Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Walter_White senior tag Köszönöm  , közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat. , közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat.
 ---- pont úgy voltam ezzel a márkával és TV-vel, mint mobilválasztásnál mikor kihátráltam a nevesebb gyártóktól (pl Samsung\LG\Sony) és belecsaptam a Xiaomi vonalba, és egyáltalán nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák
		- Packeta
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat.
, közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat. Vhiktor
 Vhiktor