-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31811 üzenetére
Elképzelhető.
Az biztos, hogy nem direkt volt téves az infom. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31808 üzenetére
random shit, ráadásul rendkívül szutyok rollokkal. ha fel lehetne másra is használni az SHD tech-et, azt is mondanám nincs is értelme kinyitni őket.
-
zenekes
csendes tag
válasz
Anonymus23 #31789 üzenetére
A reset volt a megoldás,köszi ( btw gyakran gondolok az anyukájára,aki ezeket a feladatokat kitalálja...)
-
zenekes
csendes tag
válasz
Anonymus23 #31789 üzenetére
Köszi.Ahogy írtam,full pirosban vagyok (a Ninját + TDI card custom lecseréltem) számolja is a kéket+sárgát,de marha lassan.Ezért gondoltam,hogy a módosítókon kell(ene) variálni...?
De inkább arra tippelek,amit írtál:a max után resetelni kell
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31780 üzenetére
Régebben müködött, most sajnos nem!
Pont így próbáltuk, 10-ből 9x nem sikerül.
A shepherd ikon fel sem ugrik a mapon.
Ha felugrik, akkor meg már hárman bent vannak. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31773 üzenetére
A közös sessionbe minden kilépés után újra be kell lépni vagy csak az eleéjén egyszer?
"Beléptek közös sessionbe, majd akit szeretnétek feltornázni, az lépjen ki a csoportból."
Ha kilép a csoportból, akkor visszakerül a saját session-jébe, nem?
Miért fontos a közös session? -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31777 üzenetére
Hamarabb bemennek randomok a backup-ra, mint én, amikor tudom, hogy mikor jön a backup.
Undorító!Feladom!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31773 üzenetére
Még a klánból is kellett lépnie a másiknak.
Ezzel a módszerrel próbálkoztunk tegnap este, de nem tudtuk, hogy ki kell lépni.
Azt hittük, hogy lehet folytatólagosan csinálni. Nem lehet. Rájöttünk, de addigra már késő lett. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31768 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #31739 üzenetére
Köszi a választ, lehet rosszul kérdeztem
Szóval ki konkrétan melyik build - re esküszik ?
DPS: striker , vagy full sárga vagy stb.
Tank: ....
Skill: ... -
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31711 üzenetére
Rossz volt a kérdésem.
Gyakorlatilag én csak pár itemet használok a játékban. Fegyver: M1A, Baker's Dozen, Pyro, St Elmo, Capacitor Setek: Providence, Fenris, Empress, Wyvern.
Ennek ellenére olyanon is rajta van pajzs ami sosem volt a kezemben vagy rajtam és így nem is húztam. Miért vagy hogyan került rá? -
Sunrider987
tag
válasz
Anonymus23 #31699 üzenetére
"jó társaság kell hozzá." solo jatszom a Div 1 megjelenese ota. A jatek bejon miota csak meglattam a The Division gameplay trailer 2013 .
Solo heroicba(Rat queen fight)konkretan kiteptem a maradek hajam (igy 40 folott mar nem sok van ) Nezelodtem es lattam hogy kimaxolt jatekos 700k+ lo ott ahol en 500k-t. Ebbol jott az hogy ok akkor zarkozzak fel. Azzal most semmit se tudok kezdeni hogy mennyi ideje van a jatekban a feature es en miert nem voltam akkor aktiv.
Kar hogy nincs lehetoseg ertelmes idon belul felzarkozni, garantalt hogy sok ujerdeklodo nagyon hamar bele fog akadni hogy dehat a muki a yt videon lovesenkent 750k+ nekem ugyanaz a build miert nem es akkor jon majd a buvos szo EXPERTISE es a tobbit mar ki lehet talalni. 30% extra dmg/armor az nem keves. Na mindegy, ez mar igy marad mivel tovabbra sem tervezek csatlakozni sehova, maradok solo, valahol kiegtem mar a klanozasbol tizen ev wow meg sokev destiny kozben. Lehet rafanyalodok hogy legalabb 10-15 szintig felhuzzam "manualisan" az EXP-t az mar majdnem valami.
A turelmet es a segito szandekot azert koszonom, jol esik, nem mindenhol kapom meg. -
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31700 üzenetére
Minden lootot be kellene donételnie? Nálam azt csinálja, hogy mindent kijelölök szemétnek ahogyan írod, de a nagy része nem kerül be.
-
Bird
addikt
válasz
Anonymus23 #31701 üzenetére
22. körre lett meg kuldiben. Szóval ja, gyakori item.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31700 üzenetére
Bakter most tettél rendet a fejemben. Azt hittem így csak az Expertise-t növelem, a proficientet nem (mert ugye ilyankor csak azt látom, hogy nő az expertise). Ezért külön belépkedtem mostanában és úgy expertise-ztem. Plusz most megvilágosítottál abban is, hogy a sok proficient növeli az expertise-t.
-
Sunrider987
tag
válasz
Anonymus23 #31680 üzenetére
Koszi az osszefoglalot, bocs de nem ismertem ezt a keresofunkciot
Sajat velemeny de ez a feature egyidiotafeleslegesen elnyujtott valami ami sajnos tul jo bonuszt ad kimaxolva igy a legtobben nem tudjak megkerulni es megoldottak hogy meg veletlenul se lehessen egy gombnyomasbol fejleszteni, hanem menjel mindig vegig az adott gearslot ala tartozo osszes cuccon egyenkent....
Ertem en hogy kelett valamit adni a jatekosoknak ami remelhetoleg jo sokaig lekoti oket de nem igy..(szerintem)
"Szóval, SHD800-al rohadt sok játékkal fogod tudni megoldani..." ertem es akkor mit tudjak csinalni? Nekem most jott meg a kedvem hogy megint elovegyem a jatekot es ez a feature nincs megmaxolva. Akkor lojem fejbe magam vagy uninstallaljam a jatekot? Ennyit a casual jatekosokrol, a Massive termeszetesen gondolt rajuk is nagy szeretettel... -
rumkola
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31681 üzenetére
Az expertise-nek van egyszerűbb módja annál, mint egyenként belépkedve a cuccokhoz és nézegetve hogy van-e belüle az inventorymban?
-
válasz
Anonymus23 #31651 üzenetére
Á, akkor ezért tűnt el a szervereim közül
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #31651 üzenetére
Annyiro komolyan nem akarom és nem is tudom venni min t annó az 1-et (és itt nem a konfliktusokra gondolok
), nincs már annyi időm ilyesmire de jó lenne egy épkézláb PVE build legalább.
Ha meg tudod oldani azt megköszönöm.
Itt mi lett az összefoglalóval, hogy ilyen foghíjjas?
-
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #31576 üzenetére
Annyira szeretem, amikor random emberkék figyelnek a másikra!!!!
Rendre healer buildben nyitok legendary matchben.Ma én is így jártam, srác szedte a mobokat én nyomtam a healt, majd csatlakozott egy tag, aki valamin elkezdett hisztizni, h nem játszik teamben...(nem is értem), annyira inaktív volt, h szétbarmolta az egészet.
Mikor ott hagyott, - holott simán felszedhetett volna -, meguntam és kiléptem a p.csába. -
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31564 üzenetére
Nem, dehogy vagyok biztos. Csak ő (aki a posztot kirakta), ezt írta. Kozgen meg lehet, hogy mellék állásban wall hacker és pont kitették.
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31553 üzenetére
Minden is maxos, csak a 3. attribútum miatt merült fel, hogy azokból is gyártok jobbat. St. Elmot ahogy megkaptam, pörgettem is DTTOOC-re.
sony309:
Persze hogy van különbség. Csak éppen tök mindegy, mert a normál maxos szetekkel is gond nélkül lehozható minden. Nem speedrunozok, hogy számítson az idő, illetve jó ideje már csak azért lépek be, mert még mindig élvezem a játékot. (Ezért is utáltam meg az új season xp dolgot, amit már írtam). Annyira op meg nem vagyok, hogy egyedül hozzam masteren a manhuntot. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31538 üzenetére
Igen, az is probléma még mindig.
Tavaly még nyomtam pár kört, ha összejött egy meccsnyi játékos, akkor lehetett menni, de a 6-7 éves gearemmel sok vizet nem zavartam a meccseken -
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #31540 üzenetére
Lehetne ez még több is, mert ha jól emlékszem, akkor pvp-ben nagyobb a szorzó. Bár én ebben a játékmódban jobban preferálom a pve-t, mert annyira beszippant az atmoszféra, hogy nem akarom a más játékosokkal való harccal elb*szni az élményt. Egyébként egyetértek. Néztem redditen és más fórumokon a véleményeket és sokan szerették ezt a dlc-t.
-
nanamii_o
tag
válasz
Anonymus23 #31538 üzenetére
A survival dlc nekem hatalmas kedvencem. Mai napig néha nyomok vele 1-2 menetet.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #31536 üzenetére
Az a baj, hogy már kevés a játékos, különben még mindig a Last stand-et tolnám
-
spleenszuru
őstag
válasz
Anonymus23 #31533 üzenetére
Igen, de amire pont kerestem a választ, elsőre nem lett meg a szövegrengetegben, másodjára viszont igen, köszi.
Igazából azt akartam így az elején, hogy a lootot eladjam, vagy scrapeljem, de meglett a válasz, hogy lvl 30-ig sell legyen, utána meg majd olvasom tovább a rögzített kommentjeiteket.Profin összeszedtétek amúgy.
Addiktív cucc, sejtettem, hogy tetszeni fog, imádom a Mass Effectet is, ill. a Ghost Reconokat is.
Bár ez sokkal összetettebb lesz ahogy látom, de igazából főleg az első résszel nem tervezek több száz órát, csak kipucolni a sztorit/mapot, stb. -
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #31527 üzenetére
HÁT...nem tudom mennyire van köze a szervernek a mázlihoz, de US east-ben nyitogattam a ládákat és ahogy sony is említette tényleg nem sikerült javítani a bugot.
Ez lett belőle:Nem hittem a szememnek!! Kurrrvanagymák
Lvl 132 -
válasz
Anonymus23 #31508 üzenetére
mármint a státuszflaget töröltről aktívra?
-
válasz
Anonymus23 #31506 üzenetére
amire valószínűleg semmi szükség nem volt ehhez a művelethez.
-
válasz
Anonymus23 #31504 üzenetére
ez eléggé pozitív azért, egy hónap ide, vagy oda.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31499 üzenetére
az elején nem kell már azt a pár mobot likvidálni? pedig az nagyon jó rész
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #31495 üzenetére
De 2 hét múlva egy kicsit seggberúgják a játékot:
Ez mit jelent, átvariálnak mindent is? -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #31493 üzenetére
36-os vagyok, szóval van még mit csinálni.
De a gearekről foglamam sincs, nincs már az, mint az 1-nél, hogy fejből ment minden is -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #31483 üzenetére
Most lett gépe és most vette meg a játékot, elkezdtük 3-an a story-t, én 35-ös vagyok, másik haver 32-es, ő meg lvl 8-on rányomott a helinél a WONY-re de mi nem tudtunk vele menni mert nincs meg a DLC. Valamit lövöldözött ott, visszajött és 31-es-ként jött vissza.
Csak így kimarad neki a story, a küldetések, stb...
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #31483 üzenetére
Már nincs lezárva a New York map, amíg el nem éred a 40-es szintet, mint korábban volt. Kb. egy éve hozták ezt be a Year 6 Season 1-ben a One Endgame frissítéssel, amikor a WONY nélküli játékosok számára is elérhetővé tették a 40-es szint elérését Washingtonban. Akiknek megvan a WONY, mindkét térképen szinteződhetnek level 30 után és bármikor oda-vissza lehet utazni a két térkép között.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31469 üzenetére
Csapatban is fixen adja a leader-nek.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31405 üzenetére
Végignéztem a videót (többet is, viddz, tuxedo, rogue gold..) és mind azt álítják amit Nightfall mester is írt fentebb, tehát május 27 előtt nullára el kell költeni az SDH scavenging pontokat bármire (akár creditre is), mert a DLC-vel 1x feltöltik, tehát ha van 10000 SDH leveled akkor kapsz 10000-et, de ezt már account levelen tudod csak elölteni, tehát mind a 4 karaktered ebből költ és nem a "sajátjából.."
Ok. Én se értem hogy egy lassan 7 éves játék utolsó, haláltusának is felfogható DLC update-je során miért nyúlnak bele ebbe rendszerbe - még akkor is ha egyébként lehet hogy ez kezdetektől nem volt jó rendszer..
De akkor felteszem a kérdést.. mire való a 10000 SHD level ezek után..? Mert a HP booston kívül (aminek nettó semmi értelme, kb teljesen mindegy hogy valakinek 250ezer vagy 370ezer HP-ja van..) kizárólag azért volt értelme a magas SHD-nek, hogy időnként töröld az egyik mule karaktered, 2 óra alatt felhúzd 40-re az újabb mule-t és élvezd hogy van megint 10000 elkölthető SDH pontod.
Amíg más - aki tizedannyit játszott eddig mint te.. - napokat/heteket szenved hogy felhúzzon minden expertise-t, addig te kényelmesen pontokból kimaxolsz mindent. Szerintem ez volt a jutalma - eddig.. - annak a playernek aki ilyen magas szinten volt. Most ezt is elveszik, és ha az új DLC után lesz még 1-2-3 új season, új gearrel, és esetleg további 1-2-3 expertise szinttel, akkor már nekünk se lesz meg ez a luxus, mehetünk farmolni, mehetünk órákon át olyan geart felrakni magunkra aminek semmi értelme és hasznáhatatlan szar, csakazért, hogy fejlődjön.
Tipikus Ubifos mentalitás.. rugjuk arcon a teljes core player base-t.. pont azokat akik még egyáltalán játsszák a gamet..
Tekintve hogy a DLC-ben őszi NY hangulat, és a látszólag Div1-re hajazó hangulatú main mission-ok lesznek, én az mondom megveszem és játszom vele ami jól esik, de ez az SHD húzás nekem nagyon nem tetszik. Az SHD - de különösen az expertise rendszer bevezetése óta - BÁRMIKOR megtehették volna ezt a lépést, de mostanra tartogatták, a játék végnapjaira.. sztem ez nagyon gáz..
Ha a mostani lvl40-re ráhőztak volna egy új lvl50 rendszert, hogy minden kifarmolt, kimaxolt gearünk kuka lenne, én tuti uninstalt nyomtam volna, és a DLC-t se venném meg.. az már az a húzás lenne ami nekem nem fér bele..
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #31405 üzenetére
Amikor először kaptam normál játékkal egy godroll-os Carbine7 AR-t, az sokkal pozitívabb élmény volt, mint amikor a crafting asztalnál több ezer próbálkozás után kiesett a headhunteres HG mellény. Ha egy looter-shooter játékból crafting asztal szimulátor lesz, az régen rossz. Ugyanakkor az is igaz, hogy tartalom nélkül nem működik a looter-shooter, és itt van a fő probléma a Div 2-nél, amit az új dlc sem fog megoldani. Sajnos egy viszonylag kis létszámú team (Ubi Bukarest) dolgozik csak a játékon, akik komolyabb tartalmat nem fognak tudni készíteni. Az eredeti Massive fejlesztőcsapat a Div 3 projekten van, de az még jó pár év, ha egyáltalán elkészül.
A kínai verziót nem igazán lehet összehasonlítani az általunk ismert Div 2-vel, az egy teljesen különálló játék. Megvették a licenszet az Ubisofttól, és egy ottani team segítségével kb úgy fejlesztik, ahogy akarják. Ott még az is belefér, hogy pl. 30 eurónak megfelelő összegért olyan smg muzzle-t áruljanak, ami duplázza a sebzést, vagy korábban egy szó szerint aimbot-os scope-t árultak sniper rifle-hez. A kínai Div 2 elég erősen a pay to win modelre lett hangolva. Ilyen áron a magam részéről nem biztos hogy szeretnék új tartalmat.
-
Nightfall75
tag
válasz
Anonymus23 #31403 üzenetére
A következő szezontól az SHD scavenging pontok elköltése ugyanúgy fog működni, mint azok megszerzése. Jelenleg az van, hogy farmolsz 100 SHD-t bármelyik karakteren, azt megkapja a többi karakter is. Azonban elkölteni már külön karaktereként lehet, vagyis 400 SHD-t tudsz felhasználni 100 SHD farmolása után. Május végétől miután farmoltál 100 SHD-t, azt ugyan látni fogod a többi karakteren is mint most, viszont amikor költesz belőle, mondjuk 50-et, a többi karakteren is 50-el kevesebb fog maradni.
Amikor elindul az új szezon május 27-én, az SHD scavenging pontokat mindenkinél feltöltik az általa elért max értékre. Ez egy egyszeri dolog lesz, amolyan "fájdalomdíj". Pl. egy 10.000 SHD accounton vissza lesz töltve a 10.000 scavenging pont, akkor is ha előtte teljesen elköltötted az összes kariról. Viszont a 10.000 scavenging pontot már csak egyszer fogod tudni elkölteni a fentebb leírtak szerint, nem pedig 4x mint eddig.
Ha valakinek még nincs kihúzva az expertise szintje, és ezt nyersanayag adományozással (printer filament) szeretné megoldni, akkor még egy hónapja van ezt megtenni. Ugyanígy az unikornis gearek (Habsburg Guard, Lengmo mellény és táska) "korlátlan" kraftolására is még egy hónap van, utána valószínűleg jóval nehezebb lesz majd. Beszéltek a streamen arról is, hogy vizsgálják annak a lehetőségét, hogyan növeljék az adott idő alatt megszerezhető nyersanyag mennyiségét, de kétlem hogy ez a május végi frissítésbe bekerülne.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31394 üzenetére
Váárjáá ez mit jelent pontosan..?
Mostantól az SDH level meg a materialon nem közösek account levelen..? -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31396 üzenetére
4 kari ,azaz 4 napi+4heti project(exo comp)+heti shd(exo cache)+summit 15lvl(exo cache)...
12 exo comp jön a hetiből, +28 exo a 7napból 4karival... az 40exo componens hetente, plusz a heti shd projectből az exo láda , azzal 44, meg aki mazohista, 4x15szint summiton, újabb 4exo láda 4 karival, 48 exo komponens a 4 karival összesen, HA, jól számoltam... tévedés jogát fenttartom -
válasz
Anonymus23 #31394 üzenetére
pedig nem is írtam neked ilyet...
és aki nem veszi meg, annak nem lesz ilyen, vagy mindenki megkapja? -
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem +50 stasht mutattak.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31374 üzenetére
Szerintem is tobb mint amit vartam/remeltem
-
válasz
Anonymus23 #31355 üzenetére
én is arra gondoltam, hogy 15 dodó az kb. egy season pack méret a 100 doeós dlc-k világában.
-
Nagus
senior tag
válasz
Anonymus23 #31343 üzenetére
Ez jó tanács volt.
Nehezen letudva. Mindig az előző szobából dobáltuk a techet az aktuálisba.Hogy mennyinek nincsen türelme és ki- be lépkedtek... Az utolsó szobánál meg mindenki armor és pajzs szetre váltott. Meglett végre a táska fityegő.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #31259 üzenetére
Nem tudom, de volt ott egy óra, ami visszafele számolt. Gondoltam ez a kinálatváltást jelzi, de ha nem, akkor mea culpa.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31240 üzenetére
igen, named item ládából DZ exkluzív neves is eshet - azt hiszem az egyetlen ami nem esik belőle az a Stinger neves LMG amit akkor kapsz ha meghívsz más játékosokat.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ez nagyon régi lista, a legtöbb eshet targeted loot területen is
-
granini
őstag
válasz
neismondd.. duplacrites hollow mant évekig vadásztam, mire lett addigra már most kb semmi buildbe nincs helye (jó akkor se volt sok..) deviszont Ferocius calmból esett olyan ami alul skill haste / skill dmg.. azt nagyon sokat vittem olyan crites hibrid skil buildbe ahol legendáson végig cover to cover mozogtam és boostoltam a csapatot.. az a mellény akkor ilyen gam changer volt kb..
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31211 üzenetére
12 mult, meg nem talaltuk meg a kozos jatekunkat, de epp reggel emlitettem neki, hogy erdekelne-e.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31209 üzenetére
kozben utana neztem, gmg-n van ultimate edition (13,20euro), azt irja, felulirja a meglevo verziot. Megvettem, csak a gyere fiokjaval voltam belogolva, ugyhogy most meglett neki is a game.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #31204 üzenetére
Speciális ügynök&bádogos kft. Kontroll pontok elfoglalása, parkettázása, szerkezetépítés, teljes kivitelezés. Hívjon bizalommal.
-
capulet75
addikt
válasz
Anonymus23 #31202 üzenetére
És a két lefürészelt csövű az smafu?
-
K.J
senior tag
válasz
Anonymus23 #31198 üzenetére
Jaja. Most futom a kb 45 ezredik countdown-t a héten. A mostani build annyira szedett-vetett, h már szégyellem magam. Semmi nem passzol semmivel.
Az előbb ketten maradtunk, én bírtam legtovább (tudom, semmi értelme, ki is léptem) ennyit számít a lelkesedés kérem! -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31187 üzenetére
En epphogy jatszottam angame-el, igy nincs is csak 240 szintem az eventben
-
válasz
Anonymus23 #31183 üzenetére
Fox meg egy Picarot be tudok rakni helyette, igy is jó,- nagyobb a sebzés.
. SC-al többet lehet Rambózni ennyi a különbség. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31187 üzenetére
nekem olyan opció kéne hogy nem ad ládát, csak anyagot, vagy akár még azt se. ez a ládanyitogatás már nagyon unalmas, de nincs szívem otthagyni őket.
-
válasz
Anonymus23 #31180 üzenetére
Nem gyorsan, nem lassabb mint a striker/st.elmo build. Nem mérem.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31151 üzenetére
Köszi.. fegyver / fegyver talent..? TWD / SR1 milyen talenttel tolod.? Determined?
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31091 üzenetére
Én úgy raktam össze hogy 3 Hotshot + Ninjabike háti + HG holster (HS+handling alul) + Airaldi mellény Headhunterrel (HS+handling alul..) szerintem így a bónuszokkal kibalanszolja amit a ninjabikon bukok egy Vigilance helyett.. mit gondolsz..?
Shooting rangen 11M a max HS dmg hit jelenleg.. mondjuk lehet annak 24-27M kéne lennie..?
308% HS van összesen így a builden..
-
NoOne1976
őstag
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Van 4 karakterem, de ha mind a 4 karival megcsinálnom a heti donate-et, ami persze ad xp-t, de honnan szedjek annyi nyersanyagot? Ha azt farmolom, az se szórakoztató.
Így 2000+ óra után nekem a korábbi rendszer volt jó, hogy mentem rengeteg countdownt a sok targeted lootért, amit donateltem az expertise miatt. Meg ha csak rövid időre tudtam belépni, akkor territory ment. Ez most nekem nagyon szenvedős.
Persze várhatom a dupla xps hetet, és akkor tolom le a weekly scout-okat, de semmi garancia nincs arra, hogy azon a héten esténként tudok is játszani. Így akkorra hagyni rizikós. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31140 üzenetére
Jah raadasul van negy karakterem de evek ota be sem leptem csak az elsovel
weekly shd-t leadogattam volna minddel akkor mar lassan 100-as lennek
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Anonymus23 #31130 üzenetére
a hitbox az borzalom... 27lövés aktív determinedes d50el full body shottal, és semmi
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31130 üzenetére
Nálam is volt már hogy nem sebződött.
Ezért nem tűnt fel nekem mert, vagy 4 -et vagy semmi directivát nem hasznólok. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31113 üzenetére
Meg is lett ezzel a modszerrel
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31124 üzenetére
Akkor csak nekem nem volt egyértelmű, de ezt nézzétek el nekem, még nincs benne sok órám.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31119 üzenetére
Ezt írtad:
"Egyébként ha valaki nagyon rá van függve erre, akkor open world bossokból ki lehet farmolni a 20 BT-t, de szerintem majd a jövő héten megoldják."De csak ha a Downtown Eastben szaladgál a boss. Abból azért nincs sok.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31111 üzenetére
De csak a Downtown East játszik!
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31113 üzenetére
Az pont anno meg is tortent, de akkor meg nem volt aktiv a masodik
de majd nezegetem
meg resetelem a control pointot.
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31111 üzenetére
Jaja, elvileg meglesz marcius 18-al. Raerek.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31107 üzenetére
Nálam volt Bleck Tusk Bouty. Pik pak meglett a 3m scout.
-
Akhim92
csendes tag
válasz
Én pont fordítva vagyok. Egyszer East Mallon random kinyitottam a mellényt egy ládából. Headhunter HS+WH. A táskából meg van már mindenféle, a legközelebbi a HS+CHD Vigilance lett, a "tökéletes" még nincs meg.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31093 üzenetére
Hülyeség volt.
Amit írtam. -
granini
őstag
válasz
Aha, köszi.. hát, kitartást hozzá.. Craftóni nem lehet mi' ..?
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31087 üzenetére
Jól értem hogy akkor te HS marksman rifle buildbe Arialdi szettből keresel olyat amin wpn handling + HD dmg van rollolva ÉS akkor rá tudod pörgetni a mellényre / hátizsákra a 2 megfelelő talentet..?
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31087 üzenetére
Értem.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31080 üzenetére
"A másik meg, hogy úgy vagyok vele, hogy végül is ez az egész farmolás most +10% HS értékért megy, csak a maxos feeling miatt" - kizárólag ezt a hozzállást vagyok hajlandó elfogadni.
Vagy impala, vagy semmi !!
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31080 üzenetére
Rég nem megyek CD-ba heroicon ugyanezen oknál fogva. Bárhol dobhat bármit, nem csak a végén, de ezt te is tudod.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #31070 üzenetére
Nem próbáltad farmolni a CD-ban?
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31076 üzenetére
Armorra nem kell pakolni? Lattam youtuben ilyesmit elég sok armorral.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31072 üzenetére
Milyen build ez pontosabban?
A pisztolyos küldi tárgytalan. 7 -ben vagyok már. Az meg nincs kész. De már nem fontos. -
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31065 üzenetére
Haver ez még a céllövöldében is 3 pálcás..
Nekem ami most kicsapta a biztit - jó nem most, egy ideje.. - hogy van a perfect Creeping Death talent.. az kb a BIS hátizsák talent status buildhez, főleg fire meg oxidizer mellé.. és mire rakja rá a nyomorék Ubi..? Egy olyan hátizsákra ami armorral rollol ÉS 15% HS dmg az első bónusza.. nettó semmi értelme.. ezt berakod bármilyen status buildbe többet buksz rajta mint amit nyersz a perfekt talenttel.. miért???? és tele vagyunk ilyen szarságokkal.. olyan gear-re tesztik rá a király talentet ahol kb nincs értelme használni...
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31030 üzenetére
Nálam is csak tier 2 tartásnál adta ve se fölé se alá nem mehettem.
-
sony309
őstag
válasz
Csak a Tier 2-n tartás a cél. Nem mehet fölé.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
ez nem bug hanem feature. a tier2-n tartás x-ideig-hez konkrétan azon a tier-en kell maradnod, nem mehet se alá, se fölé. baromi unalmas, de a lőtér jó hely rá.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31027 üzenetére
A tier 4 az más. Az a szopó mikor tier 2 kell tartani 60 meg 120 másodpercik. Azt nem tudom elkébzelni, hogy lövöldén kívül meg lehet csinálni.
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #31024 üzenetére
Jól sejtem hogy a feladatok jelentős részét konkrétan a shooting range-ben tudtad le..?
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #31012 üzenetére
Nekem 3 szint van meg kb. 3 óra.
A blacklisted az mit takar?
Headhanteres pajzsos build jó majd a pisztolyos vevsndettára?A negó még mindég menő?
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #31007 üzenetére
Van olyan journey is ahol nem jovok ra mit rontok el…..pl a negy szettet rakjak magamra….3/4-nel all meg, pedig vagy 9 kulonbozot magamra raktam
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30987 üzenetére
A fő "probléma" hogy ebben a játékban sohasem tudhatod hogy a devek mikor hogy nyúlnak valamihez, és mikor lesz hirtelen BIS meta az adott cucc.. oké ez mostanában ritkábban fordult elő, de hányszor volt hogy változtattak valamin és az addig full használhatatlan gear vagy fegyó hirtelen nagyon is életképes lett.. és akkor derül ki hogy ja volt ilyenem csak bezúztam, meg ja ez DZ only az életben nem hozom ki, meg ja ilyenem is volt csak nem piros hanem kék rollokkal hátmostmeg pontaz kéne..
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #30979 üzenetére
De én ezt egyébként nem értem mért nem lehet nagyobb a stash. Ennyi gear -hez ez gyalázatosan kevés. Pedig must újra rákaptam a játékra.
Egyébként én Ultimates voltam ha jól emlékszem. -
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #30961 üzenetére
6 év után bővítenek a Stashen.
Mondjuk nem vitték túlzásba. -
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #30963 üzenetére
Nem tudtam, hogy van topikja, sosem kerestem rá.
-
sony309
őstag
válasz
Anonymus23 #30961 üzenetére
Tudom, azért lett off.
-
válasz
Anonymus23 #30927 üzenetére
f...szomat fárasztja a zubi a zembereket ilyen f...szságokkal, minek kell még ezen is gondolkodni, mé nem elég csak lőni?
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30901 üzenetére
isten őrizz hogy beletenyereljek a hétvégi családi programba
"itt van a striker buildem fiam.. én is az apámtól örököltem.. ebben ölte az ellenséget a Don kanyarban.. aztán mikor hazajött nekem adta. .. én meg kioptimalizáltam, meg újrarolloltam, meg felhúztam expert level 20-ra.. és most neked adom hogy te vidd tovább a családi striker szettet.. aztán itt van ez a St Elmo karabély, fogd.. még abból az időből maradt amikor a családunk a Comach indiánokkal utazott végig a Nebraskai határvidéken.. ez pedig itt ükapád M1A Klasszikja.. mondanom se kell... "
na jó nem folytatom.. -
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30896 üzenetére
ha kell bármi segítség in-game akkor írj rám privátban
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30896 üzenetére
igen elég sok dolog jött be főleg ebben a szezonban, megpróbálom röviden összefoglalni.
Season pass: hasonló mint eddig, a szezon folyamán kapsz jutalmakat, annyi csavarral hogy csak a "szezonális XP"-t számolja, amit bizonyos aktivitásokból tudsz kapni
Seasonal modifier: egy ki-be kapcsolható módosító, hasonló mint a global event, ez az amit az inventorydban tudsz állítani. ennek vannak aktiválható, és passzív alegységei, amikkel extra bónuszokat tudsz élesíteni, az aktiválhatókat a seasonal journey adja jutalomnak, a passzívakat pedig priority objective-ekből tudod kiszedni
Seasonal journey: küldetés sorozat aminek a teljesítéséért szezonális XP-t és egyéb dolgokat kaphatsz, bizonyos része csak úgy teljesíthető, ha használod a seasonal modifier-t, mivel ahhoz köthető célok vannak (pl ölj meg 100 lila NPC-t xy módosítóval)
Priority objective: aktiválható extra feladat extra jutalomért, ideértve a passzív modifierek kinyitását.igazából ha most állsz neki az egésznek, a Seasonal journeyt kb elfelejtheted, hacsak nincs napi 6-8 órát játszani, mert vannak benne igazán szívatos farmolós alfeladatok. és őszintén nem is vesztesz nagyot vele, mert az anyagi jutalmak mellett csak az aktív modifiereket adja, amik csak a szezonális mod mellett lesznek használhatók, az meg minden szezonban más és más lesz (bár elvileg később is vissza lehet kapcsolni egy korábbi szezon módosítóját, ha ilyen fétised lenne). a season pass-t viszont realisztikusan le tudod darálni szvsz.
#30898 na igen ezzel kurva sokan így voltunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Autós kamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest