Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Egy olyan funkcióra lenne szükségem, hogy a munkahelyemen kód/minta akadályozza meg az illetéktelen használatot munkaidőben, hétfőtől - péntekig mondjuk 7:30 - 16:00 között, más időintervallumban pedig kód nélkül történjen a feloldás.
A Playen nem találtam erre cél alkalmazást, úgyhogy maradt a Tasker.Nem foglalkoztam még vele, meg kellene értenem először is logikáját.
Wiki-ben találtam egy hasonlót, de ott helyalapú feltételhez köti a védelem kikapcsolását -> [Disable Keyguard]
Segítenétek, hogyan tudnám ezt a feladatot megoldani?
Esetleg vannak mások által készített (exportált) megoldások, valami egyszerűek, amik szemléltetésnek jók lehetnének a tanuláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest