Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
classic B
üzenetére
Miután nekem még soha nem jött Ota frissítés, elkezdtem én frissíteni, tettem oda-vissza fw-ket, baj nélkül, és teszem is, ha van és kell. Hasonlót sem a Samsunggal, sem az Lg-vel nem tudnám.
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kuponkunyeráló
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- További aktív témák...
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezeknél eszembe sem jutott, hogy én kavarjak. Olyannak kellett elfogadnom, amilyen volt. Kapod, amit kapsz, választhatsz néhány alkalmazásból és annyi. Ha tetszik, jó, hanem, hát.....Érdekes, hogy senki sem szidja ezeket a tv-ket: nem tudja DV-t, nem baj stb.A TCL ennél sokkal nyitottabb, talán ezért sokkal nagyobbak az elvárások, és erősebb a fikázás. Szerintem.
Vhiktor