Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Tapasztalatok.
Próbálom rávenni a telefonomat, hogy automatikusan autó profilra váltson a kocsiban.
Ezzel próbálkoztam: ha a teló a talpán áll és van töltés és a mágnes szenzor 400 felett mér, akkor autó mód. (Tehát autós tartóban, van, töltésen és érzékeli a tartóra felragasztott apró apró mágnest.) Exit tasknak normál módot hív meg a profil.
Sajnos nem az igazi. Egy élesebb kanyarnál az telefon elveszti az orientációt és máris exit taskot futtat.
Ráadásul a kicsi mágnest a tesztelés után fordítva ragasztottam fel, így a pólusváltás miatt nem hozta a korábban mért 400 feletti értéket.
Ezt azóta javítottam.Szóval ezen még dolgozni kell. Vagy marad a kézi indítás, bár pont ezt szeretném elkerülni, mert lusta vagyok de kisérletezô kedvû

Egyelôre az exit taskot kivettem és a fenti feltételekkel csupán bekapcsolom az autó profilt, egy másik feltételrendszerrel meg váltok normál módra. Meglátom hogyan mûködik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Revolut
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Óra topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt azóta javítottam.