Hirdetés
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
sziku69 #39519 üzenetére
Igen, a PID módosítható a megfelelő helyen, de nem bármire, mert függ a panel méretétől és az adott platformtól, így egyben a hardvertől is (mivel egyes típusok régiónként hardveresen eltérnek, több platformon is léteznek).
A funkcióhoz külön firmware nem kell, mert tartalmazza, de függ a régiótól az egyes funkciók elérhetősége.
A PID átírása miatti félelmed jogos, mivel a nem megfelelő érték után a legtöbb esetben a készülék csak egy fekete képernyőt lesz képes megjeleníteni.
-
mikrofon
veterán
válasz
sziku69 #39422 üzenetére
Telegram-os FW-k nemzetköziek. A legtöbb EU-s vagy éppen egységes szinte az egész világra...
Azért vannak ott fent. Mert minden ország egy adott régióhoz tartozik. A TV-re online kiküldött frissítésekete pedig az adott régió központja kezeli. Így sokszor elég pl Olaszországra állítani a TV beállításai között a régiót és már jön is egy OTA frissítés online. Míg ha Magyar régiót használsz akkor nem. Többször volt itt már konkrét ajánlás hogy mikor mire kell állítani. Ha erre vagy kíváncsi akkor keress vissza.Orosz régióval biztos nem próbálkoznék mert egyre több helyen van korlátozva, szankciónálva. Pl vannak alkalmazások amik orosz régióra eszközre nem telepíthetőek, nem frissülnek...
-
zsolt501
nagyúr
válasz
sziku69 #39416 üzenetére
Én még az első szoftverrel próbálkoztam V135-ös verzióval, azóta nem a TV a 098-as verzióval jött, de azonnal frissült is a v135-re.
Annyi biztos hogy nem EU-s régióval kell próbálkozni, mert az EU-ban tán nem lehet rögzíteni felvételt, és a műsor megállítás is rögzítésnek minősül. -
zsolt501
nagyúr
válasz
sziku69 #39411 üzenetére
Nem ástam bele magam mélyebben a témában, de annyi kiderült, hogy nem elég a régió váltás, hanem a szervíz menüben is kell valamit állítani, én a régiókat végig próbáltam de az nem volt elég itt feladtam, a szervíz menüvel már nem akartam babrálni, annyira nem volt nekem fontos a felvétel készítés, ha sikerül neked ezt megoldani kérlek írd meg a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest