Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
Ha már szóba jött: Nem vagyok pro a témában, de ha már ,,otthoni mozizás", akkor nagyon javasolt egy akár olcsóbb amlogic box pl CoreELEC-el (akár ~20k) főleg ha valaki komolyabb hangkeltőt használ. Boxon keresztül androidon próbáltam a KODI-t, de valahogy közel sem azonos a CE kodival még képben sem (talán nem kadenciahelyes) + ha tömörítetlen hangot akarsz küldeni a hangkeltődre, akkor médiabox (ég és föld a kül a gyári lejátszó és CE kodi között)
Amúgy ezzel a boxal (Amlogic + CE) számomra a NAS is kiválthatóvá vált (nem volt sosem, de terveztem). Transmission-t használva (torrent letöltő program) ha elérhető a box, akkor laptopról / telóról appal megy a letöltés és nem utlsó sorban a box 1000-es LAN-ján)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest