- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31566 üzenetére
Tudomásom szerint (korábban) az volt a trend, hogy csak általános szöveget toltak, még csak nem is bizonyították, hogy ha valakit kibannoltak.
Szerintem az a minimum, hogy ha ilyen dolog van a játékban, ami a programozók balféksége, akkor azonnal kiveszik a játékból, vagy ha ez nem megy, akkor kommunikálják, hogy ezért bizony dádá lesz.
Azt nem tudom, hogy hogy volt olyan is, hogy 2 kattintással lehetett 999 exot szerezni (amit Graninin írt), ha ez így volt és bennehagyták, és csak nagy sokára patchelték ki, akkor sem érezném jogosnak az egészet ha ezért bannolnának játékosokat.
Ha normál játék közben egyszer csak megjelenik olyan extra ami nem kellene, akkor az szerintem nem lehet ban alap.
Ettől sokkal triviálisabb esetben sem bannoltak embereket, csodálkoznék ha a DLC vásár előtt megtizedelnék a népet, amikor amúgy is szarban vannak.De van más módszer is. Tolom a Fallout76-ot, ott a múlt évben volt egy olyan exploit, amivel játékosok gyakorlatilag bármit tudtak dupolni, kb totálisan tönkretéve ezzel a játék nagyon szerves részét képező tradelést. A Bethesda nem szólt semmit, de egy idő után kb 100k accot bannolt
Köztük halomra egy csomó olyat, akik havi előfizetést is toltak a játékba. Közben persze javították a bugot, de ez annyira eldurvult, hogy rendet kellett tenni...
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31549 üzenetére
Azt érdemes, amit használsz, de a 3. roll azért értelmes legyen, bár ha exp szintet tolsz bele, attól még lehet rollolni, megmarad a beletolt exp szint.
Nekem van jó pár maxos, StElmo, Scorpio, Regulus, Nemesis, Ouroboros, Capacitor, Pestilence, Sweet Dreams, EB, Lady Death stb persze mindenhol DTTOOC vagy armor (pl LMG-k)
Ha csak pár db-t maxolsz, a St Elmo szerintem azért legyen közte -
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31502 üzenetére
Kb ennyi, talán annyi, hogy ha van szabad slot, vagy törölhető karakter, akkor a DLC megjelenéséig még lehet felhúzni/kifosztani/törölni karaktert, esetleg az alapanyagot boostolni, elvileg nem veszik el ami túlgyűjt az ember a limiteken.
A DLC indulásától lesz vége a mókának. 05.27. -
VTom
veterán
válasz
NoOne1976 #31412 üzenetére
Nem mondanám, hogy vége volt, mert az első részben nekem kb. 140 óra volt a PvE, a többi PvP. Annál inkább az volt a baj, hogy a Massive addig toldozgatta-foltozgatta a visszajelzések alapján, míg teljesen elb*szták az endgame content-et, főleg a PvP-t.
Ebben már a sztori módot sem vittem végig, mert sajnos nincs már annyi időm játszani vele, mint az első rész idején, így meg nem látom értelmét, és ebben a PvP sem testzik. Azért időről-időre előjön, pl. most is késztetést érzek, hogy játszak vele.
-
Bird
addikt
válasz
NoOne1976 #31412 üzenetére
Mea culpa! Ez a játék mindig a statikus, monoton, örökös grájndolásról fog szólni, ahogy a diablo sorozat is mindig ilyen volt és ilyen is marad. Van akit még a játék ebben az állapotában is beszippant és minden hibája ellenére egyszerűen nem tudja letenni (én is ezt a tábort erősítem). Ezt szerintem el kell fogadnia mindenkinek, mint ahogy azt is, hogy van aki ezt pont fordítva gondolja.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31234 üzenetére
Gondolom az alap megvan, hogy be van kapcsolva a global modifier. Inventory fülön (i), felül van a Signature weapontól jobbra eggyel.
Ha ez megvan, akkor a Passive Modifierek között duplán kattintva a kis körre feljön egy lista a választható modifierek közül, és ott lesz, be kell rakni és működik.Amikor rákattintasz a kis körre feljön a lista, innen kell kiválasztani:
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31145 üzenetére
6 hetente kb 1,5 óra a 3 karaktert anyaggal feltölteni, a negyedikkel meg ugye játszol, amit ott betörsz abból bőven ki lehet pótolni a hetente elfogyasztott 2-2000 matit.
Nyiván több energia most a szezon 100 mint anno, amikor pár óra alatt letudtuk, de valahogy azt érzem, hogy csak magadat húzod lefelé ebben, ahelyett, hogy játszanál és alkalmazkodnál
A fiamnak se sokkal több/kevesebb időt engedek játszani, és mint írtam lvl29, igaz ott 4 karakteren ki van szedve a heti SHD (ez 10 szintet jelent, mert azért 1 karakter az alap szerintem).De mi van most? 5x XP + GB... Lassan már azért is XP-t ad, hogyha megnyitod a mapot. És ami Xp-t ad, az anyagot is
-
granini
őstag
válasz
NoOne1976 #31143 üzenetére
Ezzel a problémával én is találkoztam.. hogyan tartsam "takarékon" a 4 karaktert.. Ugye az van hogy kb 5x vagy 6x tudod megcsinálni a heti donate mielőtt nullára fogy a karakteren a nyersanyag. Utána sajnos mind a 4 karakterrel kell menni egy kb 30-30 percet, nekem van egy bejáratott útvonalam körbelátogatom a víz/csavar/kaja lelőhelyeket, ott feltankolok és arra még Challenging/Heroic fokozaton megcsinálok olyan 3-4-5 sima resource konvolyt és abból megvan az 500/500/500 mati, és akkor megint nem kell öthathétig
mást csinálni csak kedden belépni és 4 karival donate..
Ezt akkor csináltam amikor az előző season-t kimaxoltam és nem volt más értelmes cél.. akkor így "szintentartottam". Kedden 4x heti donate + szerdán Sniccs, és Danny Weaver-nél egy bevásárlás.. pont.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31068 üzenetére
Miért nem raksz össze egy Hotshotos HS+Determined buildet??? Azzal kb röhelyesen könnyű a HS feladatokat megcsinálni. A 150 HS kb szerintem 10-15 perc akár heroicon is, egy kedvenc CP-n resetekkel együtt? Nem kell hozzá minmaxos build, hogy működjön...
Szezon XP farm: heti projektek adnak viszonylag sokat (karakterenként le lehet tolni), vagy pl még a Priority missionöket kapcsolgatva lehetnek olyanok, amikért pluszban kapsz jó pár száz XP-t
-
Nagus
senior tag
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #31018 üzenetére
a refactor sztem nem rossz, mert csak kicsit gyengébb mint egy full skill dmg build, de cserélbe majdnem annyi passzív healt ad, mint egy dedikált healer. mondjuk legendásra meg incursionre inkább vinnék sima healert, heroicon meg nem igazán van rá szükség, szóval kicsit értelmetlen így is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #31003 üzenetére
A heti projektek is adnak ilyen pontokat, pl ha 4 karakteren bedobod hetente az SHD requestet, az hetente 4000 (vagy 4400 pont) stb stb... Akárcsak a heti legendás küldi...
A Journey küldetésekben is vannak ilyen általános pontok, ahogy nézem azokkal is elég sok pontot össze lehet szedni.Az előző szezont a dupla szezonXP-s héten csináltuk meg 100-as, kb 6-7 óra alatt megvolt a lvl100...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30878 üzenetére
Amit sony írt, nekem összesen annyi jött le, hogy megcsinálta a scoutot, meg a space hq-t master fokozaton, ami dobja az új exo mellényt...de nem helyezte kontextusba, hogy a master fokozat a scoutban lévő küldi része :) én meg a kisujjamból hát... nem tudom..pont pont pont 18+...
Amúgy ez az új exo mellény is csak exo komponensnek lesz jó ahogy látom. Én nem látok benne fantáziát, hogy bármilyen szetthez lehetne használni
Mondjuk ilyenből nagyon sok van a játékban.
Sony: ne értsd félre,nincs bajom veled, cssk számomra nagyon értelmetlrn volt amit leírtál
el kell fogadni, hogy nem mindenkinek olyan rugóval jár az agya mint neked
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30847 üzenetére
az outlawsban lett volna potenciál, de elbaltázták. valósznűleg az Ubi/Massive kombinált inkompetenciájának és a Disney beleokoskodásának közös eredménye, hogy az lett ami.
a heartlands jó lett volna, ha mondjuk jó öt évvel korábban készül el
kb teljesen lekéste azt a trendet amiben lett volna helye.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30843 üzenetére
törölni nem hiszem hogy fogják, ez még mindig a jövedelmezőbb franchise-ok közé tartozik az ubi portfóliójában, én inkább attól tartanék hogy még erősebben lesz monetizálva, még toxikusabb grindolós season-ök, még több fizetős tartalom. szóval nem tudom miért reménykedik mindenki az ubi felvásárlásában, nem biztos hogy sok köszönet lesz benne.
-
granini
őstag
válasz
NoOne1976 #30201 üzenetére
demostvááárjáááááá...
1. Napi limit van.. 1 Exo, 2 Names és 4 Crafting ládát vehetsz egy nap (illetve azokon a napokon amior nyitva van..)
2. Ha van második (3., 4.) karaktered, azokkal IS először meg kell keresd Szniccset hogy beaktiválja a vendort.
3. Nadeésha ezismegvan, akkor esel pofára hogy ja de üres az inventoryja tehát a teljes accountra érvényes a fenti napilimit..Namost nekem, ebben a tempóban a 88500 textilem nem fog elfogyni.. ez legjobb esetben is asszem heti 3 Exo láda HA mindig megtalálod szniccset és mindig oda is mész vásárolni nyitvatartási időben..
Szal ez így relative fix exo mati forrás, csak atomcsigalassú.. bocs hogy kiábrándítottalak.... 100 exo ládát olyan 1 év alatt fogsz itt venni ebben a tempóban..
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
NoOne1976 #30031 üzenetére
nem bug, úgy fog menni felfelé a progress ahogy adják hozzá a manhunt régiókat
#30032 jah nekem is hasonló 2 kék-4 piros felosztásban tolom, sebzés elég így is, de egy szösszenetnyit nehezebben fekszel, bár azért így is oda kell figyelni. meg érdekes ruhánként egy 5-6 expertise szintet beletolni, az még nem olyan drága anyagban, és az annyit ad mintha még 2 kéked lenne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #29761 üzenetére
Igen, de nem kell túl sok szett igazából, azt mondanám, hogy semmi olyan új szett nem kell azokon túl, ami a korábbi játékhoz már össze lett rakva. Aztán persze ez változhat ha a speedrunosok kitapasztalják, hogy melyik szettel lehet majd 12 perc alatt megcsinálni
PFE build az alap, sok helyen nagyon hasznos, DPS build már mindenkinek van, tűzálló tank+armor regenes build meg eddig is volt az IH bossok miatt. Healer, attól függően, hogy az utolsó pocketet hogyan is csinálja az ember, de ott DPS nélkül hamar elvérez az ember.
Sokkal fontosabb a csapatmunka és kommunikáció, mert a 3. és 4. pocket kommunikáció nélkül nem kivitelezhető. -
Cr00py
senior tag
válasz
NoOne1976 #29652 üzenetére
Nem számoltam, de napi 4-5 óra kb, tehát összesen 12-15 óra. Tartottam szüneteket is.
Többnyire emberekkel játszottam. Napi/ heti küldik ( kivéve a darkzone-t - azt nem szeretem ) Több enemy, több xp + a party miatt az xp bónuszok.
Ráadásul az event picit le is lassít az enemy "shield" miatt. Heroic 5 direktívával játszok.
Open world "rohangálás" + az eventhez szükséges küldik + a napi küldik. Ha már picit untuk a rohangálást, akkor elkezdtük megcsinálni az összes bounty-t a 2 mapon. Ha elfogytak, akkor public execution ad még. + eventhez is kellett 10-et. Az előző apparelt pl soloban csináltam, az is egész hamar ment. -
Zizi123
senior tag
válasz
NoOne1976 #29453 üzenetére
Én nem tudom, hogy mi volna a megoldás, de tény, hogy a legnagyobb bevételű játékok között ingyenesek is vannak. (PUBG, LOL, Fortnite stb...), tehát nem kizárt, hogy a HeartLand erre a koncepcióra épül majd, és tényleg nyereségesen lehet sokáig fejleszteni / üzemeltetni.
Természetesen a fizetős DLC is lehet, hogy hirtelen segítene valamit, de nem hiszem, hogy az lenne a végleges megoldás. -
HdRew
őstag
válasz
NoOne1976 #29440 üzenetére
Köszi, végül én is láttam, hogy jött minden, csak sajnos egybe ezek nem akarnak sehogy sem.
Van Vigilance-em ceska backpack-ből, viszont ott ugye az egyiket már átpörgettem, és van adrenaline rushom is. Ott is sajna az egyik attribútumot pörgetni kellett.
Most ez mintha lehetetlen küldetés lenne.
-
Zizi123
senior tag
válasz
NoOne1976 #29407 üzenetére
Esetleg valami tipp, hogy DZ-ben miért nem kapok Exo-t?
A múlthéten volt olyan fura szituáció, hogy egyedül barangoltam már órák óta a DZ-ben rengeteg landmark kivégzése után is 0db exo-val. Majd meghívott 1 játékos csapatba, akivel többször összefutottunk, és 2 landmark 2 exo 10 perc alatt.
WTF???
De ugyanez előfordult már többször az elmúlt hónapban...
Mintha utálna a játék. -
-
Zizi123
senior tag
válasz
NoOne1976 #29290 üzenetére
Szerintem ez a Hunter Mask tök jó dolog.
Az 1 dolog, hogy erre soha senki nem fog magától rájönni, hogy kell aktiválni, tehát ha nem láttam volna Youtube-on, akkor azt sem tudnám, hogy létezik, ugyanis nagyon ritkán megyek oda 1 emlékműhöz éjszaka, lövöm ki a lámpákat , és tisztelgek...
De tény, hogy végre valami érdekes dolog.
2 napig jól elszórakoztam vele...
Mondjuk csak 11 maszk lett meg eddig , mert a 4 hunterből 1 elszaladt, mert kivilágosodott, mire a másik 3-at kinyirtunk.
Azóta nem tudtam 1 használható csapatot összeszeni, hogy megint nekiugorjak.
Most jöhet New York 13 maszkja.Ami nagy gáz a Div 2-ben az a Summit, és a CountDown.
300 óra játékkal kb mindenem megvan, amit akartam szinte maxosan. Még 1 kis optimalizálás, és minden fullos.
Mit lehet csinálni utána??? Minek jöjjek fel újra??? Solo Legendary oszt ennyi? -
granini
őstag
válasz
NoOne1976 #29287 üzenetére
Őszintén számomra már az az első pár "trükk" amit leírtál az is nehezen fogható fel hogy oké de erre hogy jön rá valaki.. lehet nem én vagyok a világ legkreatívabb játékosa, de 2000+ órám van Div2-ben, láttam sokmindent csináltam sokmindent, bohóckodtam, kísérleteztem, de soha a közelébe se kerültem olyan szitunak amikor így felszaladt volna a szemöldököm hogy nicsak.. szóval én se értem ezeket az extrém szitukat hogy lehet kitalálni csak úgy véletlenül pont.
-
Anonymus23
veterán
válasz
NoOne1976 #29175 üzenetére
A 27-e, csak annak a határideje, hogy addig kell belépni, és fontos, hogy a mailboxban (ahova eredetileg került) legyen hely, mert egyébként nem kapod meg. Akkro nyitod ki amikor akarod, csak arra vigyázz, hogy ha DZ-zel, és tele lesz a mailbox, akkor mindig a legkorábbit kitörli ha kimentesz a DZ-ből.
-
Elims
veterán
válasz
NoOne1976 #28802 üzenetére
Köszi szépen!!
Tegnap reggel a fekete zónában kettőnket tett le ez a játékos:
Nagyon jól működött a véreztetés. :-/
A társam szerint csalt is,mert ketten lőttük (én az Arnikusz szettben voltam) és szerinte alig sebeztük.Inspect-eléskor láttam,hogy a pajzsos drón volt neki berakva.. Szerintem nem csalt,szépen játszott.
Várom azt a yaahl kesztyűt,kíváncsi leszek a backfire puskával... mentem countdown-t is,a társam szerint ott is megadhatja (mondták már többen),kételkedtem benne,mert nincs a countdown listában a jele.Mindegy,kipróbáltam.Beraktam a kesztyűt és adtam neki egy esélyt,feleslegesen.Az a fekete zónából lesz meg.Finomítgattam a sniper szettemen is.A nemesis puska nem nekem való (gondoltam ezt legelőször.. :-/ ),nekem nem húzott olyat,mint amilyet olvastam hallottam.1milliókat sebeztem vele mindig,volt amikor 200e-ket. :-/
Ebben a szettben: (chainkiller-rel)
Ez a m44 többet sebzett,volt amikor jóval!20m fölött!!
Aztán elolvastam rendesen a nemesis talent-jét.. :-/
Ha vki eddig nem próbálta a nemesis-t,fogadja meg a tanácsom és a ravaszt (elsütő bill.) ne csak röviden süsse el,hanem tartsa nyomva mint a célzást! :-/
Más számok jöttek ki. :-) -
Elims
veterán
válasz
NoOne1976 #28754 üzenetére
Holnap kiderül.Szerintem nem kell majd reset-elni.Nálam ugyanígy van.Mondjuk nálam nem írja a 0/1-et.
Ma este rányomtam a matchmake-re,egy legendásra és bedobott egybe..
Nagyon kellemetlen volt. :-/ Szinte semmit nem csináltam benne.4-ből 2 játékos úgy lehozta a küldetést,hogy csak pislogtam!
Bár szerintem itt is megvolt a -múltkor már említett- "gyengébb" legendás fokozat.
Ti ezt biztosan megtudnátok mondani.Nagyjából tuti tudjátok,hogy mennyi egy -pl.- gránátos élete,nna ezeken a legendásokon pikk-pakk lemegy.Elég gyorsan halnak.
Viszont mivel nem sok piros ellenség jön,így valószínűleg legendás szintű ellenfelek jönnek,kevesebb életerővel.(?)[Teljesen fölösleges voltam. :-/]
Szerk.: Nem tudom,hogy mi kell a youtube-ra való min. full hd videó feltöltéséhez.
Rákerestem a prémiumra,elő is fizettem volna,de nem írja azt a lehetőséget,hogy jobb minőségű videó feltöltése.
Írja a reklammentességet,offline zenehallgatást,stb.,de a lényeget nem. :-/ Úgyhogy bocs a minőség miatt. -
arnikusz
veterán
válasz
NoOne1976 #28752 üzenetére
A beállításoknál a nyelv beállítás módosítását követően az experitse donatiot, ami összefüggésbe lehet a múlt heti stash problémával és azzal, hogy előtte babráltak a játékkal.
Így hogy már hegesztik párhuzamosan a a Season 11 PTS-t, ki tudja mik fognak még előjönni.
Továbbra sincs szó a Picario's holster red attributumra pörgetésről stb.
És olyan apró cseplő dolgok mint nálam a Tidal Basin Legendary teljesítését követően a fityegő -Hover bár megkaptam és mutatja a stashban, de mégsincs ott, mert felvenni nem lehet.
Én is esténként játszok engedélyezek egy kis időt és szetteket tesztelgetek, ha engedi a visszatérő -PC-n- delta stb. -
-
-
persil
nagyúr
válasz
NoOne1976 #28525 üzenetére
Ha 69.3-rol 57.9%-ra esik le a skill haste-em, akkor a turret-em cooldown-ja 14.7sec helyett 15.9 sec lesz. Igen, ez tobb, mint nehany tized, egesz pontosan 1.2 sec. Harc kozben eszre sem veszed, pedig 70% skill haste-rol beszelunk.
Ha ennel kevesebb a kiindulasi pont, akkor meg rosszabb a hasznosulas. Ertem, hogy minden tized szamit, ez teny, de egy darab skill haste modot kicserelni, plane olyan buildben, ahol nem ez a fo attrakcio, nagyjabol a meg sem erzed kategoria.
A "par masodperc" pedig nagyon nem 1.2.
-
arnikusz
veterán
válasz
NoOne1976 #28512 üzenetére
Idővel és 20-as félhybrid DPS-el talán lehetne, de nem éri meg, amikor a loot nem olyan elképesztően jó, hogy érdemes lenne hosszab távon foglalkozni vele.
Jómagamat addig érdekelték a Legendary-k míg lett BigHorn, ill. most a két új fityegő.
A CD-n ha már megvannak az Agentnek a megfelelő cuccai és kimaxolta az expertise-t akkor alapanyag farm és creditfarm az javallott az eljövendő seasonokra. -
arnikusz
veterán
válasz
NoOne1976 #28408 üzenetére
Igen ennyit tudnak, PC-n folyamatosan crash, CD-n szintén, most XP farmra maradt a resource convoj, ez nem fejlesztő banda csak valami amit összekapartak.
Állítólag ma jön egy újabb patch majd elválik mi lesz még rosszabb. DZ felejtős a lag mellett Vérpisti ügyes játékosok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Stellar Blade
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.