Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mAtThEw0319

    aktív tag

    Sziasztok!

    Légyszíves segítsetek nekem! :)

    Egy olyan profilt szeretnék létrehozni, ami az FB Messenger-t és a Sofascore-t némítja, 15 másodperce miután kaptam egy értesítést az adott alkalmazástól.

    Mondok egy példát, hogy érthetőbb legyen mit szeretnék kivitelezni. Legyen például az FB Messenger.

    Béla üzenetet küldött: Hello! (Hangjelzés, 15:00 órakkor)
    Béla üzenetet küldött: Mizu? (Néma, 15:00 órakkor 5 másodpercnél)
    Béla üzenetet küldött: Jössz moziba? (Néma 15:00 órakkor 12 másodpercnél)
    Béla üzenetet küldött: Itt vagy? (Hangjelzés 15:00 órakkor 23 másodpercnél)

    Szóval értitek, idegesít ha valaki több üzenetben küldi el a mondandóját, kérdését és 3x - vagy többször - pittyeg és ezt szeretném megoldani plusz mikor gépen beszélgetek pl este, és reggel a telómon bekapcsolom a wifit akkor néha jelzi a beszélgetéseket és kb egy csomót pittyeg.. ugyan ez a Sofascore-nál, beállítom a meccseket, de pl gépközelben vagyok ezért a telefonon kivan kapcsolva a wifi, de mikor bekapcsolom akkor értesít az összesről és mindegyiknél pittyeg.

    Még annyi, hogy FB Messengernél külön kellene kezelni a személyeket. Pl. ha valaki más ír abban a 15 másodpercben azt jelezze nekem hangjelzéssel, de utána őt is némítsa 15 másodpercig vagy ez már nem kivitelezhető? Az nem baj ha két profilt kell létrehozni a két alkalmazásnak, csak sikerüljön megcsinálni. :)

    Köszi előre is a segítséget! :)

    Szerk.: Ha (tudom így nem kezdünk mondatot :)) ) még azt az FB Messengeres profilhoz megoldható, akkor lehetne benne egy olyan, hogy ha a némítás során volt új üzenet az adott személytől akkor a 15. másodpercnél pittyeghetne egyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák