Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
Amit láttam TCL-es appot a tévén, az vagy Play Store-on keresztül frissül, vagy firmwarefrissítés során. Milyen szolgáltatásoknak létezik náluk opcionális firssítése?
Ha annyira sebezhetetlen és biztonságos a tévén a frissítési folyamat, hogy van az, hogy embereknek mégis sikerül brickelniük a tévéjüket manuális frissítés során? Redditen, XDA-n lehet rá találni példákat bőven...
Tehetünk úgy, mintha teljes mértékben veszélytelen lenne manuálisan innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni, de a valóságban nem az. És szerintem úgy korrekt és teljes a tájékoztatás, ha az esetleges kockázatokat is megemlítjük. De hát nem vagyunk egyformák
Amúgy te hoztad fel a tanúsítványos témát, én csak arra reagáltam (és én legalább offban, ahogy illik). Nem teljesen értem, hirtelen hogyan lett mégis irreleváns a dolog, de you do you.#39007 @Qtya123: Szerintem meg inkább ne próbáld az elemeket „egy teljesen másik típusra” cserélni. Maradj annál a típusnál, amit a gyártó beletervezett

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- 75" Samsung Terrace kültéri vizálló Smart TV 1/3 áron
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor