Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag

Közben kiderült, hogy nem is működik. A messenger appról van szó egyébként,a lényeg az lenne hogy ha netezek akkor ne adjon hangot új üzenet étkezésekor, mert úgyis látom, viszont ha ki van kapcsolva a kijelző akkor meg igen. Sajnos a messenger app szarik rá hogy le van véve az értesítések hangereje, akkor is ad hangot
Na mindegy..
Másra egyelőre nem használom, úgyhogy lehet kukázom is az appot
Szerk.
Nem igaz, mert egy fontos feladatot azért találtam neki:
Bőr tokban hordom a telót, amikor hívás érkezik akkor elég lassan tolja fel a fényerőt, így napsütésben nehezen látható, ill várnom kell 2-3 másodpercet mire megtudom, hogy ki keres. Na ennek csináltam olyat, hogy ha csörög a teló és reggel 7 és este 7 között van akkor auto fényerő off és fényerő max. Amikor phone idle, akkor meg auto fényerő. Remélem jó is lesz
-
bogil99
aktív tag
Igen, így volt (repeat-elve) akkor is, amikor szinte másodpercenként oda-vissza váltogatott. Most úgy oldottam meg, hogy 2 feltételt szabtam. Az egyik, hogy ha a Home változóm 1*, a másik, hogy 22:00-6:30 között vagyunk. Ehhez rendeltem bemenetinek egy ék egyszerű taskot: airplan off, wait 2 perc, air off wait 28 perc, goto 1**. Kimeneti taskban pedig stop bemeneti task, airplan on. A taskok külön-külön elindítva szépen működnek, este megmondom, hogy a gyakorlatban hogyan.
*ugyanis nem csak otthon, de több más helyen is ki akarom kapcsolni estére
**tudom, hogy a goto nem elegáns megoldás, de ha már van, akkor kihasználom a lehetőségét. Ha már egyszer egy másik telón működő "programot" kell átszabni.2G -3G (- 4G):
Én nem is állítottam be ilyesmit, próbáltam a lényegre törni.Más.
Átalakítottam két contex/egy enter taskossá a csendes üzemmód beállításokat és miután hasra borítottam a telcsit, egy pillanatra felvillant a kis ikon az értesítési sávban és ugyanolyan gyorsan el is tűnt. Vissza kellett térjek az előző megoldáshoz, ahol egy contexen belül kezeltem a két dolgot. Nem értem miért csinálja ezt. Nem mindegy neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4308, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest