Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Walter_White senior tag Köszönöm  , közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat. , közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat.
 ---- pont úgy voltam ezzel a márkával és TV-vel, mint mobilválasztásnál mikor kihátráltam a nevesebb gyártóktól (pl Samsung\LG\Sony) és belecsaptam a Xiaomi vonalba, és egyáltalán nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat.
, közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat. Vhiktor
 Vhiktor