- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
snyper990 #39027 üzenetére
Szia! "innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni"
Ezek szerint itt-ott valakik azzal foglalkoznak, hogy fw-ket gyártsanak tcl tv-re, lehetőleg olyat, amit maga a tcl tv ellenőriz le, csak ezután telepíti.
És ha brick lett egy tv, akkor a készítők otthon röhögnek? Kinek éri meg FW-t gyártni, a tcl nevében, úgy, hogy még a "sikert" sem tudják learatni, nemhogy anyagi hasznuk legyen. Arra lennék kiváncsi, hogy ha valaki lg vagy samu tv vesz akkor is ilyen "körültekintően" jár el, hatalmas elvárásokkal. Legyen tökéletes tv, játék monitor, mindent visz média player...."Van egy film, 1,45-nél megdöccen egy pillanatra, visszaküldöm"
Ok, vegyél mást, ha találsz. Lg-t vagy samut kell venni, annak a korlátait mindenki elviseli. Érdekes. Nem tudja DV-t nem baj, szar a képe, nem baj. Én azt látom, hogy nagyon elharapódzott a szőrszál hasogatás, sok esetben. Amúgy nekem 2 tv-m van: egy 65C805 és egy 65C765.
Sajnos én is kezdtem beleesni a hibába, kezdtem nagyítóval lesni, hogy milyen problémát találhatok. Jaj, nem egyenletes a háttérfény....Ha ez nem dúrva, akkor nem érdekel, mert a storyt figyelem, a filmet nézem, olyankor meg úgysem látszik. Nem akarok műszaki vizsgáló lenni, tesztekkel és mérésekkel. Ha szemre oké, akkor én maradok néző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest