Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi! Erre nem is gondoltam, mivel nekem nincs ilyen notijelzésem. Néha külső billentyűzettel is használom. A helyes, teljes karakterkiosztáshoz kellett az External Keyboard Helper. Ez egy virt. felület nélküli billentyűzet. A váltást akartam automatizálni a robottal. Ha kapcsolódik a bt. bill, akkor álljon át EKH -ra. Szétkapcsolásnál pedig vissza Anysoftra. De a Samu ebbe a folyamatba beiktatott egy plusz ablakot, amitől nem tudtam automatizálni. Plusz jogosultsági probléma is volt. Azóta már vannak rá megoldások, de akkor úgy szúrtam ki vele, hogy töröltem az összes többi beviteli módot (a gyárit és a hangbevitelt is). Az EKH -t és az Any -t pedig felváltva fagyasztottam. Mivel így mindíg csak egy mód állt rendelkezésre, ezért kénytelen volt azt használni, megszűnt a figyelmeztetés. Aztán már nem piszkáltam, mert működik. Gondolom, ezért nincs értesítésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest