Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Én is hasonló preferenciákkal rendelkezem, ezeket nagyjából tudtam is egyébként a tv-ről, de hasznos kis összefoglaló, köszi!!
Ha megjön a TV, és a PWM tesztet megcsinálnád majd nekem a hozzászólásban leírt módszerrel, nagyon hálás lennék.
Már 2 (másfajta) TV-t küldtem vissza emiatt. Nem akarom ezt is..Az amerikai S425 17-100 fényerőtartományban PWM mentes, és bár semmi konkrét infó nincs mégis úgy tűnik a DP600 ennek az európai változata. Úgyhogy reménykedem.
Bár rohamosan fogy a telekomnál (pénteken 70 darab volt, most 37...) de addig nem merem megrendelni míg nincs infóm erről. De jó eséllyel lecsúszok. Pedig a topikban is van nem egy tulaj, dehát.. nem lepődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- szinte új AirPods 4 Apple garancia iStyle vásárlás
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- Samsung HW-Q64GC Soundbar 3.1ch, Dolby Atmos, Vezeték nélküli mélynyomó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest