Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
sp8787 #27184 üzenetére
MIért ne érné meg új karaktert csinálni? Attól függ, hogy mennyi az SHD-d, ismerős 3-4 karaktert húzott fel, és kimaxolta a teljes Proficiency-t.
Viszont sok egyéb bug mellett most a max expertise level is bugos, mert van akinek 20-nál, 21-nél, 25-nél capel jelenleg, de van aki még csak félig húzta ki a Proficiency-t, és már lvl30 expertise-nál jár, Yannick döbbenten látta a screeneket twitteren.
Van még egy halom bug, amit ki sem írtak, csak Pm-eztek neki, mert gondolom olyan jellegű, mint anno a turret dmg glitch volt.Exotic komponens meg csak lvl10 után jön be, addig nem kell az expertise emeléshez exo komponens (tudtommal).
És igazad van, az expertise nélkül is el lehet lenni az egész játékban, talán ha PvP nagyobb a jelentősége (én jelenleg hanyagolom), nekem is még csak 3 cuccos van lvl5-re felhúzva, egy Capacitor és 2 skill.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest