- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdave
aktív tag
válasz
koppasz1986 #36798 üzenetére
ezt én is így látom, annyi különbséggel, hogy nekem alapból a 420 volt, mert még új a TV, tehát nincs tapasztalatom a 135-el, de ez a zöldes elszíneződés sajnos bosszantó.
Én is igyekeztem mindent kikapcsolni, és most egész jó, cserébe nincs meg az a színvilág, élmény, ami a korábbinál megvolt -
pdave
aktív tag
Sziasztok!
TV-zés közben (Stream, set top box) változnak a színek (pl emberek bőrszíne, de más is). Visszaolvasva másnál is volt ilyen, megoldásként az volt, hogy egy Youtube video alapján legyenek beállítva a kép profilok. Viszont alapvetően nekem (ezt leszámítva persze) jó a kép, én csak azt a beállítást kapcsolnám ki, ami ezt okozza - ha van ilyen külön. Van erre megoldás?
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Az alany egy 55C765. Youtube alapvetően normálisan fut, de ha beletekerek, akkor onnantól kezdve szaggat, és ki kell lépjek belőle. 4K felbontást választva van ami alapból szaggat, van ami csak tekerés után. Van másnak ilyen tapasztalata, esetleg megoldás rá? SW frissítés alapból ki van kapcsolva, mert itt a fórumban olvasva sokaknál okozott problémát, így most az van rajta, amivel kijött a gyárból (ha fontos, megnézem majd a pontos verziót).
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Holnap veszem át a TCL 55C765-öt, ez lesz az első 4K tv-m. Abban tudtok esetleg segíteni, hogy letöltés esetén milyen szabványú filmet töltsek le? Van pár fajta, méretben is különböznek, ahogy nézem hangban is van több verzió (ha jól látom).
-
pdave
aktív tag
Sziasztok!
Több helyen olvastam, hogy csak FAT32-re formázott külső usb-t/pendrive-ot lehet rácsatlakoztatni, az NTFS-t nem kezeli, ez valós? C765-öt szeretnék venni, és a filmek egy 2 TB külső diszken vannak, ami a film méretek miatt NTFS-re van formázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest