Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
st6969 #23241 üzenetére
Nem próbáltam, csak letiltottam. Még mindig nem vettem észre, hogy valami ne működne miatta.
Gondolom kb. ugyanaz az app, ami a droidos telefonokon is van. Valószínűleg be kell hozzá jelentkezni. Én még anno a telekomos droidos boxhoz csináltam egy Google-fiókot, egyedül a box és a tv használja, így túl sok vizet nem zavar.
Szerintem a Google-féle hangvezérléshez („Ok, Google”) kellhet az app, de azt eszem ágában sem lenne használni még telefonon sem, nemhogy tévén.
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy az Airplay-t hogyan kell belôle kigyomlálni legalább olyan szinten, hogy ne dobjon minden indításkor egy értesítést. Vicces, hogy egy droidos tévén Google-szolgáltatásokat egyszerűbb letiltani, mint egy Apple-öst
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest