Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
szoltan70
üzenetére
Nekem le van töltve. Ha kéred, fel tudom lökni Google Drive-ra délután
#39058 AxBattler:
„Gyári firmware helyett jobban bízol az innen-onnan összegereblyézett, ki tudja honnan származó negyedéves frissítésekben?”
Nem tudom, ezt honnan vetted, de pont az ellenkezője. Nyugodtan olvasd el megint az ezzel kapcsolatban írt hozzászólásaimat, meg azokat a hozzászólásokat, amikre azok válaszul érkeztek, és próbáld meg újra értelmezni (lehetőleg addig a velem kapcsolatos előítéleteidet tedd félre, úgy könnyebb értelmezni, mert nem azt fogod olvasni, amit ki akarsz belőle látni, hanem azt, ami le van írva, illetve vedd figyelembe a teljes szövegkörnyezetet, mert anélkül tényleg nehéz megérteni, miről is van szó)
„Tehát Te minden készülékeden, minden gyártó esetében kételkedsz a frissítések tartalmában, és ellenőrzöl?”
Nem. Csak - mint ahogy azt már írtam, - az általam nem megbízhatónak tartott országok állampolgárai által létrehozott és üzemeltetett platformokon ismeretlenek által terjesztett, ellenőrizhetetlen forrásokból származó, ellenőrizhetetlen eredetiségű firmware-ek manuális telepítésével kapcsolatban vagyok (ezek szerint) az átlagosnál óvatosabb. Frissítésekről nem volt szó részemről egészen szerda délutánig, amikor is több mint fél év után végre érkezett egy újabb, magától a gyártótól.„És melyik gyártó vállal ilyen "teljeskörű tájékoztatást"?”
Nem a gyártókról beszéltem (bár a normálisabbak/jobbak/drágábbak azért legalább egy changelogot oda szoktak biggyeszteni egy-egy frissítésük mellé), hanem arról, hogy itt a topikban úgy folyik a diskurzus ezekről a firmware-ekről, mintha teljes mértékben kockázatmentesek lennének.Nem tudom, ezek hogy nem világosak bárkinek, aki olvasta az ezzel kapcsolatos hozzászólásaimat, de most magyaráztam el utoljára. Nem tudok mindenkinek különórát tartani szövegértésből
-
boborján2
senior tag
válasz
szoltan70
üzenetére
A resetet említetted. ...
Én 1.5 év alatt kb. 3x frissítettem a tv-t. Most a 3. -nál kértem pici segítséget ,mert kicsit elvesztettem a verziókban a fonalat.
De ami a lényeg hogy soha nem reseteltem vagy állítottam vissza nullára. (android telefonnal sem csináltam soha ilyet)
Googlehomeról nem tudok nyilatkozni, szerintem soha nem használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Spórolós topik
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor