Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sherlock82
senior tag
Én a ginseng teát iszom egy pár hónapja, mellé gyömbér tea.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Elektrosokk
veterán
-
grizlisandor
veterán
Yerba mate felhozatalunk 🇦🇷🇧🇷🇵🇾🇺🇾 Mate Manusnál youtuben, van egy pár érdekes.
-
grizlisandor
veterán
Gyógyfű Kft.-től szoktam rendelni a reflux teámat, érdemes szétnézni sok problémára találni náluk teát. 2x rendeltem tőlük, mindkétszer volt ajándék a csomagban, tavaly fűszercsomagokat kaptam; idén teakalendáriumot!
1. Borsmenta tea volt, Matéban szeretem mentát, filteres teaként is finom.
2. Alfa névre hallgató almás-fahéjas, jó fűszeres illatú, savanyúbb ízvilág jellemzi. Nem volt meglepetés, mert már ilyet korábban is vásároltam.Lesz majd Rózsaszín pötty tea, joghurtos-gyümölcsös tea, előre félek tőle.
-
Elektrosokk
veterán
Persze, de azért megvan a maga szépsége az ilyen eszközöknek is. Emlékszem, amikor megvásároltam az első Japán teáskannámat, leültem és sokkal jobban figyeltem arra ahogy készül a tea. Nagyobb élmény volt mint az üveg nyomós kanna.
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
Janaboy
veterán
-
őstag
válasz Elektrosokk #1509 üzenetére
köszi, Akkor jól sejtettem, kávézásból már ismerős egy-két ilyen cucc
-
-
őstag
válasz Elektrosokk #1500 üzenetére
Köszi a tippet, benézek ide, már korábban is terveztem meglátogatni saját részre, de még nem jutottam el, de majd most .
Azt meg tudjátok mondani, hogy mennyire hasznos a bambusz matcha ecset/kevergető, ha van elektromos (Ikea Produkt) kis tejhabosító kütyü? Ajándékként gondoltam ezt is hozzácsapom a hozzá való tartóval, ha érezhetően jobb eredményt lehet elérni a végső ital tekintetében, de ha nem akkor nem locsolok egy 10e-t egy újabb lomra
-
Elektrosokk
veterán
válasz Janaboy #1505 üzenetére
egyszerűen ez a hegy építés nem akar jól menni, szerintem amúgy ez a tök amit vettem nem a legjobb hozzá.
Szerintem jobban menne egy kicsi tökkel, amit teletömsz teával, és kevés víz.
Amúgy a matcha teák között mekkora ízbeli különbség van? vagy alapvetően mind hasonló? Azért rendeltem a fentit, mert naponta iszok egyet (2 gramm tea), akkor ár-érték arányban tűrhető.
Az íz hasonló, zöld umamis, inkább az édesség, a textúra változhat, idősebb növénytől származik e, ásványosabb vagy krémesebb.
Szerintem napi "sofőrnek" jobb a Yerba mint a matcha, én a helyedben még próbálkoznék vele. Egyébként az Argentín yerba sosem fog annyira összetapadni mint az Uruguay-i. Lehet érdemes kipróbálnod azt is. Kis tök, sok tea, kevés víz.
-
Elektrosokk
veterán
válasz grizlisandor #1504 üzenetére
Én is le szoktam csiptetni. Ha levegőzik az nem jó.
-
Janaboy
veterán
válasz Elektrosokk #1501 üzenetére
Hááát Nem egyszerűen
Szóval próbálgattam utána még pár napkig, megnéztem a narancsosat is, de egyszerűen ez a hegy építés nem akar jól menni, szerintem amúgy ez a tök amit vettem nem a legjobb hozzá.
Sőt időközben vettem egy ilyen teatojást is, azzal is kipróbáltam (igen-igen tudom szentségtörés ), amivel amúgy egyszerűbb volt elkészíteni, nem volt annyira poros stb. De valahogy nem volt az igaz.Időközben mondom megnéztem mit tud a matcha tea, rendeltem egy ilyet: [link]
Hááát én nem tudtam, hogy a matcha tea ilyen szörnyű izű
Kb olyan mint a kávé, csak talán nem annyira erős, még édesítőszerrel is necces, egyedüli pozitívuma, hogy kevés mennyiség kell így le tudom tuszkolni
Ahhoz képest a Mate tea egy üdítőAmúgy a matcha teák között mekkora ízbeli különbség van? vagy alapvetően mind hasonló? Azért rendeltem a fentit, mert naponta iszok egyet (2 gramm tea), akkor ár-érték arányban tűrhető.
Janaboy
-
grizlisandor
veterán
válasz Elektrosokk #1503 üzenetére
Irattűző csipesszel szoktam zárni a csomagolást, ami nincs lezárható csomagolásba.
Bár sehol nem láttam, hogy légmentesen zárni kell, mert kikegy az aroma vagy romlik a minőség.
-
Elektrosokk
veterán
válasz grizlisandor #1502 üzenetére
Szerintem jó ez a csomagolás, könnyen nyitható.
Ez még nekem is hátravan, a compuesta ereje meglepett, és brutál mentás, Isteni lesz nyáron hidegen...
-
grizlisandor
veterán
Pajarito Menta citrom
Csomagolás ez botrány, nem szeretem ezeket a csomagolásokat, aminek a tetején egy vinyetta van és egyből már a csomagolás van, meg egy papír lap, hogy ne szóródjon ki a yerba.
Illat az valami csodálatos, menta és a citrom együtt nagyon jó párost alakítanak.
A yerba az nagyobb darabok és a por.Én nem venném meg újra, ha mentás mate, akkor Pajarito Compuesta con Hierbas vagy Union Hierbas Serranas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Xiaomi Mi hajszárító új 6hó jótállással!
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest