Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
bogil99
üzenetére
Régen én is kapcsolgattam, méghozzá elégé bonyolult feltételrendszer szerint. Jól működött, de, nem biztos, hogy sokat spóroltam rajta, így inkább kigyomláltam és leegyszerüsítettem.
Azóta napközben nem, csak éjszakára van kikapcsolva. (Ill. ha nagyon merül a telefon. Ha viszont töltőn van, akkor éjjel sincs lekapcsolva.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Apple MacBook
- Automata kávégépek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/8GB/256 GB NVMe /14" FULL HD garanciás magyar laptop eladó
- Lenovo ThinkPad T440S, 14" HD+ kijelző, i5-4210U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- Lenovo ThinkPad T470, 14" FHD IPS kijelző, i7-7600U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 é
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB ujjlolv aktív toll gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G4 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest