Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha exportáljátok a profilokat, akkor úgy emlékszem az xml-ben lesznek láthatók, vagy esetleg a biztonsági mentésben szövegszerkesztőben ezek az azonosító számok.
Ha vkinek nagyon ki kellene bogarászni mi micsoda és miért, akkor így találhatja meg őket.MÁS:
Azt nem tudja esetleg vki, hogy Android hangerőkezelés fizikailag miként történik? Logaritmikus a skála, vagy lineáris?
Sehogy nem tudok összehozni egy függvényt, ami valószerűen fedné le a hangerőskálát (Y tengely) és a környezeti hangerőt (X tengely).
Autovoice-al állítgatom a telefon hangerejét a környezet függvényében, de eddig nem találtam meg a hozzá való függvényt.
Próbáltam már a négyzetgyököt, próbáltam már lineárist is, próbáltam már logaritmikust is. Ide-oda tologattam a függvényképét, de nem igazán kaptam olyan eredményt, ami minden helyzetben kényelmes, jól hallható, de nem zavaró és nem indokolatlanul nagy hangerőket eredményez.
Jelenleg épp lineáris fgv.-t próbálgatok, az Android csengetési hangerőskála 0-7 között mozog:
Variable Set: round((100+%avnoiselevel)/10), majd korrigálom az értéket min és max szerint, ha olyan kimenetet adna, ami nem értelmezett.
De ez meg túlbecsüli a 20-30 dBi-s környezetet.
Előtte round(sqrt(100+%avnoiselevel)+2) volt, de ez is csak sötétben tapogatózás. Jó volt halk szobában, de nem adta rá a maximumot 85 dBi-s bemenetnél sem.Azt nem tudom, hogy mi az összefüggés a fizikai hangerő logaritmikus dBi skálája és a telefon csengetési hangerőszabályzása között.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest