Hirdetés
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- IFA 2025: Játék mellett munkára is ajánlott az új kimaxolt Predator notebook
- A cache-rendszeren és a multiprocesszoron változtat az AMD-féle UDNA
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
szoltan70 #39056 üzenetére
Nekem le van töltve. Ha kéred, fel tudom lökni Google Drive-ra délután
#39058 AxBattler:
„Gyári firmware helyett jobban bízol az innen-onnan összegereblyézett, ki tudja honnan származó negyedéves frissítésekben?”
Nem tudom, ezt honnan vetted, de pont az ellenkezője. Nyugodtan olvasd el megint az ezzel kapcsolatban írt hozzászólásaimat, meg azokat a hozzászólásokat, amikre azok válaszul érkeztek, és próbáld meg újra értelmezni (lehetőleg addig a velem kapcsolatos előítéleteidet tedd félre, úgy könnyebb értelmezni, mert nem azt fogod olvasni, amit ki akarsz belőle látni, hanem azt, ami le van írva, illetve vedd figyelembe a teljes szövegkörnyezetet, mert anélkül tényleg nehéz megérteni, miről is van szó)„Tehát Te minden készülékeden, minden gyártó esetében kételkedsz a frissítések tartalmában, és ellenőrzöl?”
Nem. Csak - mint ahogy azt már írtam, - az általam nem megbízhatónak tartott országok állampolgárai által létrehozott és üzemeltetett platformokon ismeretlenek által terjesztett, ellenőrizhetetlen forrásokból származó, ellenőrizhetetlen eredetiségű firmware-ek manuális telepítésével kapcsolatban vagyok (ezek szerint) az átlagosnál óvatosabb. Frissítésekről nem volt szó részemről egészen szerda délutánig, amikor is több mint fél év után végre érkezett egy újabb, magától a gyártótól.„És melyik gyártó vállal ilyen "teljeskörű tájékoztatást"?”
Nem a gyártókról beszéltem (bár a normálisabbak/jobbak/drágábbak azért legalább egy changelogot oda szoktak biggyeszteni egy-egy frissítésük mellé), hanem arról, hogy itt a topikban úgy folyik a diskurzus ezekről a firmware-ekről, mintha teljes mértékben kockázatmentesek lennének.Nem tudom, ezek hogy nem világosak bárkinek, aki olvasta az ezzel kapcsolatos hozzászólásaimat, de most magyaráztam el utoljára. Nem tudok mindenkinek különórát tartani szövegértésből
-
boborján2
senior tag
válasz
szoltan70 #39056 üzenetére
A resetet említetted. ...
Én 1.5 év alatt kb. 3x frissítettem a tv-t. Most a 3. -nál kértem pici segítséget ,mert kicsit elvesztettem a verziókban a fonalat.
De ami a lényeg hogy soha nem reseteltem vagy állítottam vissza nullára. (android telefonnal sem csináltam soha ilyet)
Googlehomeról nem tudok nyilatkozni, szerintem soha nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest