Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #1490 üzenetére
A bajom az, hogy már a Steamen se Dec 2 van írva, hanem Dec 1
Emellett másik fórumon is van már aki az eredetivel tolja.
Most én meg úgy vagyok vele, hogy oké pár óra az nem sok, mondhatni semmi, de ne legyen már az, hogy Béla1 már vígan róhatja az utakat Béla2 meg vár és malmozik. Ez nem a dögöljön meg a szomszéd tehene, de ha már úgyis sokan nyomják vele, akkor fölösleges visszatartani a két nagy webáruháznak is.
Persze megértem azokat is, akik dobozosan rendelték meg, azokat meg ez bosszantaná, így akkor inkább senki ne induljon előnyből.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT