Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windowsos tablet topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Az írásjelekre látok esélyt, mert a Tasker -es Get Voice simán megértette az origo.hu -t és nyitotta utánna a böngészőben. Viszont a szmájli és a törlés szerintem már nagyon necces. Legfeljebb úgy tudom elképzelni, ha a taskban a %VOICE tartalmát átmented egy tömbbe, majd figyeled, hogy az utolsó parancs mi volt. Ha számára ismeretlen, akkor visszaugrik az elejére és várja a folytatást, ha "törlés", akkor megy a levesbe az egész / utolsó, ha "ennyi", akkor megy a szöveg oda, ahova szántad.
Mondom ezt úgy, hogy az Általad használt AutoVoice -t nem használom / ismerem.
(Ezt az egész beszélősdit nem is használtam eddig, csak Miattad próbáltam ki!)Szerk.:
Persze ha már vizsgálgatjuk, hogy milyen parancs hangzott el, akkor a "szmájli" -ra akár ki is cserélnetjük egy "
" -re! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
" -re!