Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Vezetékes FEJhallgatók
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Adott egy 10m-es HDMI2.0-ás kábel, ami elvileg 4K@60hz-re képes. Viszont- TV-vel összekötve csak és kizárólag 1080P-ben képes 60hz-re, 4K-ban csak 30hz a max...
Összekötöttem a Monitorommal a PC-met, ott 1440P és 144hz-t is kiprésel magából. Tehát most nem tudom 10méteres kábel 4k-ban nem lenne képes átvinni a 60hz-t? TV portja HDCP 2.2-es és 2.0b-s támogatásu mind a 3...
Szerintetek?
TLC 50DP600 -
Walter_White
senior tag
Köszönöm
, közben Berendeltem én is, jelenleg ár\értékben\gariban (5 év) jobbat nem is találtam. Ráadásként Telekomnál részletre, igaz előfizuval 66eFt, ha másfajta előfizuhosszabbítást választok lehetett volna még faragni, de most ha elégedett vagyok a telekommal, és családban is van több előfizu, akkor csak hosszabbítok hűséget, és kapóra jön ez az ajánlat.
---- pont úgy voltam ezzel a márkával és TV-vel, mint mobilválasztásnál mikor kihátráltam a nevesebb gyártóktól (pl Samsung\LG\Sony) és belecsaptam a Xiaomi vonalba, és egyáltalán nem bántam meg. -
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Most találtam rá a telekomnál egy TCL 50DP600-as TV-re. Érdeklődnék hogy játékokhoz (Konzol) milyen TV szerintetek? Input lag tekintetében? - mivel ár-értékben elég jónak tünik. Ráadásként 5 év gar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest