Hirdetés
- Plazma TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
Értem, hogy mi a problémád, de mivel én az esetek nagyon nagy részében kerülöm a készpénzes fizetést, ezért nekem már az is elegendő, hogyha a banki tranzakciók megjelennek az appban, mivel onnantól tovább tudom bontani több részletbe utólag (legalábbis a MoneyManage Ex-ben).
Az integrációval egyébként csak annyit érek el, hogy az MMEX-ben a banki SMS után megnyílik a tranzakciós form kitöltve az adatokkal amit a banki SMS-ből szerzett. Ha akarom már ezen a formon lebontom a költségeket több kategóriára (van erre egy ikon), de ha akarom, akkor utólag bontom meg ebből a tranzakcióból. Tehát a tranzakciók képernyőn az látszódik, hogy 20.000 Ft-ot vontak le a bankkártyámról (ami az sms-ben is van), de a kategórianézetben ez már lebontódott költségekre, így a megfelelő helyen jelenik meg. Tehát visszakereshető marad a tranzakció is (hogy később tudjam ellenőrizni), ugyanakkor hasznos infóként is felhasználom (hol, mire költök).
Egyébként az anMoney is tud adatokat fogadni pl. Taskerből viszont nekem az MMEX jobban tetszik a maga hülyeségeivel együtt, ráadásul jó fej a fejlesztője, mindig belefejleszti az új feature-öket amit kérnek. Ráadásul ingyenes is.
Nekem ilyen költségvetési appra a non-plus-ultra az lenne, ha képes lenne API-n keresztül kommunikálni a bank(ok)kal, így még az sms parseolással sem kell szenvedni. Mondjuk a magyar bankok nem tartanak itt.
Egyszerűen az zavar, hogy ha már elektronikusan megvan az adat, akkor picit idétlennek érzem, hogy azt még be is kelljen pötyögnöm. Tök jó lenne ha lenne egy egységes felület, ahol az összes bankom vagy pénzintézet számlámat lássam és frissüljön be magától. Így nem a bepötyögésre kéne fordítanom az időmet, hanem arra, hogy mire költsem inkább a pénzem. A Mint pont egy ilyen szolgáltatás, de csak USA-ban, nekünk meg marad a sufnituning és egyelőre úgy tűnik, hogy csak a Tasker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Plazma TV topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Suzuki topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VPN topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest