Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #29698 üzenetére
Kevesen játszanak nyár van, majd őszre visszajön minden is.
-
Anonymus23
veterán
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29696 üzenetére
Lehet tudni hogy hogy javították meg? Hiszen úgy tudom hogy nagyon inkompetens a csapat.
-
mg1992mg
senior tag
válasz
Anonymus23 #29691 üzenetére
Ja azt nem tudom nekem azóta szűntek meg a crashek mióta ezt csinálom, aztán már kb. beidegződés szinten azzal indítok
Meg ez még jóval a Descent mód előtt is megoldotta nálam a crasht.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29693 üzenetére
AZ nagyon frankó. Nálam ez úgy hangzik hogy "A glitchelők okozták a crasheket."
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29691 üzenetére
Mi mi mi?
Nem játszom egy ideje. Nincsenek már crashek a játékban? -
-
arnikusz
veterán
A videoban láthatóak csak spekulációk, de ilyen alapon lehet bug is és azt se felejtsük el, hogy a Season 4 Black Diamond még nagyon messze van. Hamarosan várható a Season 2 PTS. [link]
-
simonl
tag
Sziasztok, kis technikai segítséget kérek: Nem jut eszembe a neve, az új bázison ahol/ahova most az új event -ben kimenekítjük az emberkéket, ott hogy lehet lejutni használni a hunter dronokat?
Huu, remélem érthetően írtam le.
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
mg1992mg
senior tag
akkor ez most eléggé egyedi ESET volt
(sajnálom! )
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #29678 üzenetére
szintén ESET, anti cheat uninstall, reinstall, fájlok ellenőrzése oldotta meg a problémát, azért köszi
-
Anonymus23
veterán
válasz
PETEE78 #29677 üzenetére
Semmi extra a vírusírtó valamiért fals pozitívnak nézi a div2.exe fájlát, és karanténba teszi.
Nálam pl az ESET csinálta ezt, kivettem a karanténból, kizártam a fájlt az ellenőrzésből és fájlok ellenőrzését csináltam a Div2-ben, ami kijavította a hibát, és voilá, működik is.Másik gépen ahol csak a Win Defender van, ott nem hepciáskodott, a Defender nem bántotta az exe fájlt, csont nélkül indult.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #29669 üzenetére
Igen, feltűnt hogy nincs. 3-at adott a NItemCache-ből de egyik sem jó sajnos.
DZ-ből eddig egyet tudtam kihozni, egyedül a DZ nem olyan könnyű.
-
rakkimcer
tag
Sziasztok,
szeretnék csatlakozni magyar klánhoz
gép: PS5, SHD: 469
ami jöhet: mission, bounty, descent, summit, raid-et még nem próbáltam
PVP és DZ nem igazán érdekel
előre is kösz -
SkyTrancer
senior tag
tegnap nekem is 3 esett, délután
-
Redneck
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29659 üzenetére
Én is így gondoltam. Egyelőre még sok van hátra, simán lehet hogy elunom mint az elsőt anno.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Redneck #29658 üzenetére
Amíg el nem éred a lvl 40-et (a DLC vége) totál felesleges bármilyen craft, rekalibráció, optimlaizáció. Ahogy mennek felfelé a szintek ("pillanatok" alatt) addig rohadt gyorsan elavulnak a kisebb szintű cuccok. Sztori módban kb tök mindegy miben vagy, végig lehet tolni az egészet, majd ráérzs lvl 40 után gyűjteni a cuccokat és szetteket építeni, addig csak idő és alapanyag kidobás az egész...
-
Cr00py
senior tag
válasz
Redneck #29656 üzenetére
Majd World tier 4-5 környékén dobálja a jobb felszereléseket, modokat.
Minden másra pedig : Recalibration station[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz
Cr00py #29655 üzenetére
Van DLC-m, majs lenyomom azt is ha ezt befejeztem. Azt értem hogy adott szinthez dobálja a cuccokat, csak a színek és a lehetőségeik (extra bónusz, vagy mod slot) sem másodlagosak. Jelenleg leginkább kék és lila cuccokat kapok, bár van már egy citrom is.
Craftot egyelőre nem erőltetem, arra ráérek azt hiszem, ha kimaxoltam a dolgokat.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Redneck #29654 üzenetére
Ha van DLC-d ( WONY ) akkor level 40 lesz a "max" szint. Utána csak az órát növeled.
Ajánlott egyébként, mivel rengeteg + content van a story küldetések után is. Viszonylag gyakran akciózzák ubi-n. Xboxon sajnos nem tudom.
A felszerelések, fegyverek egy bizonyos adott szinten esnek. Ha eléred a 30-at, akkor 30-as itemeket fogsz kapni, ha 40-et akkor pedig 40-es itemek lesznek.
Inventoryban érdemes az újonnan felvett itemeket előre rakni. Van erre beállítás ha megnyitod az inventory-t. Nem kell keresgélni. Egy bizonyos szint után már úgyis csak a nyersanyagok miatt kell őket gyűjtögetni. Én már fel sem veszem őket. Átnézem a lootot, de azonnal bontom is szét őket. Ez a video hasznos lehet.
Dz-ben csak azt bukod, amiket ott szerzel.
Ha ki tudod őket hozni, akkor megmaradnak. DZ "zsilipben" van stash. -
Redneck
nagyúr
Egyedül játszom XSX-en, és jelenleg 24-es vagyok. DZ annyira nem izgat, azt PC-n sem erőltettem. Egyelőre spórolom a pénzt, ami nem kell, azt eladom, vagy adománynak tartom. Gondolom ha majd elérem a 30-as szintet, vagy esetleg mégis kipróbálom a DZ-t, jól jön majd a pénz.
A fegyverekkel és felszereléssel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Azt értem, hogy fehér-zöld-kék-lila-citrom-narancs az előfordulásuk sorrendje. Az is megvan hogy egyre több speckó dolgot tudnak, lilától vannak egyedi bónuszok, illetve citromtól, már modokat is lehet beléjük pakolni.
1. Az érdekelne, hogy van e később lehetőség egy tárgy, vagy fegyver, szintemhez igazításához?2. Van lehetőség az inventoryban szűrni a dupla itemeket? Megkönnyítené a szelektálást, mert jelenleg mindegyik fegyverből elrakom a legjobbat a ládába, és csak a használatban lévők vannak nálam.
Ez elég időigényes tud lenni.Bónusz kérdés:
3. Ha DZ-ben meghalok, bukom az összes bevitt cuccom, vagy csak a bent megszerzetteket? -
Cr00py
senior tag
válasz
NoOne1976 #29652 üzenetére
Nem számoltam, de napi 4-5 óra kb, tehát összesen 12-15 óra. Tartottam szüneteket is.
Többnyire emberekkel játszottam. Napi/ heti küldik ( kivéve a darkzone-t - azt nem szeretem ) Több enemy, több xp + a party miatt az xp bónuszok.
Ráadásul az event picit le is lassít az enemy "shield" miatt. Heroic 5 direktívával játszok.
Open world "rohangálás" + az eventhez szükséges küldik + a napi küldik. Ha már picit untuk a rohangálást, akkor elkezdtük megcsinálni az összes bounty-t a 2 mapon. Ha elfogytak, akkor public execution ad még. + eventhez is kellett 10-et. Az előző apparelt pl soloban csináltam, az is egész hamar ment. -
mg1992mg
senior tag
Nekem is már csak kettő kell
-
Cr00py
senior tag
Pedig nem akkora mutatvány. Én 3 nap alatt simán kész lettem vele, pedig nem játszottam 10 órákat naponta. Ráadásul van rá jó pár nap, hogy teljesítsd.
-
Nagus
senior tag
Nekem egy ideje herótom van ettől a 4 szintenként 1 kulcs dologtól. Még ha 20 küröliről lenne szó, de 37... Elmennek a picsába!
-
sony309
őstag
Párom szabadsága előtt, az 59. másodpercben sikerült befejeznem a ruházati eseményt.
-
SkyTrancer
senior tag
jelenleg mi a leggyorsabb módja a tactical assessment-ek farmolásának ?
olvastam hogy 3-4 darabokat dob bizonyos esetekben, de én 1-2 darabnál semmilyen nehézségen nem kaptam még sem CP-sem küldiből, sem bounty-knáligazából 2darab se rossz, csak akkor oda mennék amit és ahol a legjobb ezt farmolni
mi a javaslat most ? -
mg1992mg
senior tag
Akkor félreértettem, sorry.
-
sony309
őstag
Hányszor kell legyőzni a Nemesist, hogy megkapjam a felvarrót?
-
Nagus
senior tag
Hogyan kell átkapcsolni, hogy exotic fegyvert ne reconfigurálni akarjon hanem craftolni tudjam? Tervrajz megvan.
[ Szerkesztve ]
-
marky1970
tag
válasz
Anonymus23 #29621 üzenetére
Mostanra "annyira fejlett lett a game"
, hogy már a world nehézségi fokozattól függetlenül bármilyen nehézségen lehet a küldiket indítani!
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz
d3tox1c #29620 üzenetére
Nem kell. De megcsinálhatod amennyiszer akarod olyan nehézségen, amin szeretnéd.
A küldetéseket újra lehet bármikor indítani.
Annyi, hogy minimum azon a nehézségen tudod indítani, amilyenre a world nehézséget beállítottad. Ha pl Heroic a world nehézséged, akkor csak heroic nehézségen tudod elindítani a küldetéseket is. Ha átállítod pl Normalra, akkor indításnál tudsz választani, hogy milyne nehézség legyen.
Minden küldetést először csak sztori módban tudod végigtolni, utána lehet majd nehézséget választani.
A küldetések tovább részei sokszor pl time runoknak, akkor azon a nehézségen kell letolni, amin a játék kéri, pl. a héten is time run van, egy kis kupa van a küldetés ikonja mellett, de ehhez már el kell érni a lvl40-et. -
Redneck
nagyúr
Nem vagyok balek kontival sem, de ez a Descent nekem kettőből semmi egyelőre. Egérrel már rég sz*rba lőttem volna mindenkit, de ez van. Majd megpróbálom újra ha olyanom lesz, de egyelőre még a játék felénél tartok csak, van mire menni.
-
Nagus
senior tag
Végre jóváírta Descentben a Nemezis megölést. Kaptam felvarrót. De a nagy kopp az volt, hogy a bent kapott szintlépésre nem jár eventes kulcs négy szintenként... Ez mi már?!
-
d3tox1c
senior tag
Van olyan lehetoseg, hogy a már befejezett fő küldetéseket ne mutassa? Teljesen össze zavar.
-
NoOne1976
őstag
MRK az, még én is vissza-vissza szoktam térni, de vannak akik megjelenés óta aktívak ott. Ha érdekel, szólj.
-
i@lex
őstag
Létezik még aktív klán xboxon, ahol rendszeresek a raidek, vagy halott ügy?
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Eléggé beszippantott XSX-en a második rész, már 19. szinten vagyok. Eddig nem volt ilyen gond, de ma elkezdett Delta03 hibaüzenettel random kidobálni. Tudtommal semmi baj nincs a kapcsolatommal, sem a routerrel, ezért marhára idegesít. Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
d3tox1c
senior tag
Köszi nektek
-
Anonymus23
veterán
válasz
d3tox1c #29604 üzenetére
Keress egy klánt, ahol szívesen fogadnak, és lesz társaság, de azért ez a játék már 3+ éves, azaz a te szinteden már nagyon kevesen tolják, de az igazi élet az majd lvl40 után kezdődik.
Én azt javaslom, hogy ha sikerül találni egy társaságot, akikkel együtt tolnád, akkor azok pár óra alatt felhúznak lvl40-re, és ott már lesz értelme farmolni és kiismerni a játékot, majd amikor már benne vagy és még mindig érdekel a sztori és egyebek, akkor indítasz egy új karaktert amivel végigküzdöd nulláról.Addig is itt egy discord szerver, ahol sok hasznos infót találhatsz:
LINK -
sony309
őstag
válasz
d3tox1c #29602 üzenetére
Amikor új karaktert kezdek, akkor én is azt veszem észre, hogy amíg el nem érem a 40 SHD szintet, addig alig találkozok társsal.
Ha segítséget kérek, akkor néha becsatlakozik egy játékos. Nagyon ritkán.De ahogy nehezedik, úgy a karaktered felszerelése/fegyvere/tehetsége is fejlődik, jó esetben.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
d3tox1c #29600 üzenetére
To start matchmaking for other players to join you on a specific mission or mode from the in-game map:
• Open the in-game map.• Locate and highlight the mission or mode.• Select the Difficulty option.• Pick your preferred difficulty level and select Set Difficulty. • Select the Matchmaking option, then select Matchmake.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Ukrajnai háború
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...