Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• snyper990

őstag

válasz ferob #39006 üzenetére

Amit láttam TCL-es appot a tévén, az vagy Play Store-on keresztül frissül, vagy firmwarefrissítés során. Milyen szolgáltatásoknak létezik náluk opcionális firssítése?

Ha annyira sebezhetetlen és biztonságos a tévén a frissítési folyamat, hogy van az, hogy embereknek mégis sikerül brickelniük a tévéjüket manuális frissítés során? Redditen, XDA-n lehet rá találni példákat bőven...
    Tehetünk úgy, mintha teljes mértékben veszélytelen lenne manuálisan innen-onnan beszerzett firmwareket telepítgetni, de a valóságban nem az. És szerintem úgy korrekt és teljes a tájékoztatás, ha az esetleges kockázatokat is megemlítjük. De hát nem vagyunk egyformák :)
    Amúgy te hoztad fel a tanúsítványos témát, én csak arra reagáltam (és én legalább offban, ahogy illik). Nem teljesen értem, hirtelen hogyan lett mégis irreleváns a dolog, de you do you.

#39007 @Qtya123: Szerintem meg inkább ne próbáld az elemeket „egy teljesen másik típusra” cserélni. Maradj annál a típusnál, amit a gyártó beletervezett :))

Új hozzászólás Aktív témák