- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31820 üzenetére
Ugye-ugye?
Akinek keddre más programja van, mint a játék, az így jár!
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #31817 üzenetére
Nincs mit farmolni, nincs már az a projekt.
-
i@lex
őstag
válasz
FireKeeper #31817 üzenetére
SolidFPS például két gépen csinálta, új kari, az alt karija Lincoln-on segítséget kért, ő válaszolt rá, kiszedett mindent a projektből, kari törlés, új kari, level 40 boost, projekt újra aktív, és ezt csinálta több napon át, kiszedte az összes hiányzó blueprintet.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31807 üzenetére
köszi
akkor kevertem valamivelBocsánat!
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31807 üzenetére
Én is így tudom, egy achit old fel, ha mind a két Safe House-os bounty megvan, a Brooklyn Bounty Huntert.
A nagy sárga ládából random shit esik. -
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #31754 üzenetére
Ja igen, killer van rajta.
-
rumkola
nagyúr
válasz
FireKeeper #31751 üzenetére
Nekem simán jobb a Lexington mint a Elmo. Nagyon érezhetően. Mondjuk kezdő vagyok, SHD 750, solo.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31335 üzenetére
Sikerült, de rossz volt a sorrend amit megadtak. Kipróbáltam máshogy, és úgy összejött.
#31334Nagus: a Fed Em Bunker mission heroicon nekiállni, lemész a világító kockákhoz, lemészárolod a tizen pár eenemyt, aztán ki, és újta. 2-3 ilyen körből maxon van a minigun, aztán átváltod mondjuk hard-ra, és ezzel a metódussal kb 20 perc az egész.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31332 üzenetére
Ez elég egyszerű, de mégsem számolja a counter.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31310 üzenetére
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31304 üzenetére
Baxus, nem is néztem a nevét.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #31263 üzenetére
Nem nekem kell.
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #31263 üzenetére
Hali,
Köszönöm az infót/infokat!Nekem sem a talentért kell az a mellény, hanem expetise szint miatt.
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #31248 üzenetére
Én is egyedül maradtam a klánomban.. 1 man show vagyok
egy időben vendégszerepeltem sony309-éknél is ha jól emlékszem, de annyira random vagyok mostanság és annyira solo play-re van hangolva ez az egész season hogy nem várom el senkitől hogy hozzám alkalmazkodjon.. inkább leszólózom azt a heti pár óra kötelező projectet stb.. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31245 üzenetére
Vettük észre!
Ha meggondolod magad, mi ott leszünk és várunk. -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31243 üzenetére
Az észosztás helyett, gyere inkább játszani!
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #31186 üzenetére
Akkor a használat alatt azt érted, h rajtam van. Mert nem használom, csak abban futok, de tapasztalom/látom, h fejlődik.
Már 52662 ponton áll. Tegnap mikor kérdeztem, bőven alatta volt.
Köszönöm az infót! -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31188 üzenetére
Az összesből 2 db olyan esett, amit elraktam, illetve lecseréltem egy régebben elrakott cuccost, ami nem volt maxos, de most már az.
Jó, nyilván volt benne nagyon sok 2-3 érték maxos item, de ha van belőle már, akkor nem raktam el.
HG-t farmoltam volna, 1x volt területen az is szar volt farmolás szempontjából (Foggy botton),
7 vagy 8 szezon szintet adott ez "kis őrület"... -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31184 üzenetére
Nekem még mindig a Nego a favorit, számomra ez olyan mint a piros ász, mindent visz, univerzális, jöhetnek az extra armoros nmik meg bújkálhatnak ha már rajtuk a nego
Ez az 5x XP eszement, eszméletlen idő ment el a ládák egyenkénti nyitogatásával, bezzeg a kínaiban már egyszerre is ki lehet nyitni -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #31169 üzenetére
nekem nem hasonló brandes cuccokkal van összerakva, bár a sátras brandet ebben a formában nem tudom hova tenni...
sniperes/csipás cuccok headshot damage és weapon handling-el kell összerakni, chainkiller(perfect headhunter), a nevesített brandek mindenképpen javasoltak...
Illetve élhető sniper build a 4 hotshot-os gear set is szintén nevesített Chainkiller mellénnyel
a Marksman rifle-re mindenképpen javasolt a determined talent.Mondjuk a tank és viperás hyena nem éppen a csipás kedvence, mert a hyenába 2 lövés kell, 1 viszi a sisakot(ami akár 10-20M sebzést is kivéd),a másodikat fejre kell lőni(bár megfigyeltem, hogy hátulról halánték tájéknál fejbe lőve nem szedi le a sisakot de instant elviszi a fejlövés a viperás hyenát.A tanknál ha fent van a headhunter 1 lövés sisak,második fej, mind2 esetben maxon kell lennie a headhunter talentnek.
Kisebb szinteken a determinedes D50 is elég hatásos ezen 2 NPC esetét kivéve. -
Octi
aktív tag
válasz
igazából jogos a kérdésed mert csak odahányt neked a kolléga egy homályos screenshotot magyarázat nélkül
A kolléga olyan valakinek a kérésére hányt oda egy homályos (telón, streamből kivágott) screenshotot, akinek van már tapasztalata sniperes builddel, igy nem részletezte ki a dolgot. Nyilván ha kérik, kirészletezi. De hogy válaszoljak, mindenen headshot, illetve chc, chd, weapon handling, kinek hogy jön be. Chainkiller mellény, The Gift tatyó, Contractor kezes, Fox's Prayer térdes
-
rumkola
nagyúr
válasz
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31163 üzenetére
Még build-em sincs!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #31159 üzenetére
Vagy meg kell tanulni célozni!
-
Garsza
veterán
válasz
FireKeeper #31084 üzenetére
[link]
Ezt látta. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31084 üzenetére
Attól függ melyik csipát használod, van amelyikre felesleges, van amelyikkel lőni nem lehet nélküle...
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #31031 üzenetére
Kösz az infót, kirpóbálom majd
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30981 üzenetére
Én csináltam vagy 30-40 loadoutot amik mind használhatóak, persze mind a maga helyén, illetve van kb 300-400 full godroll item (minden maxos értelmes attribokkal, és pl fegyvereknél DTTOOC, max tálentpörgetős), amit nem szeretnék kidobni, mert a büdös életben nem lesz még 1x.
Persze ehhez játszani is kellene
Viszont a kínai 300/600-al bőven ellennék én is. Karaktertörlés már komoly logisztikát igényel, és ha jól számolom a 2 utolsó szezon új cuccaiból már egy db-t sem tettem el, vagy csak párat... -
Garsza
veterán
válasz
FireKeeper #30981 üzenetére
Az egy dolog. De mi van ha valami godrol cuccot ki kell dobni mert nics hely és kés meg használnád mert jól önne valami buildhez. És lehet hogy hogy kifarmolni sem sikerül egy ideig.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30969 üzenetére
Honnan tudja -ha nem ismeri-, hogy fogja-e használni?
-
Garsza
veterán
válasz
FireKeeper #30967 üzenetére
Nem tudok időt szánni rá. Manhuntnál igazából 13 szintnél vagyok az még meg lehet. Talán vasárnap délelőtt lesz 2 órám. Kb. A hétvégén ennyi össz.
Vannak ezek a passzív meg aktív talentek ez valami új. Ha lejár a szezon azokat sem tudom majd unlockolni?
Az a rész még nagyon nem tiszta hogy működik. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30944 üzenetére
Nem vagy gané
Megpróbáltuk, nem sikerült, mindig újra töltött neki. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30928 üzenetére
Igazad van, de randomnál mindenki, -tisztelet a kivételnek- , a saját szakállára dolgozik, így volt ez tegnap is.
Mondom jó, váltok, mindenki hullott körülöttem és csak szedtem fel az embereket, de semmi gond, mert élveztem a játékot.
Nem pörögtem rá annyira az exora, meglett. -
Nagus
senior tag
válasz
FireKeeper #30920 üzenetére
Annyit nem játszom, hogy össze tudjak rakni egy rendes setet. Elég volt nekem a teljes piros meg a teljes sárga. Ez volt raktáron nagyon régóta.
Amúgy a táskákra szoktam lőni, plusz éget, vakít, és ha közel van stackeli a sebzést fölfele.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30907 üzenetére
Két okból. Egyrészt kiváncsi vagyok sikerülne-e, másrészt divben nincs csapatom. Egy darabig probálgattam a legendarykat is, de azok túl nehezek solo. A District unionnak pl kb a feléig elmentem. Elvileg ez könnyebb, szal nem lehetetlen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30899 üzenetére
Kösz! Nyilván nem fogok nekiállni (legalábbis nem most, a fiam szereti tolni ezt, ő szokott nyaggatni, hogy játszak veleAkkor így ez már tiszta, ezt a részét hanyagolom
#30900granini
Neked is köszi, valamiért nekem a két dolog összefonódott!
Most végigszaladok rajta, de mivel a fiam meglátta, hogy ezzel játszok, így vele is végig kell menni a scout küldiken a napokban -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30892 üzenetére
Valószínüleg nem jól kérdeztem (nem ismerve a Mastery és a Módosítók közötti esetleges összefüggést), amit írtam az első részben írtam, hogy eddig nulla percet toltam ebben a szezonban, de lehet keverem a mastery-t a módosítóval, amit be lehet állítani az inventory fülön felül.
Ugye a módosítónál írja, hogy csináljak Seasonal Journey küldetéseket, hogy unlockoljam a módosítókat, én azt gondoltam, hogy a Mastery-hez kellenek ezek a módosítók.De ha csak annyi, hogy letolom bármilyen nehézségen a manhunt missiont majd mehet a Mastery, akkor kösz ha ezt megerősíted!
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30884 üzenetére
Levadászhatnánk valamikor a kacsákat!
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30880 üzenetére
Ezért írtam hogy "lehet" hogy ez a mellény a köv seasonban kap esetleg szerepet, olyan aktivitásokban ahova kell dmg DE a survivability is fontos. Tehát egy 4-es striker mellée lehet be fogod tenni mert lez elég dps-ed és pont a z 25% dam.red fogja megmenteni a segged. csak tippelgetek, igazából főzöm sincs mi jár a devek fejében.
Én is említettem ahogy te is hogy érzésre ez olyan "raid light" volt. Elgondolkoztam rajta hogy vajon volt-e annyira jó ez az egy mission hogy mondjuk 4es partival vissza-vissza járjunk-e próbálhatni, buildeket tesztelni, módosítókat variálni..
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30880 üzenetére
+1
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30848 üzenetére
én a mobil játékra is kíváncsi lettem volna, de még az sincs sehol
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30844 üzenetére
Én nem reménykedek. De ha jön egy új tulajdonos, ő szab irányt. Ha akarja, azt mondja, mobilra jön Division, vagy eladja valakinek exkluzívként. Mielőtt félre ért valaki, nem azt mondom, hogy ez lesz, csak azt, hogy egy felvásárlás alapjaiban boríthat mindent. Valószínűleg most is jövedelmezőbb lett volna egy Division 3-at fejlesztetni a Massivval, mint Avatart, Star Warst. De ott volt az a standalone Division game, amit közben be is szántottak, pedig már mutogatták is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
FireKeeper #30840 üzenetére
Mondjuk akkor még a 2028-on sem lennék meglepve...
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30831 üzenetére
Közel 10k shd-n vagyok. Eddig nem hiányzott. Majd talán valamikor elő veszem
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Ismerem a talentet, használtam is korábban. Önmagában a sniper, mint fegyver nem áll hozzám közel. Valamiért állandóan rohangálnak az enemyk..10/5x legalább misselek.
nem az én világom. Elfogadtam. -
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30826 üzenetére
Ja ezt be akartam tenni az előző hsz-be
-
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30824 üzenetére
Nekem is van egy Chainkiller-em de ilyen statokkal lehet nem a legjobb. Becsillagoztam, hogy ne adjam el, vagy valami, de jobb lenne egy jobb roll.
-
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30822 üzenetére
Elképzelhető. Ebben nincs sok tapasztalatom. Majd ha nem lesz más, biztosan kipróbálom. Egyelőre jól el vagyok így.
Sokszor sajnos ( lehet, hogy csak nálam ) ..de ritkán maradnak nyugton az enemy-k. Másképp pedig képtelen vagyok eltalálni őket. A seasonpasshoz tartozó sniperes questek is fejfájást okoztak. Ahogy láttam.. a kontrolleres playerek preferálják jobban a snipert, főként az aimassist miatt. -
Cr00py
senior tag
válasz
FireKeeper #30818 üzenetére
Igazad lehet.
Én személy szerint kerülöm a snipert amennyire csak lehet. Elég béna vagyok vele.
+ amiket láttam streamekben / videókban is..nekem lassú is.
Sokkal gyorsabban "letakarítom" a mapot az elmo-val. + kéznél van a dark winter is, ha kell.
Lega-n szoktam snipert használni bizonyos helyeken..de ha lehet, akkor másra hagyom. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
raid leginkább addig kell, míg a blueprinteket megszerzi, aztán már csak bohóckodásnak jó, meg ha ki akarja maxolni a kitüntetés listát, ahhoz kell a raid...
-
Akhim92
csendes tag
válasz
FireKeeper #30808 üzenetére
nem is mentem, és nem is hiányzik.
Mert nem jó csapattal voltál raiden. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30801 üzenetére
Köszönöm.
-
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30794 üzenetére
...és tényleg! Köszönöm.
Megmondom őszintén, én nem is gondoltam hogy oda még vissza kell menni, mert elvileg az alapjátékot befejeztem és már a DLC-s területen voltam amikor abbahagytam. -
ChPessimist
tag
válasz
FireKeeper #30792 üzenetére
Köszi, éppen lenne is egy kérdésem.
Amúgy is össze vagyok még zavarodva ennyi kihagyás után de ez se segít, hogy most semmi küldetést nem mutat nekem a térképen. Csak ezt írja:
Most hová kéne mennem, mi az a Briefing Mission? Azt sem igazán találom. :| -
VTom
veterán
válasz
FireKeeper #30789 üzenetére
Akkor lehet, hogy valani windows frissítés lehetett a ludas, vagy ilyesmi.
-
VTom
veterán
válasz
FireKeeper #30784 üzenetére
VGA, CPU, RAM OC van esetleg beállítva?
-
válasz
Bocs, látom nem nvidia kártyád van, így nem jó amit írtam.
-
nanamii_o
tag
válasz
Írj a supportnak.
-
nanamii_o
tag
válasz
FireKeeper #30599 üzenetére
A catharsis maszknak van "előkövetelménye"? 1 hete azt farmolom summit/cd és semmi..
-
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #30559 üzenetére
vagy St. Elmo helyett az Ouroboros smg
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
FireKeeper #30559 üzenetére
Köszi az infót.
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
FireKeeper #30534 üzenetére
Igen, azok a secret mission-ök, ha minden igaz, és abból kell még a Missin Scavengers,
sony309 segítségével most ez a leggyanúsabb küldetés, amint bejutok, csekkolom. Köszi!@#30537 sony309
Igen, fura, a Garage Stash és a Missing Campus Patrol nekem kész, de a netes listán nincs fent, MLK Library Hostages nekem ugyan nincs, de a netesen van, nem tudom, lehet a Community-vel közös küldetés
Museum Water Source van nekem is és a netesen is, The Endless Struggle nekem van, netesen nincs, Mustang Court Rescue nekem nincs, netesen van, Police Headquarters (WONY) nekem nincs, csak a sima, de a netesen mindkettő van, Pier 26 pedig WONY main mission nálam.Nagyon fura, lehet volt valami patch, ami átírta a küldetések regisztálását a játékban, vagy csak a netes lista nem 100%, de pl hivatalos listát nem találtam, ami magyarázná ezeket az anolmáliákat.
Amint bejutok, megnézem, mert már nagyon érdekel
-
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #30504 üzenetére
Amióta megvan csak azt használom. A vector féle nagy RPM állati jó, főleg ha ütős a gear build mellé.
Ami meg nekem nem esik ki az a sokkolós St. Elmo rohampuska.... -
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30493 üzenetére
Papírkutya
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30491 üzenetére
Amikor kijelentette, hogy "Véletlenül betörtem, bocsánat!", tényleg azt éreztük, hogy megnyílik alattunk a föld!
Még most sem tudok röhögni rajta! -
k-adi
nagyúr
válasz
FireKeeper #30481 üzenetére
Hát ez a roadmap elég gyér... de hát lássuk be sok éves a játék... a köv. 2 season ahogy látom mutatóba valami nesze-semmi, tehát lényegében a következő DLC-ig semmi nem lesz...
Nemrég fejeztem be a mostani season-t, Kelso történetét és hát mit mondjak, meglepett-csalódott vagyok, mint olyan sokan ahogy olvasom a fórumokon.
Szerintem elég gáz, hogy visszahozzák
akkor végképp csalódok.Keenert és a többieket (Theo még talán hihető), de ha a DLC-ben nem lehet átállni rogue-á -
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30478 üzenetére
oké gyerekek de mit értünk Season alatt..
mert a mostani "season" az egy Manhunt + valamicske kis sztori hozzá, de valójában teljesen sablon + minden global event-et egyszer 1 hétre beaktiválnak + elvileg lett volna 2 új Apparel event mint kiderült azok is már voltak tehát egy Kelso-s sztorivonalon és a full sablon mennyide mennyoda bauntizzá control pointozzá aktivitáson kívül semmit nem kaptuk.. Ez nem tartalom..Ez a legutóbbi 2-3 játékmód a Paradise Lost Incursion meg a Descent (bár egyiket se szerettem..) de az kontent..
Illetve amikor kapunk új brand és szett geart meg új fegyver talenteket, meg 2-3 teljesen irreleváns exotic fegyvert az megint nem kontent.. főleg amikor nem jobbak a mostani gearnél, meg amikor a támadó talentet olyan mellényre teszik ami úgy kezdődik hogy "Armor, Life.." mennyaf... ba..
Szóval maradjunk annyiban hogy lélegeztető gépen van ez, és Aranka néni aki a szerver szobát takarítja az szokta scriptből 3 kattintással beaktiválni az új "Seasont"..
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30468 üzenetére
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30445 üzenetére
Akinek címeztem a kérdést, attól vártam választ!
Ha tőled kérdezni akarok valamit, akkor megteszem DC-n, úgy gyorsabb!
Vodkát hazahozni nem elfelejteni!!!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30445 üzenetére
Mondjuk ezt tippelted vagy magánúton kaptál ilyen infót? Az utóbbi esetén tán az én hozzájárulásom kellett volna előbb kérned
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30429 üzenetére
Nem tudom mi köze lehet egymáshoz.
Ez nem egy game, a színészek szerződése pedig időre (is) szól, szóval be kell fejezni a projektet. A fent említett színészek pedig nem olcsók
, szóval valszeg összerakják, ha belekezdenek. Itt az a kérdés, hogy megcsinálják-e valóban, vagy csak egy ambiciózus elképzelés marad. A Netflix sok ilyet töröl.
-
sony309
őstag
válasz
FireKeeper #30423 üzenetére
Pedig a játék raid-ként nevezi az Incursion-t!
EB-t említettem.Ravenous, regulus - nem volt szó róla
Béke!
-
válasz
FireKeeper #30396 üzenetére
Nem tudom milyen new york bázis.
Bejött két másik player nyomtunk egy másik bountyt aztán rohadtul meg lehetett utána csinálni a manhunt bountyt is.
Szerintem csak egy fosbug volt.Travel away from there, for example to Haven, activate the bounty there, travel back.
Ez lett a megoldás, redditről. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30354 üzenetére
Nekem most az elmúlt 23 percben volt kettő.
Más:
Ebben a rohadt dz-ben hogy lehet érvényesülni? Ha rouge-ba nyomom magam, akkor sem vagyok olyan erős, mint akik már benne vannak. Immunisak mindenre. Milyen nyomorult buildet kell itt használni?
Már majdnem mindent próbáltam. Armor regen, dps, full def.(bár akkor sebzés a béka f.sza alatt).
Mi kell ide?! Nem hiszem el. -
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30351 üzenetére
Nem beszélve a random deltáról. Tegnap 3 ilyet kaptam, már hosszabb küldetést nem is mertem elkezdeni.
De természetesen minden újra bejelentkezés előtt jött az üzenet .
Csak azt nem vágom, h miért kell napokat/heteket várni egy javító update-ra. -
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30349 üzenetére
Mi lett elbaxva? Lemaradtam
-
NoOne1976
őstag
válasz
FireKeeper #30343 üzenetére
Én jól jártam. Van egy karakterem, ami fegyverraktár, semmi más. Oda pakoltam mindenből azt, ami jó lehet, ha egyszer épp úgy gondolják. Így fogalmam sincs, min mi volt és megváltozott-e. A fő karakteren használt fegyverekre meg rá se merek nézni, hogy a beleölt sok exo kompenenssel esetleg mi lett belőlük. Így inkább be se lépek...
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30341 üzenetére
Nekem annyiból van mákom hogy raktam el sok ilyen godroll fegyót amin forgatható a talent, de hogy tutira menje el is forgattam ezeket anno.. tehát ha jól értem ezek nem érintettek..
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30337 üzenetére
Képzeld ha én is így cserélgetném a talentjeimet.. eddig úszni tudtam most meg repülni tudok..
-
granini
őstag
válasz
FireKeeper #30331 üzenetére
mire leírtam akkora Delta03-at kaptam hogy a holdról is látszik
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30326 üzenetére
Nagyon köszönöm az ismét kimerítő választ!
Bepróbálkozom egyedül bemenni teamban, hátha sikerül lehozni.
Néztem egy youtube vidit, srac egyedül tolta le, váltogatta a cuccokat a builden néha a teljes felszerelést, a végen meg kapott egy Chameleont. Akkor itt is az van, mint raiden, h vagy lesz EB, vagy nem.
Sem paradiset, sem raidet nem futottam még sajnos. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30305 üzenetére
-
Pferi
senior tag
válasz
FireKeeper #30301 üzenetére
Érdekes, nálam nem adja be az a fegyvert és az alatta lévő Hunter-Killert sem...
Mitől függ ez? -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30299 üzenetére
Az ember azt hinné konzolon biztonságban van.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30296 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #30292 üzenetére
Companion dupla Ironlung LMG buildben jó.
Wicked-et a 80%PFE buildben használom Scorpioval.
Opportunistic pedig legendary healer -BTSU -és Future Scorpioval okés. -
arnikusz
veterán
válasz
FireKeeper #30290 üzenetére
Akkor marad a jó öreg Unbreakable/Vigilance, pajzs verzió.
Valamint Technikus specko Kazánajtó -Liberty -Catharsis maszk-RK nevesített tok és 4 Foundry a technikus hive-al és mehet a móka.
Egyet viszont jegyezzünk meg hiába eröltetik a PVP-t ez itt useless, ha jönnek az ügyes kempelő Agentek. -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30284 üzenetére
Pontosan.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30284 üzenetére
Lehet
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30281 üzenetére
Tehát akkor is felvillan? Reddit-en azt írták fel se villansz ha 100%. Persze valaki kevesebbet is írt.
Mert, ha így is úgy is felvillanok akkor hagyom a fenébe ezt. -
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30265 üzenetére
Kaptam egy 9,7%-osat. Így 99,7% a pulse resistance-em. Na már most ez elég-e vagy farmoljam tovább?
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30276 üzenetére
Lehet az volt, nem emlékszem már, csak hogy biztosan onnan jött.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30270 üzenetére
A Bighorn nekem summiton jött.
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30270 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást!
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30272 üzenetére
Persze. Csak viccelődtem
Voltam egy Raid-en közben de nem esett az EB elsőre. Ejj, pedig lehetne kis szerencsém
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30268 üzenetére
"fair"
Na m1 igazából csak az időt ütöm el vele, míg nem jön a Heartland és a Division 3.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30265 üzenetére
A lényeg, hogy ne lássanak.
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30256 üzenetére
Mondjuk mostanság én is az Iron Loung-ot preferálom strikerrel.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
FireKeeper #30251 üzenetére
A pestilence nem sebzése miatt jó, hanem a kórság miatt amit kapnak tőle az NPC-k
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #30235 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest