- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobby G.
senior tag
Bocsi, már megint egy amatőr kérdés. Már azt hittem, hogy megértettem, aztán összezavarodtam itt a Samsung TU8002 miatt.
Szóval TCL ep660 vs Samu TU8002? Mindkettő 43 vagy 50 col.
Jól sejtem, hogy a Samu szebb képet produkál, és kiforrottabb az OS, ellenben a TCL Androidjára nagyobb az applikáció választék, gyakrabban frissül, és jobban együtt tud működni a már meglévő Mi Home hálózatommal? Valahol úgy érzem, hogy az androidé a jövő, és ha most akadozik is, talán jobban törődnek vele később. A Tizen viszont szimpatikus a maga kicsit minimalistább arculatával. Amúgy hardver szempontjából is szimpatikus a TU8002, csak kár, hogy nem tudom megnézni őket egymás mellett.
Holnap megyek szerződést hosszabbítani.....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest