- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Tegnap lecsekkoltam és a homogenitása nagyon meggyőző. Photoshopban teljes képernyő beállítással bedobtam különböző színeket. Ha nagyon erősen skubizom, akkor a közepén látok egy minimális foltot, egyébként semmi. Teljesen fekete #000000 színnél a bal alsó sarokban látok egy szikra formájú bevilágítást, kb egy arasznyi méretben.
Ami szokatlan, az a betekintési szög. Én IPS monitorokhoz vagyok szokva és ott nem esik ennyire a kontraszt oldalról nézve és így nem tudom megítélni mennyire számít rossznak vagy jónak. Talán az sem volt szerencsés, hogy a TV a földön van. Most reggel feltettem egy dohányzóasztalra és meg fogom nézni így is. Esetleg bemegyek valami TV-s boltba ahol nem világítanak telibe mindent neonnal és kicsit átnézem a VA paneleket. Kíváncsi vagyok, mert ha tegyük fel a 140ezres tcl semmivel nem rosszabb ennél, akkor inkább kicserélem arra és máris spóroltam.
Ja, a panel ha érdekel: ST5461D07-2
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged