Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Curtain
senior tag
válasz
tigribigri #30791 üzenetére
Nem értek hozzá, olvastam hogy a tv tudja a Micro dimming-et (linkeltem a tv adatlapját) és azt szerettem volna megtudni hogy ezt milyen néven keressem a magyar menüben. Olyat találtam hogy "dinamikus kontraszt" és hogy "helyi kontraszt". Ennyi lett volna csak a kérdésem semmi más.
-
Curtain
senior tag
válasz
Celtis #30781 üzenetére
Kezdjük ott hogy kinek mi a "filléres". Kicsit magas lovon ülsz. De hogy ne térjünk el a tárgytól a tv tudja a Micro dimming-et. Most hogy hány ponton azt nem tudom, valószínűleg nem annyin mint egy dupla/tripla árú tv. De akkor valószínűleg a helyi kontraszt lesz. Adatlap
-
Curtain
senior tag
Sziasztok! A Micro dimming funkciót hogy találom magyarul a menüben? A "helyi kontraszt" akarna lenni? Egy 32S5400AF tv-ről lenne szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Diablo IV
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest