Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Hihetetlen ez a Tasker!
Jó pár éve csak érintőlegesen foglalkoztam vele, aztán túl bonyolultnak tűnt.
Úgy tűnik kezdek megérni hozzá.
Létrehoztam első kapcsolgatós widget-emet, amivel a gyorstöltést lehet engedélyezni/tiltani és közben a widget felirata megváltozik (KI/BE)
És még csak az információk tömkelegének morzsáit szedegetem...
-
stefi68
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Működik az 1-es módszer Secure Settings nélkül.
Tegnap sajnos felületesen olvastam el a változó keresésnél felugró ablak tartalmát, ahol ugye azt írja hogy a keresés után kapcsoljuk be az adott funkciót és ezután indítsuk újra a keresést.
Ki is adta az aod_mode: 0, 1 et mint lehetőség.Köszönöm!

Most már csak azt kell kiderítenem, mért nem érzékeli az adott alkalmazás aktív értesítését...

-
stefi68
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az elsőt próbáltam, de a root nem volt kipipálva.
Ezt a változót találtam: psm_always_on_display_mode, aminek az értéke: 1,1
Ezt hogy kell értelmezni?
Próbáltam be-/kikapcsolt AOD-nál is,de ez az érték nem változott. -
stefi68
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Secure Settings-ben itt van: Actions/Device Setting/System/aod_mode
Lehet a Tasker alapból tudná?
A leírások alapján nem találtam benne, pedig úgy kerestem ahogy írták: AOD ki-/bekapcs., változók keresése. Egy hasonló volt benne, de az nem működött. Érdekes, mert az értéke nem egy szám volt, hanem: 1,1Most az értesítésekkel bajlódok. Elvileg működnie kellene, de mégsem.

A cél az lenne, hogy az AOD csak kiválasztott alkalmazások aktív értesítése esetén kapcsoljon be.
-
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
Az a tervem, hogy Galaxy S7 Edgén (Android 8.0) automatizálva kapcsolgatom az AOD-ot.
A Secure Settingsben az aod_mod változót megtaláltam már.
Viszont a Secure Setting valamiért nem akar működni. Nem csak ezt a változót, hanem más változót sem kezel.
Régebben használtam már, önmagában parancsikonokhoz felhasználva egyes funkcióit.
Most viszont sem parancsikonként sem Taskerből nem működik valamiért.Valami ötlet, hogy tudnám működésre bírni?
-
stefi68
addikt
válasz
gery2123
üzenetére
Hát az még nagyobb szívás. Mentésed gondolom nem volt róla, mert akkor 5 perc lett volna visszaállítani.
Amikor írtad, egyből beugrott, hogy a feloldó minta legalább 4 pontot összekötő alakzat kell legyen, de ezt az nem biztos tudja, aki illetéktelenül fel akarja oldani.
Egyébként lehet írni kellene az xda-ra a fejlesztőnek, hátha kijavítaná ezt a dolgot
-
stefi68
addikt
Nos, úgy tűnik FÉL siker.
Az a része teljesen jó, hogy fotót készít és kiírja a szöveget az idővel, viszont elég bizonytalanul működik. Van amikor a 2. kísérlet után rendben megcsinálja amit kell, viszont máskor meg nem hajlandó. Olyan mintha a Failed Login Attempts nem mindig adna át értéket a Tasker-nek

Na mindegy mára feladom, majd holnap...
-
stefi68
addikt
Hááát én eddig a Variable Add-al (szóval azért adta mindig hozzá az előzőt), de most kipróbáltam a Variable Set-el is (Variable Set -> Name: %PhotoTime; To: %TIME), ugyan az az eredmény.
Szerk.: Nos, úgy tűnik, a kísérletezés során kissé összekeveredtek a változóim. Úgy tűnik mégis működik a dolog.... (egyelőre)
-
stefi68
addikt
Nos többé kevésbé működik a dolog.
Azért csak többé kevésbé, mert pár dolog nem igazán jön össze.
A változó értékadása ok.Törölni a tartalmát Variable Clear-el kell? Ez tulajdonképpen nem '0'-ra állítja, hanem teljesen törli is, gondolom... Vagy Variable Set-el (To "0")?
Ha szöveget íratok ki Popup-al és beleveszem a %TIME (belső) változót, akkor rendesen kiírja.
"pl. Illetéktelen hozzáférés történt 19:50-kor"
Ha egy változóba teszem a %TIME értékét (pl. %LockPhotoTime) és azt teszem a szövegbe, akkor már csak az óra értéke jelenik meg.
"pl. Illetéktelen hozzáférés történt 19-kor"Végül is az idő tárolásának problémáján kívül működik a dolog.
-
stefi68
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
Kiegészítem az előző hsz.-t azzal, hogy azt természetesen meg tudom oldani, hogy felugorjon egy flash értesítés hogy: "Illetéktelen hozzáférés volt %Time-kor"
A hangsúly azon van, hogy mindez az eseményt követő első "szabályos" feloldáskor történjen.
Szerk.: Látom megértetted elsőre is... Na ezt majd csak este próbálom, mert leveszik a fejem a melóhelyen.

-
stefi68
addikt
Úgy néz ki működik a gps off felfüggesztés a stop utasítással ahogy írtad, tehát csak akkor ha a profil aktív.
Viszont azt nem értem, hogy ugyanez mért nem működött nekem úgy, hogy az exit task-ban a gps off utasításnál megadtam az IF feltételre ugyanezt csak fordítva, tehát ha a profil nem aktív.
Magyarul csak akkor kellett volna végrehajtania a gps off parancsot ha a megjelölt gps alkalmazások egyike sem fut. Bár jobban belegondolva, ha egy profil nem aktív, akkor semmit nem fog végrehajtódni.
Francba erre nem is gondoltam....
-
stefi68
addikt
Bozek és Zsírfecske bocs, hogy nem válaszoltam még, köszönöm a segítő szándékot.
Kísérletezem még...Egyelőre úgy néz ki működik a dolog. Az egyszerűbb dolgokkal kezdem: pl. gps on, ha elindul x alkalmazás, majd ha kilépek: wait 1 m -> gps off, meg ilyenek.
Patternlock on/off is működni látszik. Mondjuk egyelőre egyszerűen oldottam meg: 7:30 - 16:00 között bekapcs., azután meg kikapcs (exit task).
Biztos lesz egy csomó kérdésem később, mondjuk elég kihalt ez a topik...

... pedig marha jó dolgokat lehet ezzel művelni (és még csak kóstolgatom a témát). -
stefi68
addikt
Sziasztok!
Egy olyan funkcióra lenne szükségem, hogy a munkahelyemen kód/minta akadályozza meg az illetéktelen használatot munkaidőben, hétfőtől - péntekig mondjuk 7:30 - 16:00 között, más időintervallumban pedig kód nélkül történjen a feloldás.
A Playen nem találtam erre cél alkalmazást, úgyhogy maradt a Tasker.Nem foglalkoztam még vele, meg kellene értenem először is logikáját.
Wiki-ben találtam egy hasonlót, de ott helyalapú feltételhez köti a védelem kikapcsolását -> [Disable Keyguard]
Segítenétek, hogyan tudnám ezt a feladatot megoldani?
Esetleg vannak mások által készített (exportált) megoldások, valami egyszerűek, amik szemléltetésnek jók lehetnének a tanuláshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy ruhás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- OLED TV topic