Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
veterán
Redvás ubisoft nálatok sem megy?
-
fudi2002
veterán
Paradise lost pc-n esetleg valaki csapathoz beszállhatok ma?
-
fudi2002
veterán
Jut eszembe, mennyire normális, hogy kb 3 héttel ezelőtti frissítés óta elfoglalok egy CP-t, köv indításkor ugyanúgy piros. Ugyanez a heti küldetések. Csak úgy tudom végigcsinálni őket, ha egy játék alatt lezavarom az összes kiemelt küldetést.
Másnál is ilyen? Esetleg ez új feature? -
fudi2002
veterán
Hi
Ninjabike hátizsák eshet summiton vagy nemDz területen? -
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #30115 üzenetére
Azért fura, mert sehol máshol nem vettem észre. Sem win, sem div1. Lehet utóbbiban nem harcolok elégggé
Köszi, hát akkor levelezek tovább a razer supportos bottal.Ui: poénból leragasztom és öldöklök egy kört
-
fudi2002
veterán
Nagyon buta kérdés estére: találkozott valaki olyannal hogy a harc hevében anélkül hogy az egérgörgőhöz érnék fegyvert vált. Érdekes, most cseréltem egeret Deathadder v3ra, gondoltam biztos hibás. De tök ritkán csinálja és semmi más alkalmazásnál nem vettem ilyet észre. Az egér részt végigzongoráztam, firmware, driver le, synapse alapból nem fut, de le is töröltem. Van, hogy órákig semmi, aztán van hogy a legjobb helyzetben játssza el. Rontáslevétel nem volt még, de ha kell akkor...
-
fudi2002
veterán
válasz
granini #28944 üzenetére
Nekem az utsó hónapokban 10p és fagyás. Ha fejre állok is. Minden fellelhető "trükköt" kipróbáltam netről, youtube-ról. Friss winnel is természetesen. Feladtam.
Majd pár havonta megkérdezlek Titeket, aztán ha vmi elmozdulás van pozitívba akkor max visszarakom. Addig ezzel elleszek. Egy hátránya van a div1nek, nagyon nehéz segítséget találni, gondolom jó kevesen játszanak már vele. -
fudi2002
veterán
Ki hogy áll a stabilitással Pécén? Csak én vagyok ekkora looser, hogy 5-10 percenként kimerevedik és kilép? Jólvan, volt 1-1 jó hónapunk, mikor szinkronba kerültünk a fejlesztőkkel, de megint távolodik a kapcsolat.. Közben konfigot cseréltem, windowst cseréltem, a probléma továbbra is kísért
-
fudi2002
veterán
válasz
sony309 #28620 üzenetére
Nem ősszeomlás. Egyszercsak látom a játékban hogy bizonyos funkciókra nem reagál, vagy lövök és nem sebződik az ellen. Onnan tudom, hogy 30mp és jön a delta connection hiba. Azért vicces, mert felstackelem magam mondjuk 3 emberrel mellettem, aztán mission közben 0zva folytathatom. Remek, csak nen szórakozásnak...
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #28614 üzenetére
Kicsit mindenkinek igaza van. Engem pl eléggé idegesít, mivel szeretem ezt a játékot. És nem a mit kapok a pénzemért hozzáállás, hanen szeretnék ezzel kikapcsolódni ás idegeskedésbe torkollik 10/10. Nem járnék nyilván ezért ide, csak read onlyban vagyok itt amúgy is, de azért valami ubi fórumon ki tudnám adni magamból ami felgyülemlett a pár év alatt.
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #28612 üzenetére
Tudom az enyém sem, de van igazság abban amit írt. 1 hónap után mondom játszok vele kicsit. Nem hazudok, 3 percenként deltával kivágott. 1 nappal később, már csak 10 percenként. Használhatatlan sajnos. Új win, friss telepítés amúgy. Megint hónapokra pihentetem, mielőtt valami összetörik a környezetemben
-
fudi2002
veterán
Megy nálatok ez a fos?
-
fudi2002
veterán
Lehet jobb lenne lekopogni, de úgy fest ez használ valamicskét:
"I set easy anti-cheat to use Processor Core 1 only and disabled Dx12 rendering in-game and it seems to be fixed"
Eddig 5 percenként, jó esetben 20 percenként kifagyott. Mai napon így használtam és eddig nem volt gond, bár nem játszottam órákat vele. -
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #27841 üzenetére
A legjobb mikor csontra fagy a kép és meg bezárni sem tudom. Mivel minden ablak fölé kerül, hibába nyitok egy feladatkezelőt, nem tudom előtérbe hozni... Remek játék, tele izgalommal.
-
fudi2002
veterán
Azért egy billentyűzetzsinórral fojtogatnám meg a tetves fejlesztőket egyesével, hogy 1 év alatt még nem tudtunk túljutni a random megfagyáson random disconnecteken... Száradna le a fszuk...
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #26810 üzenetére
Ja nem így, hanem az áramos csapkodó csávó egyszercsak mögöttem.
-
fudi2002
veterán
Csak én érzékelem rosszul, de az lett az új trendi nehezítés, hogy mikor foglalok épp egy pontot, akkor random bedob mögém ellenséget mikoris csak szemből várható bárki?
-
fudi2002
veterán
Nálatok nem lagzik ez a fos?
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #26249 üzenetére
Hupsz, akkor ezt pöppet félreértelmeztem, köszi a felvilágosítást!
-
fudi2002
veterán
válasz
Habugi #26179 üzenetére
Ha szab kérni, muti légyszi egy ilyen szettet. Én összeraktam headshora kihegyezve, illetve chc+chd változatban is, bár boomerang nélkül (bakers dozen fullos, de már keresem a sima m1-et) de "csak" 3m sebzés megy fejre. Memento hátitatyival amúgy.
Óbocsi, asszem megvan: [link]
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #25674 üzenetére
Illegális tudatmódosító szerek áldásos hatása...
-
fudi2002
veterán
Zavart érzek az erőben. 2 napja nem fagy a játék..
-
fudi2002
veterán
Köszönöm Urak. Vicces, 1,5 hét után ma lett volna időm 1-2 óra, de erről ennyit asszem megint...
-
fudi2002
veterán
Van vkinek titkos trükkje, hogy 4pnél tovább tudjak játszani lecsökkenő és megfagyó ablak helyett?
-
fudi2002
veterán
"Két napja div2 nélkül össze vagyok zárva a családommal. Egész rendes embereknek tűnnek."
-
fudi2002
veterán
Azért ez egy vicc amit művelnek. Délután még tudtam játszani, most az van amit írtok, be sem tudtam zárni ezt a szart. Reboot only..
-
fudi2002
veterán
Köszi, végigpróbálgatom, hátha valamelyik megoldja.
UI: Közben meglestem, fókuszsegéd alapból ki van kapcsolva, dx11, amúgy 1 hetes friss windóz.
-
fudi2002
veterán
Tudja vki hol lehet érdemben bugot lejelenteni? El szeretném küldeni a fejlesztőket a b@dös p@csába. Teljesen nem normális, hogy azért fizettem, hogy 5p alatt 2 percenként kidobáljon ez a szar, pláne úgy hogy ezt 1 hónapja csinálja.
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #24999 üzenetére
Pláne, kevertem. Gondoltam nyomok egy 2x golan, 2x belstone (armor on kill) és eme térdvédő buildet. Köszi, majd figyelem akkor azt.
-
fudi2002
veterán
Help, újabb lámasági bizonyítvány:
Van pár cucc ami darkzoneban összeszedhető, nevesített 1% armor regen kesztyű pl. Viszont rühellem az ottani világot. Van vmi más lehetőség? Vagy van ott olyan, hogy coop? Mert nekem úgy jött le, hogy kb mindenki mindenki ellen. Toronyházban nem lehet ezeket a cuccokat összeszedni? (mondjuk azt is rühellem)
-
fudi2002
veterán
válasz
Anonymus23 #24366 üzenetére
Köszönöm én is, ez hasznos volt!
-
fudi2002
veterán
Újévi lámer kérdés:
Summitnak ha nekiállok, lehet több részletben? Tehát lehet úgy hogy külön szintről indulok? Egyedül játszok többnyire, és naponta nincs is sok időm, max 1-2 óra néhanap. Nyilván nem Heroic-on fogok nekiállni egyedül. -
fudi2002
veterán
válasz
Roland861010 #23628 üzenetére
Van akinek napi 1 doboz cigi a természetes. Kár ezen variálni, az ő pénze, az ő döntése. Legalább nem a tüdejét cseszi szét, meg a környezetében élőkét. Nézzük így
-
fudi2002
veterán
válasz
Roland861010 #23623 üzenetére
Miért fáj Neked ez amúgy? Van aki ellövi cigire ezt a pénzt 2 év alatt. Azt, meg hogy ki milyen hardvert vesz és miért, azt meg végképp nem Neked kell felülbírálni hogy szükséges vagy sem, optimális vagy sem. Leírta, hogy egy nagyobb memóriás videokártyával megoldódott a probléma, ennyi volt az információtartalom. A többit Te vitted bele irigységgel.
-
fudi2002
veterán
Búék topiklakók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó LG OLED55CX3LA Smart OLED Televízió, 139 cm, 4K Ultra HD, HDR, webOS ThinQ AI
- Ryzen 7 5800X / RX 7800 XT 16GB / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 256GB M.2 + 1TB M.2 NVMe SSD / 750W
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest