Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
Kinomban szamolgattam
Filament-bol lvl-ezes
+1000 SHD = 44 Prof lvl = cca 4.5 cucc
Uj karakter max 6-7h + menugame cca 1h ha nem tobb = 7-9 h
Lehet kovetkeztetni mkortol erdemes igy Prof lvl-ezni, meg ,hogy mit.
Az biztos .hogy leginkabb azt ami nincs pl. DZ/Raid excl.Nem tudom ,hogy jol szamoltam e, vki leellenoriztheti.
-
granini
őstag
Második Faye Lau key a második Manhunt bountyból megint nem droppolt.. ötlet..? Most nemár hogy reseteljem a manhuntot és csináljam meg újra..
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787 #27491 üzenetére
Ja még annyit, hogy írták, hogy a kompenzációt folyamatosan tolják ki a héten.
Mondjuk nem is értem mit nem tudnak ezen kiszámolni, hogy mennyit buknak a játékosok 1-1 szint rollback-el. Ez nettó bullshit a részükről.
Egyszerűen meg tudták volna oldani, pl exo láda helyett adhattak volna dogtaget, ha buktál 15 exot akkor annak az árát jóvá kellett volna írni dogtagben és veszel annyit amennyi kell. A többi szerintem nem fáj annyira (jó lehet az SHD calibration talán meg a field recon data, de azok amúgy is fogyóeszköz, az exo nem ennyire könnyen pótolható).
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27493 üzenetére
Elmehetnek akkor a sunyibubanatba.
-
sp8787
addikt
Ez szep ez a rollback, buktam cca 60 exotic-ot es semmi kompezacios SHD cache.
Hol kellene ezeknek egyaltalan lenni? A deliverik kozt nincs.Ja amugy az annyukpicsajat.
-
arnikusz
veterán
Én annyit fogok csinálni, hogy felhúzok megint egy Altot 8 óra egyedül és SHD-ből megy a Proficiency, aztán vissza a nyugodt tempóhoz.
-
nyamsas
aktív tag
Engem 2 szinttel dobott visszább, lvl 11-ről, lvl 9-re.
Mivel egyszerre több loadout-ot húzok, igy az upgrade material mennyiséget bukom el, amit azért megérzek.
Az a szerencsém, hogy a mati donate meg a Countdown xp nagyjából megegyezett, igy "csak" 2 szint bukta...lol -
NoOne1976
őstag
Sokan jönnek az utóbbi időben, hogy a magas shd micsoda előny stb. Az új játékosnak meg milyen nehéz. De arról nem esik szó, hogy az optimalizáció behozataláig kb. magadra voltál hagyva és tizedekért farmoltál 10+ órákat. Most kb. "mindegy" mi esik. Könyvtárból egy dolgot cserélsz, kettőt optimalizálsz. Korábban 2 statnak maxosnak és tökéletes (a kívánt) kombónak kellett lennie. Ráadásul kidobni is kevésbé dobott ki bárki bármit, mivel neki is szüksége volt rá. A magas shd, optimalizáció azt is eredményezte, hogy kb. semmi se kell már, minden osztható a társaknak. Mikor en kezdtem a játékot, 1-200as shds játékoson nem láttál olyan szettet, amit most a klán összekukáz neki 1-2 nap alatt.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27482 üzenetére
Általánosságban írtam azt a részt / akartam írni .
Mentem 2 kört CD-ba. Szokásos crash, hogy kidob a játékból megmaradt menet közben. (PSt) A mellény bug is maradt ahogy az ezeréves Neutral Lightning bug is.
-
Anonymus23
veterán
Mond, te tudod olvasni is és értelmezni is amit a másik ír?
Ezt írtam:
"Szóval ez az egész, amit most beleraktak csak egy lila ködös lufi, amit kb csak arra jó, hogy legyen miről beszélni..."Erre te ezt válaszolod:
"Nem kell elvakultan, fanatikusan imádni a játékot. Twitter-en, Reddit-en is olvasgatni kell néha."Amit leírtam, vagy az eddigi hszeimből mégis hogy jött le az elvakultan fanatikusan imádás?
???? -
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27479 üzenetére
Tudom, hogy a magas shd level nem feltétlenül jelent jó játékost. Én is szoktam randomok buildjeit nézegetni és néha fogom a fejem. Vagy mikor úgy játszanak mint valami noob.
De ettől függetlenül az új rendszer egy látszat intézkedés. Ahelyett, hogy a bug-okat javítanák, rendszeres új tartalom lenne, pvp-t fejlesztenék stb. Igazából bármit csak ne kelljen a játékkal foglalkozniuk nagyon. Nem kell elvakultan, fanatikusan imádni a játékot. Twitter-en, Reddit-en is olvasgatni kell néha.De ha nektek ennyi elég új "tartalomnak" és szuper az egész... Akkor élvezzétek csak. Néha feljebb viszik ti követitek és minden jó lesz.
-
Anonymus23
veterán
Szerintem te nagyon el vagy tévedve ezzel a játékkal kapcsolatban.
Ebben a játékban kb 20x annyit számít, hogy jó buildet rakj össze, semmint az, hogy feltold a build grade lvl szintjét.
Sokkal többet számít, hogy valaki tud vele játszani, semmint akár +20% weapon dmg egy szar buildben.
Olyan szinten homály van sok esetben a fejekben, és olyan buildeket raknak össze, kioptimalizálva lehetetlen oda nem illő attribútumokat, hogy az ember sokszor fogja a fejét.Szóval ez az egész, amit most beleraktak csak egy lila ködös lufi, amit kb csak arra jó, hogy legyen miről beszélni, a helyett, hogy buildet építeni és játszani tanítanák meg az embereket, de persze ez nem is cél, csak ugye sok játékos csak annyit lát, hogy hűűű, lvl20 grade meg ilyenek, közben a szart hiába fulozza ki, az attól még szar marad.
Jó pár legendás küöldit letoltam, és tudom, hogy nem feltétlenül jelent az SHD szint jó játékost, mert nem lesz tőle jó builded alapból és nem kap játékintelligenciát sem az ember az SHD-ért.
-
Deck
titán
válasz
sp8787 #27475 üzenetére
"volt". De belátták a fejlesztők a dolgokat.
Underworld-be is akár 1 nap alatt kimaxolod azt, hogy minden max-os lehessen. Esnek a +os cuccok. Nem a 0-ról kell felhúzni. Ott a level inheritance, grace inheritance, átvihető statok stb. Össze sem hasonlítható a mennyivel élhetőbb azOtt sose volt nyersanyag hiányom. Nem kellett 0.1mm stat-ra mindent is rákölteni stb.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
A kis 3-as szintű cuccaim lenerfelték 2-re. Mikor sose Tomb-oztam csak donateltem és játszottam CD-t. Már majdnem megvolt a 4-es is...
-
sp8787
addikt
Pont a Nioh rossz pelda. Volt a jateknak olyan fazisa amikor nem tudtal am minden szirszart felpillanat alatt "kraftolni" bele kellett tenni az idot kemenyen. A BB ugyanez, aki kifarmolja/beleteszi az idot az joval elorebb van.
Annyi a kulonbseg ,hogy itt nincs skill-check sehol ,iiizziii uzemmodban megy minden.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27469 üzenetére
Ez nem egy online játék. Max ha a PVP-t annak veszed.
Ez a rendszer ami bejött full-ra ugyanaz mint ami a Nioh-ba van. Csak ott élhető nem ilyen elborult, míg itt nem. Persze lehet csak nekem nem tetszik ez az egész ti itt már bárminek is örültök...[ Szerkesztve ]
-
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27467 üzenetére
"Az fontos, hogy a proficiency minden itemre érvényes jellegéből adódóan, míg a grade lvl csak az adott itemre, azaz hiába van 3 Scorpiód, ha emelsz rajta, akkor csak az az 1 szintje emelkedik."
Ez is akkora baromság...
-
Anonymus23
veterán
Milyen balance??? Szopassuk azokat akik már többet toltak a játékba, hogy a "kicsik" ne érezzék rosszul magukat?
Ezt még te sem hiszed el szerintem, mutass már egy ilyen online játékot, ahol ilyen rendszer van, hogy még jobban szívassuk meg azokat, akik sokat tolnak bele...Másrészről ez a rendszer azért nem ad annyit, amitől bárkinek annyira hasra kellene esni, főleg ha látod, hogy 3-5-8-10-12 e SHD-s emberkék milyen buildekben tolják, mintha nem is értenék a játékot.
-
sp8787
addikt
válasz
sony309 #27464 üzenetére
Amig nem ersz el a 10-es szintet egy adott gear/skill/spec-en addig nem tudod fejleszteni, 10-es szinten lesz Proficient.
Fejleszteni pedig az Expertise szinted-ig tudod.Ott fentebb van egy kep azon lathatod ,hogy 16-os szintig tudja fejleszteni azokat amik Proficientek(lvl10). Azt is lathatod ,hogy 17-es szinthez 68 Proficiency lvl kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #27464 üzenetére
Ahoyg töltöd fel a proficiency rendszert, a lehetséges Expertise szinted emelkedik.
A proficiency-nek önmagában semmi értelme, mert semmit sem ad, az Expertise rendszeren belül tudod 1-1 itemnek a grade lvl-t emelni, ami pl fegyvereknél +1% weapon dmg-t jelent, itemeknél +1% base armor, skilleknél az adott skillre jellemző dolgokat tudsz emelni, pl sebzést, rádiuszt stb.Az fontos, hogy a proficiency minden itemre érvényes jellegéből adódóan, míg a grade lvl csak az adott itemre, azaz hiába van 3 Scorpiód, ha emelsz rajta, akkor csak az az 1 szintje emelkedik.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27465 üzenetére
A balance hiánya zavar. Képzeld ez milyen lehet egy új játékosnak. Vagy szerinted jól van ez így? Gondolom nekem is tetszene az élet 20k felett amikor mindenre is lenne nyersanyag
Na majd ha elérem 20 év múlva...[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27455 üzenetére
PC-n akár magától is mehetett bele. Amúgy meg 20k és felette akár 36k is amit látni néha... NC. Van aki dolgozik, családja van, alszik, eszik, stb néha
A Ubisoft dolga az lenne, hogy arányos legyen minden játékoshoz. Más játékokban ez megvan...[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz
sony309 #27460 üzenetére
Fegyverbol, Named item-bol 20db kell, 1 lvl 2db.
Ha ranezel a vendornal egybol latod hany db*ot kell venned.Az Expertise-nal meg ugyanigy megnezed hany db-ot kell kraftolnod.
Mondjuk ennel az utobbinal en a lusta modszert nyomtam > kraftoltam 1et es azon egybol latszott hany db kell meg.Ezek amivel gyorsan ugorhatsz, a tobbi az SHD...etc. fuggo.
Milyen modszerrel akarod feltolni a set-eket, skill-eket.........blahblah -
nanamii_o
tag
Sziasztok!
Jól gondolom,hogy tier3-ban engem nem érint ez a rollback téma? Nem foglalkoztam még sosem ezzel az expertise lvl-el,csak szeretném tudni,hogy én bukok-e valamit vagy nem.
-
sp8787
addikt
válasz
sony309 #27457 üzenetére
Mondjuk ha donate-elned es nem betorned akkor vszinu jobban haladnal.
A legegyszerub igy vendor reset utan amit tehetsz. Megveszed az osszes named item-bol, osszes fegyver-bol amennyi kell es donate. Lekeraftolod a osszes fegyverbol amennyi kell es donate. Lekraftolod az osszes Named itembol amennyi kell es donate.
...........................
-
sony309
őstag
Teljesen sötét nekem ez az "Expertise" rendszer! Nem értem!
Napi 5-10 Countdown-t és mellette 1-2 órát is játszok, váltogatom a build-eket, betöröm az összeszedett ruhát, fegyvert és odáig jutottam, hogy 43 build item-en és fegyveren megjelent a "Proficient" logo 344-ből. Fejlesztés még semmin nincs.
Eddig 6-os szintem volt, most visszaesett 4-re.Mit csinálok rosszul?
Hogyan csináljam, hogy jobb legyen, jobban haladjak? -
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27455 üzenetére
Hogy emelkedhetett a 275 -> 276 -ra?
EDIT
Pont ott van a kepen is a Chestpiece-nel emelkedett 1-t.
De mitol?[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
LOL
Azért az ugye megvan, hogy a sok SHD az nem magától repült be az órába?
Van aki korában farmolt sokat, és most nem kell annyit, de az időt és energiát beleölte.Azért sírni, hogy van akinek ez most "könnyebb" mert ő előtte tolt bele, az mondjuk számomra elég véleményes...
2 skillnél buktam 1-1 szintet a belarakott cuccoknál, az egyik 17-ről 16-ra, a másik 16-ról 15-re amit mondjuk nem értek miért, mivel minden 16-ra fejlesztett fegyverem megmaradt 16-os.
Kaptam jó pár ládát a mailboxba, és ennyi.
Ezzel kb együtt tudok élni -
Garsza
veterán
Helló! Ír nekem valaki egy gyorstalpalót a az új dolgokból.
Láttam a hs -ekből, hogy van valami új szintezősi lehetőség ez miről szól? Kb. Fél éve játszottam utoljára.
PC esetleg egy csapat akikkel elmehetnék raid 2 -re a regulushoz már csak tervrajz kéne. -
NoOne1976
őstag
Nehéz kérdés ez. Mert a másik oldalról az is "csúnya" húzás volna, hogy azt bünteted, aki már 3-4-5000 órát tett a játékba és olyan órája van. Ő joggal mondja, hogy farmolt már eleget. Bár tény, hogy az új karakter felhúzása és az óra átvitele vet fel morális kérdéseket
Mondjuk mikor bejött a wony, az 1000es óra is fényévekre volt, pláne nem tudtuk elképzelni, mire lesz jó egy 10ezres. És szerintem a fejlesztők sem tudták. Optimalizációtól még nagyon messze voltunk.
-
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27450 üzenetére
Az egész full kibaszás a kisebb shd szintüekkel.
20000 shd? Ja úgy könnyű... Én meghúznám a határt 1-2 ezernél max.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Szerintem neked nem ment át.
Aki donatelt és játszott, az kb szerintem 70-90% körül lesz.
Az egyik leggyorsabb módszer az volt, hogy bementél Countdownra, targeted loot, összeszedted a halom nevessel együtt amit dobált, és a végén WH-ban donateltél mindent is, majd vissza. Na most ha donateltél cuccot, akkor az marad, mert az az eredeti elképzelésnek megfelelően működött.
Van ismerősöm, aki csak és kizárólag donatelt SHD-ból (20000+ SHD-ja van) 3-4 karaktert felhúzott, és kiszórta a szinteket alapanyagból (filamentből). Azt írja a csávó, hogy azoknál nem lesz változás, és valóban, nála lvl20-nál capelt az Expertise.
Ha vásároltál, és azt donatelted be, dettó ugyanez. Azaz tökmindegy, hogy milyen formában, de a donate az helyesen számolt, az megmarad 100%-ban, a játékért adott dupla annyit, mint amennyi tervezve volt.
Másik ismerősöm csak játszani akart, nulla donate volt neki, de ő nem is jutott el csak kb lvl6-ig, (pedig neki is majdnem 20000 SHD-ja van). Ő most kb feleződik.
Én vásárolt cuccok + targeted loot donate-el jutottam el kb lvl 16-ig, majd a maradékot (jellemzően nevesítet cuccok) próbáltam játékkal kitolni, és jutottam el lvl23-ig. Na szóval ezt fogják lefelezni, szal kb vissza fogok esni szerintem a jelenlegi proficiency szint alapján lvl 17-18 környékére. Szerintem, de majd délután kiderül.
-
Deck
titán
válasz
arnikusz #27448 üzenetére
Állandó farm van igazából. Valamit mindig kell.
Hétvégén elkészítettük az első 2. karakterünk. Így kicsit könnyebb azért, hamarosan jön a 3. és 4. is.
Nekem a 39% elég a sok HB-es bónusz armor miatt még azt se tudják lelőni rólam + a defender drón. Eddig kb sose használtam Shotgun-t de most csak az megy. CD-ba full dara van.
Amúgy ne érts félre magát a játékot szeretem, csak a fejlesztői döntések nevetségesek.
Amúgy a Div2 lett a 2. állandó játékom a Nioh mellett most. Ami nagy szó
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Ezért kell a saját magad nyugodt tempójában játszani. Tegnap 3 CD-t mentem egy cuccot toltam Proficiency szintre a betört alapanyagokból.
Anonymus Catharsis Protection elites buildje nagyon jól szolgál elértem Survivalist speckóval a 80%-ot és vígan elvagyok. Köszi az ötletet.
Most hamarosan elhúznak szabadságra nyár végéig, ill. a játékosok is. ACD is kifullad marad a tartalom nélküli Gamma. -
Deck
titán
válasz
Anonymus23 #27445 üzenetére
Elmehet a fa**ba az egész fejlesztői csapat. Bár nekem nem volt időm még a Tomb-os módszert nyomni, de az se 1 perc. Max patchel-jék (mint minden normálisabb fejlesztői csapat ezt tenné). De mi az, hogy lefelezik nekik? El kéne gondolkodniuk, hogy miért ezt a módszert választották... Talán nem mindenki akar egy farming simulator játékkal játszani 0-24h-be. A floor 10-es módszernek is feleznek? Vagy aki hasonló módszerekkel ugrott level up-ot? Vagy a több karakteres nyersanyag megosztás-t is elvehetik. Persze megértem őket, hogy ez az új rendzser a nagy frissítésük és zavarja őket, hogy van aki kimaxolta már. Foglalkozhatnának a rengeteg crashel, új igazi tartalmakkal stb. De inkább szivassuk a játékosokat.
Néha feljebb viszik a max levelt, emelnek a nyersanyag mennyisége és ez lesz a folyamatos tartalom, mint ahogy írtam már. Sima játékkal elérni a 20-at? Bele gondolni is fáj mennyi farm és nyersanyag (akár csak 1 build esetében is).
Szerintem lassan mmorpg szintű farm van itt. -
Anonymus23
veterán
Azért van biztató dolog is, az egyik dev írta, hogy aki csak donatelt, annak semmi sem fog történni, aki CSAK játékkal (vagy tomb farm) húzta a szinteket, azoknak kb feleződni fog.
Én kb 80%-ban donateltem, játszottam és a targeted lootot donateltem mindig be.A másik, ami talán fontosabb írt a crashről is:
Egyrészt írta hogy van szerver oldali és van kliens oldali is, a szerver oldalira holnap (azaz ma) raknak fel valami javítást, remélem sikerült nekik.
A kliens oldalira meg azt írta, hogy neki az segített, hogy az EAC (lehet ez okozza) affinitását 1 magra korlátozta, és így nála nem crashel (végre egy dev, aki játszik is nem csak programoz)
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27441 üzenetére
Ez ha jol szamolom 825 exotic.
Teljesen hiheto!Ez biztos nem konzolos screenshot az is biztos.
-
arnikusz
veterán
válasz
Félek mit barmoltak össze.
-
sp8787
addikt
válasz
A 20 meg az az alattiakkal sztem kizart ,hogy foglalkoznak.
EDIT
Valojaban jobban atolvasva ha vki sokat donate-elt annak lehet magsabbra megy mint eddig volt.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27439 üzenetére
Ennyit tudnak, nem vártam többet.
-
Anonymus23
veterán
-
sp8787
addikt
Countdown Map
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27436 üzenetére
Jahhh, olyan 90+ exotic-ot krjantottam el eddig.
MAS
Filament-nel cca 226 SHD pont kell 0->10 Proficiency-hez.Engem ezek a Special Field R-ok teljesen hidegen hagytak de a BP-ek miatt a teljes tegnapi napom rament. Az az erdekes ,hogy ha jol emlekszem van koztuk olyan amelyik kulon szamit van olyan ami meg csak benne volt a brandset-ben, a Holster ha jol emlekszem.
-
sp8787
addikt
Na 16-nal kifogytam az exotic-okbol.
Nice! Legalabb nem foglaljak a helyet! -
nyamsas
aktív tag
Ahogy a videóba elmagyarázza, megmutatja, én kipróbáltam. Eddig még nem fagyott ki, de a hétvége a húzós mindig.
A köcsög anti cheat mindegyik proci magot használja, jó tudni....
[link] -
Deck
titán
Reggel óta nyomjuk a CD-t és eddig egy fagyás se történt
-
capulet75
addikt
Megpróbálom úgy, bár az még mindig fura, hogy gyakorlatilag 3mp alatt 40 critet belelövök a fejébe, és nincs semmi látható jele. Annak a 1,5M armort is meg kéne szednie.
-
capulet75
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy DZ-ben miért van az, hogy jön egy player, szitává lő, én visszamegyek, és meg sem tudom sebezni, akármennyit lövök rá?
Másik: Big Horn az csak legendary mission-ből jön?
-
Deck
titán
Annyi mindent kéne farmolni... Hogy, azt se tudom mivel kezdjem
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #27413 üzenetére
Kipróbáltam újra, nálam egyet sem ugrott a számláló.
Viewpoint / DPS / Ridgeway, minden ugyanaz. Annyira közel voltam, hogy éreztem a lehelletüket.Majd ha elérem a 10.000-t szintet!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #27413 üzenetére
Ennyit számít a rutin!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #27407 üzenetére
Akik egyből meghaltak és nem mutatta a vérzést, azt nem számolta bele. Nálam legalábbis nem!
Normal világszint, DPS build, Ridgeway mellény, Boomstick oldalfegyver.
12-t lőttem le, háromnál mutatta a vérzést és csak hárommal nött a számláló. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #27407 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
sony309 #27405 üzenetére
Az égés más tészta, akárcsak a hab.
Pl HS buildben regulussal robbantom a spawnoló mobokat és amit elvisz a robbanás, azokra is beadja a vérzést.Vagy pl a gyenge pont szétlövése, az öngyilkos outcastnél adja ha szétlövöd, de pl a lángszórósnál, ha szétlövöd a tartályát, és a robbanás el is viszi a mobot, akkor bukó a gyenge pont szétlövése. Régebben még akkor is számolta, amikor egy hullán lőttük szét a tartályt/tatyót, de ezt "javtották", és annyira jól sikerült, hogy most már pl a lángszórósok tartályával "vigyázni kell", hogy ne lődd le túlontúl a mob HP-ját előtte.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #27404 üzenetére
Nem vitatkozok, de ...
Én jópárszor jártam úgy, hogy túl nagyot sebeztem (vérzés, égés), ezért nem kaptam meg.
Most inkább tank build-ben megyek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Trollok komolyan
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parfüm topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...