Hirdetés
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27194 üzenetére
Akinek alacsony az SHD-je annak nem eri meg.
De ez amugy kovetkezett abbol amir irtam. -
Nagus
senior tag
Az is érdekes ám, hogy az egyik fegyvernél 60 lila filament felvitte lvl0-ról lvl6-ra az expertiset, a másiknál meg 120 lila filament lvl3-ról csak lvl5-re.
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787 #27184 üzenetére
MIért ne érné meg új karaktert csinálni? Attól függ, hogy mennyi az SHD-d, ismerős 3-4 karaktert húzott fel, és kimaxolta a teljes Proficiency-t.
Viszont sok egyéb bug mellett most a max expertise level is bugos, mert van akinek 20-nál, 21-nél, 25-nél capel jelenleg, de van aki még csak félig húzta ki a Proficiency-t, és már lvl30 expertise-nál jár, Yannick döbbenten látta a screeneket twitteren.
Van még egy halom bug, amit ki sem írtak, csak Pm-eztek neki, mert gondolom olyan jellegű, mint anno a turret dmg glitch volt.Exotic komponens meg csak lvl10 után jön be, addig nem kell az expertise emeléshez exo komponens (tudtommal).
És igazad van, az expertise nélkül is el lehet lenni az egész játékban, talán ha PvP nagyobb a jelentősége (én jelenleg hanyagolom), nekem is még csak 3 cuccos van lvl5-re felhúzva, egy Capacitor és 2 skill.
-
Nagus
senior tag
válasz
NoOne1976 #27178 üzenetére
Nem írtam, hogy op volt, de bírta, dinamikusan lehetett játszani vele. Viszont most 1 lövés és hasalás van. Van egy skill-dps szettem és egy crit-dps. A kettőből bujkálva az első használható éppen. A második full pirossal olyan jól dinamikusan lehetett játszani mindig minuszban volt a meccs végig dps mérő heriocon...
-
sp8787
addikt
Persze, de erted ,hogy ertettem.
Abban teljesen egyetertunk ,hogy brutalis grind egy uj jatekosnak szinte belathatlan tavolsagra van. -
sp8787
addikt
-
Deck
titán
Miután kész egy adott dologra a Proficient és fel kell maxolni (Expertise) akkor ha van egy másik verzió belőle akkor azt megint külön kell? Mi itt a max? 10 vagy 20? Persze minden egyes darabra... Ha meg több buildje van valakinek az beszopta. Mégis mennyi időbe telik mindez? Már a sima optimalizálás is rohadt sok nyersanyagba kerül és minél kevesebb az SHD szintje valakinek annál szarabb a helyzet.
Tehát ha valaki akar egy buildet megkell előre terveznie mit akar, kikell farmolni a cuccokat, optimalizál ezer évig vagy godrollal kapja, ezután farmolja a Proficient-et (ez nem vészes mert minden adott típusra vonatkozik) utána meg farmolja tovább az Expertise leveleket ezer évig. Tehát ha valaki nem non stop játszik az beszopta. Értelmes tartalmas frissítés lett. Köszönjük Ubisoft. (nem tisztelik az időnket)
(ahelyett, hogy a pvp-t fejlesztenék, játékmódokat, sztorit, gfrindfesztet csinálnak.) -
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Megvan az alapjáték még AMD promóból, viszont a mostani leárazáson nagyon szemeztem a Warlords-os Ultimate edition-nel. Epicen venném valószínűleg, összeakadna-e az Ultimate verzió a sima verziómmal?
Sajnos ahogy láttam Ubi Connect-en csak a kiegre tudok upgradelni, az Ultimate edition-re nem. -
NoOne1976
őstag
Mi az a két szett, ami eddig op volt neked, most meg papír?
Az új játékmódban úgy hullik a loot, hogy sokszor nincs már helyem felvenni, ha 120-130 körüli itemmel megyek be. Ott szerintem bármi kiszedhető elég gyorsan. És miután optimalizálni is lehet, és még az se kell, hogy maxosan hulljon.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #27174 üzenetére
Heartland miatt van takarékon szerintem.
-
Nagus
senior tag
válasz
FireKeeper #27174 üzenetére
Akkor inkább hagyják a picsába! Ki a f@szom fogja megint 600+ órával maxolni?
-
-
Nagus
senior tag
A két 600 órával kifullozott szettem most papír, előtte bírtak rendesen. Fálháborító! Ezt már eljátszották egyszer de akkor tartalom is került be!
Ez olyan, mint amikor egy cégnél megvesznek egy gépet majd pár év múlva kimegy a gyártó is kicserél benne pár vezértőkártyák, hogy kevesebbet tudjon gyártani, majd felajánlja, hogy ha fizetsz visszakapod. -
Deck
titán
Mert, a PVP-be lévő Intimidate + Adrenaline Rush + In Sync Shield meta-nak kellett volna maradnia nem? Legalább vannak új cuccok, az új játékmódba brutálisan esik a targeted loot és nerfelni fogják úgyis az új szettet. Addig meg lehet élvezni.
Új tartalom nincs 2 év alatt. Ez gyászos, ez tény. Sajnos a Ubisoft szarik az egészre. A rengeteg bug, crash, az elborult nyersanyag mennyiség mindenhez... szintén... De ez van
Az új játékmód meg nekem nagyon adja.
Csak bővüljön is. Lehetne túlélő mód is és ezer másik dolog, de úgy sem lesz. -
Nagus
senior tag
Jó látni, hogy néhány év alatt csak ennyi feljelsztésre futotta tartalom helyett, hogy szétkúrták a felépített szetteket és nullát ér mind jelenleg.
-
Nagus
senior tag
Hogyan lehet átváltani a mapot, hogy ne inváziós legyen? Y-nál én nem látok opciót erre viszont tolnám az S9 vadászatát ahhoz meg látni kellene hol vannak.
-
arnikusz
veterán
Bluescreen a neve státus effekt buildet kellene építeni hozzá. Az biztos, hogy nerfelik a Heartbreakert. El fog tűnni a specializációkból az 50% pulse resistance, most 3 yaahal és a 10% os puse res modokkal simán állod a Hunterek disturbe resistanszát. Majd mutatok buildet.
-
Deck
titán
válasz
FireKeeper #27159 üzenetére
Ezt találtam:
Raid Exclusive Gear Sets
Foundry Bulwark and Future Initiative Chest piece and Backpack are now in the general loot pool. The Exotics remain raid exclusive. -
FireKeeper
nagyúr
a Future Initiative mellény és hátizsák targeted lootként esik raiden kívül is? mellényt már kaptam, de hátizsák az Istennek se akar estni
-
sp8787
addikt
válasz
Anonymus23 #27137 üzenetére
Viszont a skill-ek grade-jei account wide.
Mondjuk ez logikus is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Suzuki topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Amazon Kindle
- MIUI / HyperOS topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest