Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Yager01
üzenetére
Írj majd egy privátot, hogy ne felejtsem el átküldeni!
Egyébként semmi különös:
Valaki csinált régebben itt egy "Köpönyeg felolvasás" taskot. (Talán Teasüti?)
Abba irtam még + bele, hogy mondja be nekem a pontos időt és most még ezeket az adatokat, amikre Te adtad a tippet.
Ezt a taskot hívom meg 2 percel az ébresztés után. (Akkor már tuti nem csipog a telefon, mert vagy kinyomtam, vagy szundiban van.)
Nekem ez "fullos", mert jelenleg kielégíti minden igényemet, amit reggel hallani szeretnék a telefonomtól. (A friss hírek és az árfolyamok nem érdekelnek.)
Persze könnyen megeshet, hogy most pont jó, de később meg még jön majd valami újabb jó ötlet és akkor még bővítve lesz, ezt nem tudhatom előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Milyen routert?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Interactive Brokers társalgó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Könyvajánló
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest