Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• j.bravo
    addikt

[link] itt is van a recept. Igazából ez ''mindenre jó'', de több komponense is nyugtató, altató (inkább pihentető) hatású (macskagyökér, levendula, orbáncfű).

Mivel valószínűleg alaposan elkevertem a címedet, légyszi küldd el pü-ben, küldök szívesen mintát (már többeknek küldtem, miért pont neked ne küldenék ;)).
    a ház azóta is összeszereletlenül áll, lehet, hogy nem is lesz belőle túl sokminden :U nagyon sok idő kellene hozzá, és az az egyik dolog, amiből nekem nincs sok :O

Hűűű, ciki h nem vettem észre, pedig itt van pár hsz-sal feljebb :B:B:B
    Dobok mindjárt PÜ-t!

A Herbáriában mindből csak egyfajta kiszerelés van? Nehogy az ötdekás helyett a félkilósat (túloztam) tegyem bele :)

A htpc projekttel én is így jártam... ide-oda vándorlás a meló miatt eddig kis hazánkban, de most épp lengyel földre (a teát azért otthonra kérem :D párom elhozza amikor jön látogatóba, vagy karácsonykor megkóstolom otthon). A htpc-be szánt RealMagic Hollywood+ kártyát már fel is ajánlottam egy másik topikban, mert látom már hogy sose fogom én azt összerakni (meg házat építeni) ahogy szeretném... :O

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák