Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Csináltam egy idő profilt, ami From "x" Till "y". Alá egy Silent Mode taskot. Ez az éjszakai néma üzemmódom (első profilom :DDD ). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.

I. A Silent Mode tasknál a "Mode" mit jelent (Off / Vibrate / On)?
    II. Ha ez a profil folyamatban van de én a hangerőszabályzót megnyomom, akkor elvárnám, hogy a Tasker legyen olyan figyelmes, hogy mivel még a From x Till y tartományban vagyok, a következő percben váltson vissza némára. Ezt nem teszi meg, miért? És van-e valami módszer ez ellen? Be kell lépni a Tasker-be és nyomni egy "play" gombot. Kicsit kényelmetlen.
    III. Bónusz kérdés. :))
    a) Ugye ha a Till időpont letelik, akkor kikapcsol a silent üzemmód. Ilyenkor milyen hangerőre vált át a telefon? Arra a hangerőre amilyen hangerőn volt mielőtt ez a profil elindult?
    b) Ha a) igen, az nem jó, mert késő este halk vagyok, de az másnap reggel már kevés. Az megoldható, hogy ha reggel letelik a Till időpont, akkor mondjuk x hangerőre kapcsoljon a telefon, de ehhez ne tartozzon időtartam, csak kapcsoljon egy meghatározott hangerőre?

Remélem nem kérdeztem nehezeket. Most kezdek csak elmerülni a témában. Látszólag is még nagyon az elején vagyok. :D

Új hozzászólás Aktív témák