 2-3 hete jelentkezett a fagyás, előtte nem volt. Biztos szerencsés voltam.
Most viszont 10 percen belül kettő is. Na mindegy! -
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #26159 üzenetére
Ha nem volt kliens oldali partch, szerver karbantartás (ergo szerver oldali sem), akkor mégis mit javítottak volna?
Majd ha nem "unofficial" verzióval kell játszanunk, akkor talán több esély lesz, hogy ne fagyjon, már ha a season rerun után visszarakják a korábbi még működő jó verziót.
Ez is kérdéses, mivel a jelen verzióban azért volt pár hibajavítás...[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Kedd óta már azt hittem, hogy sikerült orvosolniuk a fagyást!
De nem! Sajnos!
Kedd óta most fagyott le először, de akkor is. -
centrino
aktív tag
válasz
sony309 #26157 üzenetére
Így van! Sokaknak pl a Pestilence egy "meh" fegyver, nekem egyik legnagyobb kedvenc. Sok solo content re azt használom, pedig tudom nem a legerősebb, legjobb, legoptimálisabb stb...
Sleipner jó móka egy perfect braced mellény, composure háti, 3striker, contractors glove kombóval. Nem "meta" de egyszer érdemes kipróbálni. Solo heroicra amúgy szinte minden IS jó, ha van már pár órád a játékban.
-
capulet75
addikt
Kihúztam a gunner-t, kicsit csalódás az a Sleipner a Perfect Frenzy-vel.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #26152 üzenetére
Jah, a strom is milyen qrva eredeti. Egy vicc lesz... 🙉🙊
-
válasz
Anonymus23 #26150 üzenetére
mert látják, hogy milyen népszerű, a pubg, a fortnite, stb. és ők is akarnak egyet.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz
velizare #26149 üzenetére
Ez kb olyan mint a Div1-ben a PvP Survival.
Nem igazán értem, hogy miért erőltetik ezt a vonalat (PvP), amikor sajnos egyik Division játékban sem sikerült balanszolniuk PvP-ben
Nem beszélve arról, hogy az EAC egy kalap szart se ér. Kikapcsolható, kikerülhető, szánalmas az, hogy kb ugyanazon szinten vannak csalók mint Div1-ben.Azért kíváncsi leszek rá, de igazából már most vegyesek az érzéseim, mondhatni előítéleteim vannak minden Division PvP kezdeményezéssel...
Kíváncsi leszek amjd hivatalos fórumon mennyire szedik szét ezt a "hatalmas" ötletet...
[ Szerkesztve ]
-
Tom Clancy’s The Division Heartland is a free-to-play survival-action multiplayer shooter set in small-town Middle America.
Massive PvEvP in Storm Operations – Fight together in a 45-player PvEvP Storm Operations against a group of dangerous Rogue Agents, an aggressive faction known as the Vultures, all while surviving a lethal virus.
Prep the Battlefield in PvE Excursion Operations – Complete PvE mission, gather gear, activate alerts, and pres the battlefield in Excursion Operations.
Progress and Adapt to Survive – Play as one of six agents and select between three classes each match, all with their own perks and skills.
-
centrino
aktív tag
Jók ezek a chellenge-ek meg world event ek, jönnek a neves ládákból a dz cuccok, most is egy Dark Winter. Volt már Emperors Guard, Harmony-t még keresek, és egy Hollow Man maszk még kell a Pestilence mellé.
Összeraktam amit olvastam itt többektől Hunter's fury+Memento+Scorpio buiildet. Mellé egy Badger Tuff mellény Intimidate talenttel valóban jól működik. Summitban futkározni nagyon jó.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #26145 üzenetére
Ha a stinger drón elindul, akkor annak már mindegy, hogy ha kilépett a hatóköréből, utána megy.
Nem az acél, hogy a vérzésbe feküdjenek meg, hanem, hogy egyáltalán vérezzenek.
Meglestem, és pl Global Eventeken is csak véreztetni kell őket, vagy pl 3-at egyszerre.
Azért sem feltétlenül jó alacsony szinten használni ezeket, mert ha maxos skilles szetben küldöd rájuk, akkor kinyírják hamarabb a mobot semmint beadná a vérzést.
Teljesen jó ezekre a kihívásokra a Viewpoint eleje, ahol összeáll a 4 mob, szinte mindent meg lehet rajtuk csinálni -
válasz
Anonymus23 #26142 üzenetére
Tényleg, a Stinger Hive is véreztet, de Stinger csak Hard-ig jó, nagyobb szinten kiugrálnak a hatókörből vagy elkerülik, vagy nagyon kis helyre beszorítva jó nagyobb szinten.
-
capulet75
addikt
Seekerrel csináltam, van egy skillbuildem összerakva, igazából 5 perc alatt megvolt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #26139 üzenetére
A Sadist tálent NEM véreztet, csak nagyobb sebzésed lesz vérző ellennel szemben.
A seeker valóban véreztet, de sajnos amikor anno nerfelték a seekert, akkor azt azzal is igyekeztek elérni, hogy a mobok nagyon sok esetben kidodzsolják. Sajnos nem túl hatékony.
A gear piece ami véreztet az az exo Ridgeway Pride mellény, az fixen bevérezteti az ellent (15 m-en belül kell rálőni).
Valamelyik spec lőszer is véreztet egyébként, talán a robbanós lőszer, de ebben most nem vagyok biztos, hogy melyik.
-
capulet75
addikt
Igen, közben már rájöttem, hogy valami robbanóanyag lesz a megoldás, és össze is jött. Azért köszönöm a gyors választ.
[ Szerkesztve ]
-
-
capulet75
addikt
Hogy lehet könnyen "bleeding"-et csinálni? Kell 20 ilyen kill.
-
centrino
aktív tag
válasz
Hzoltan969 #26135 üzenetére
Milyen platform?
-
Hzoltan969
tag
Van valaki itt rajtam kívül, aki mostanában kezdte/kezdené a játékot és szívesen menne coop-ban?
(Tudom, kicsit le vagyok maradva, de hátha más is van ezzel így
)
-
capulet75
addikt
válasz
st3v3np3t3r #26130 üzenetére
Van Y1 pass, meg ultimate is szal... viszont a reinstall segített.
-
válasz
Anonymus23 #26131 üzenetére
Akkor passzolom, én csak azt írtam, amit a cikk is ír...
-
Van valakinek valami 5lete azzal kapcsolatban, hogy IDŐNKÉNT ha aktíválom az gForce Experience-t a Div2 alatt, akárcsak alt+z-t nyomok, mitől esik le a framerate 5-10-re? Ha meg a videófelvételt indítom el, megáll az élet. Ha megállítom a felvételt, minden megy tovább.
Viszont... Ha elindítom a felvételt, és megáll az élet, de taszkot váltok oda-vissza, akkor normálisan megy tovább. Egye darabig, aztán megint szaggat...
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #26130 üzenetére
Ez így ebben a formában nem igaz.
Az instant feloldáshoz kellett a Y1Pass, vagy Ulétimate verzió.
Bárki feloldhatja, ha végigcsinálja a Field Research feladatokat. -
válasz
capulet75 #26127 üzenetére
Year 1 Pass kell a feloldáshoz. [link]
To unlock the Gunner specialization, you’ll have to have first completed the campaign and reached the endgame of Division 2. If you havethe Year 1 Pass, available for $40, you’ll get instant access to the Gunner specialization.
A cikk régi, nincs 40$ a Y1P.[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #26126 üzenetére
Nem, hisz már 84375438x megcsináltam azt a missiont. A premium acces feldobja hogy vegyek kék kreditet.
-
capulet75
addikt
Szóval valaki esetleg tudja hogyan aktiválhatom a Field Research-ot a gunnerynél?
-
centrino
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26118 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom mindenképp.
Weapon handling et nagyon szeretem, Pestilence buildben is aranyat ér, reload is villámgyors. Burn out-is azért használják sokan, főleg konzolon könnyebb vele célozni.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #26118 üzenetére
jaja... jól mondod. mostanában a Tacticalt használom. Milla felett, 1,3M sebzés is elérhető vele.
-
válasz
st3v3np3t3r #26117 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
centrino #26102 üzenetére
Az AR-ek közül nem teljesen értem a Burn Out-ot, az milyen apropóból van benne? A famas önmagában is rohadt pontos, szerintem.
Amit még javasolni tudnék:
Socom MK16 esetleg a sima MK16 (a Tactical-nál valamelyik pontosság vagy stabilitás valamirté jóval gyengébb), nem túl gyors, de akkorát lő mint egy ló.
A stabilitása hagy némi kívánnivalót, de könnyű megfogni, és elég pontos. -
-
válasz
st3v3np3t3r #26115 üzenetére
hát ha megmondod hogy hol is keressem az esemény naplót, akkor megnézem, igen a te esetedről olvastam, csak nálam nincs iTunes alkalmazás
de köszönöm a tanácsosod[ Szerkesztve ]
-
válasz
Lacielvtárs #26114 üzenetére
Nekem is csinált ilyet, aztán rájöttem a Winfos eseménynaplóból, hogy az iTunes egyik háttérben futó szolgáltatása okozza. Szerencsére sikerült megoldanom egy saját működő módszerrel, azóta nem fagy ki.
Neked is meg kéne nézni, hogy miután kifagy a játék,esetleg milyen hibabejegyzést tesz a rendszer az eseménynaplóba.
-
srácok, ez a játék mindig kifagy, egy hete nem nagyon játszottam vele, előtte is csinálta naponta egyszer de ma, már negyedjére csinálja
találtam a neten beállításokat az Nvidia driverben, de hátha lenne valami tanácsotok, mert lassan letöltöm a játékot
előre is köszönöm a tanácsokatmost látom hogy van frissebb vga drivert, teszek vele egy próbálta, hátha
jah és konfig az adatlapomon, és win 10
[ Szerkesztve ]
-
-
Anonymus23
veterán
válasz
st3v3np3t3r #26111 üzenetére
Ott látszik alul az ikon: Gunner.
-
-
centrino
aktív tag
Igen, named item-ek egyedi tulajdonsága...
Következő gloval event-en szeretnék kifarmolni legalább 20-30 named item ládát (darabja 8 csillag), van még egy két dz gear/weapon ami hiányzik, ezekből a ládákból van rá esély... (Csak attól tartok, hogy minden második Boomstick lesz, mint ahogy áltanában kapom a named cuccokat :) )
-
-
capulet75
addikt
Perfect perket nem lehet importálni item-re igaz?
-
centrino
aktív tag
Köszönöm az ötleteket, próbálok kicsit színesíteni a "build diversity"-n, hogy ne mindig a Capacitor/Pestilence/Scorpio hármas menjen.
Esténként megyek pár kört heroic lincoln csapatban és egy két órát legendary summit solo vagy csapat és ez dobja szépen a lootot, próbálok összerakni pár "must have" buildet és ezekhez a "must have" fegyvereket...
-
granini
őstag
válasz
centrino #26102 üzenetére
Hát figyi.. ha sok időd van, akkor M4-ből, Famasból és M1A Classicból is olyat farmolj aminek a felső 3 sora a megfelelő, és akkor a talentet kedvedre forgathatod rajta. Hosszú távon ez jobb módszer mind mindegyikből 5 félét tárolni.
Közmegállapodás tárgya hogy weapon dmg, meg crit van ezeken, és alul legyen rajta DTTOOC (Damage to target out of cover) sor és akkor a talent legyen forgatható.
Nevesített item esetén nyilván (legtöbb esetben) a talent fix, tehát ott meg arra figyelj hogy lehetőleg a 3. sort tudd forgatni és az DTTOOC legyen.. Amiket felsoroltál kb ja, azok jók.
Bakerst nem fogsz használni mert a rajta lévő talent nem olyan erős mint egy sima de maxos M1A választható talenttel. Hacsak nem célzol atomszarul mert akkor jól jön az ingyenbulet.
Pyromaniac is inkább bizonyos (gyújcsadfelamobot50szerezenahéten) global eventeknél hasznos inkább.
-
centrino
aktív tag
Belefutottam a looter-shooter játékok egyik tipikus "problémájába". Túl sok a loot. Túl sok a túlságosan jó statokkal rendelkező fegyver.
Kérdezem a szakértőktől: fegyver kategóriánként melyek a "must have" Named és sima fegyverek (ezek milyen talenttal)
Ilyenre gondolok:
AR
Famas, Police M4, Carbine (fast hands, ranger)
Burn Out, PyromaniacRifle
M1a (boomerang, ranger)
Surge, Bakers DozenKinek mi a kedvenc?
Van már godroll named smg, everlasting gaze, the mop stb... Nem akarok bedarálni semmit ami még nagyon hasznos lehet egy jelenleg általam nem használt/ismert buildben. Ami viszont "közmegegyezés" alapján is vacak az csak a helyet foglalja...Köszönöm az ötleteket/véleményeket!
-
KillBorn
senior tag
válasz
Anonymus23 #26100 üzenetére
Mikor beléptem gyorsan (1 órája), még a listában (store.ubi.com--->dlc by game--->div2) is 9 eur volt, de mikor rákattintottam, hogy kosárba tegyem már 29...nem hiszem el hogy nem bírták ki nap végéig ezzel az árral, és nap közben kellett árat változtatniuk. Nem játszottam már vele egy ideje, de pont a héten gondoltam rá, hogy visszateszem. Ma reggel láttam hogy akciós a wony, csak még jobban felcsigázott a dolog, az alapjátékot year 1 passal is a nagy akcíóban vettem meg annó. Áhhh...
Karácsonyra az új BF-et szeretném..de ha tényleg le lesz árazva a WONY behúzom azt is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak egyfajta 5G-t támogat majd az új iPhone SE
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés