Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KRoy19
őstag
válasz
Elektrosokk #1012 üzenetére
Igen láttam pár nagyon durva példányt.
Igazából megbékéltem vele, mert egyrészt nincs kedvem visszaküldözgetni, másrészt lehet, hogy kapnék egy sokkal rosszabbat.
Mindazonáltal annak ellenére, hogy egyébként nagyon tetszik a TV megfogadtam, hogy ez lesz az utolsó LCD tv amit vettem, mert azért mégis csak durva, hogy az ember kifizet több száz ezer forintot egy ilyen készülékért és nem várhatja el, hogy normális minőségű összeszerelést kapjon.
A következő vagy oled, vagy hamár lesz emberi áron micro led (kétlem, hogy 10 éven belül lenne) lesz az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest