Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dargelot
senior tag
válasz Bobby G. #1013 üzenetére
Thomson is TCL, tehát mindegy.
Az androidos rendszernek tényleg vannak hátulütői, de összességében én pl nem cserélném el egy saját márkás OS-re, mert ott hiába gyorsabb a rendszer, az app-ok java haszontalan, s nem is lesz a saját márkás OS hosszú ideig támogatva. Nekem pl 49UC6406 van ami eléggé közel van a 50UD6406-höz, s a mostani android builddel teljesen jó, viszonylag gyors is. -
Piftuka
veterán
válasz Bobby G. #2625 üzenetére
Szabad tudni, mi alapján választottad ki azt a két készüléket a 65 colos TU8000 helyett?
Az ES560 "belépő" szint (ráadásul 40 colos a legnagyobb elérhető méret belőle), és egy fokozattal az E660 is gyengébb eresztés, mint a Samsung.
Ráadásul az EP660-ban nem állítható az interpoláció. Fix, gyári érték.
Én a helyedben azért ezt átgondolnám. A kérdés, hogy mennyi pénzt vagy képes és hajlandó költeni a célra!? (És mekkora képátlójú televíziót szeretnél?)
"Aquila non captat muscas."
-
-
darius09
tag
válasz Bobby G. #2664 üzenetére
Gondold meg azt a TU8002-őt.... Nálam volt 2 is a 65"-osbol első készülék felhosodes es szeleknel zavaró be világítás. Másodiknál már nem volt be világítás de felhosodes igen... A feketeje szép nekem az tetszett a hang is okés a tavkapcs szerintem kiraly . Kinézetre szerintem szép készülék. Ha nem felgosodne nem küldtem volna vissza. A rendszere egész jól pörög.
-
darius09
tag
válasz Bobby G. #2678 üzenetére
Arról sajnos semmi infóm nincs... Jelzem azért hogy a felhosodest csak fekete hatternel érzékeltem sima kep vagy videonal nem. A be világítás szerintem szerelési problema volt. Az zavaró volt filmeknel ami alul felül fekete sávos. De a masodik készülékkel ilyen baj nem volt de felhosodott.
-
Gino20
őstag
válasz Bobby G. #2678 üzenetére
Nekem a 75EP660-om ennyit tudott [link]
Természetesen ment is vissza a forgalmazónak. Lehet Te szerencsésebb lennél, de én már soha nem vennék belépő kategóriás TV-t hanem inkább gyüjtőgetek még (persze a drágább sem garancia a felhősödésre, de jó eséllyel kevesebb a csalódás plusz az egyéb tulajdonságok miatt is csak jobb lehet) -
tomp
félisten
válasz Bobby G. #2718 üzenetére
Telekom 5évvel adja. Tudtommal az első évben az eladóhoz is viheted, hogy szerviz. Utána már közvetlenül a szervizzel kell tárgyalni.
Ha hibás akkor azt hiszem az első 3 napban cserélik szó nélkül. Nem javítják hanem csere. Ha 14napon belül mégse kell a TV akkor elállhatsz a vásárlástól. -
Kiskutya
veterán
válasz Bobby G. #2811 üzenetére
Meg van az előnye hátránya mind a két rendszernek. A webos is be tud lassulni az tény hogy stabilabb főleg az új tévék esetében. A c715-ön nagyon gáz volt a rendszer de sokat javult ahogy jöttek a frissítések. Androidra több app van meg visszafelé is frissíthető legalább is tcl tévék esetében. Én más előnyt nem nagyon látok. Tudom nem tőlem kérdezted de mivel LG tévéről váltottam gondoltam leírom az én véleményem.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
Kiskutya
veterán
válasz Bobby G. #2815 üzenetére
Tizent nem tudom de a webos frissül én webos 4-el vettem most már 5 felett jár. Visszafelé viszont úgy tudom nem lehet frissíteni. Szerintem 5 éven belül úgy is le lesz cserélve. Mostanság a mennyiségre nem a minőségre mennek a gyártók. Még úgy is kitalálnak valamit ami miatt érdemes lesz lecserélni.
[ Szerkesztve ]
hmm...
-
rainman72
nagyúr
válasz Bobby G. #2887 üzenetére
De C715 nem rémlik,annak lehet 2 féleképpen rakni a lábát!
Vagy a Philipsnek is van olyan 55s modele!
Jo lesz az az Lg
Én nem akartam IPS-t de most van egy Philipsem ilyen panellel,nem bántam meg,jobban tetszik mint a VA TCL![ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
belashx
senior tag
-
rainman72
nagyúr
válasz Bobby G. #2889 üzenetére
MM outletbe volt 1 csom. sérült 65s Philips,megse néztem milyen panel,olyan jó ára volt(118e)
Csak utána mikor már kifizetettem kártyával!
Szidtam is magam utána rendesen!
Előtte volt ugyan 3Ds full hd Lgm ips,nem is volt rossz!
Na mikor megjött és beüzemeltem,volt meglepődés hogy a tv hd adások milyen jól mutatnak ekkora méretben!
Plusz még oldalról is nézem!
Plusz ezt használom a Nflixes dolby visionhöz is!
Szóval ebből kiindulva sztem nem rossz választás az UN74[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest