Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem igaz, hogy nem találom, vagy csak nem lehet a Tasker notification bar-on lévő prioritását állítani?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elég gyakran szoktam újraindítani, ez nem fog segíteni. SuperSU menüben nincs ott. Nem is lehet ott, mert nem volt request a Tasker engedélyezéséről (minden egyéb app-om szerepel a SuperSU-ban).
Amit szerettem volna:
a) GPS csak a Maps-ra kapcsoljon be / Maps bezárása után kikapcsoljon (illetve tavasszal ugyanez a Strava-ra).
b) WiFi a lakásom 50 méteres körzetében lehet csak aktív. Máshol nem életbevágó. Illetve ahol kell, ott majd bekapcsolom (kérdéses lesz, hogy az mennyire borítja/írja fel(ül) a(z) profilokat Tasker-ben, ha én elkezdek a menüben WiFi-t engedélyezgetni bizonyos helyeken).Helyzetmeghatározásokat is gondoltam, hogy kikapcsolgatom, csak Maps-nak engedélyezem, de ennyire nem mentem előre, egyenlőre a WiFi-t és a GPS beállításokat babrálnám az éjszakai mód után (exit task-t belőttem rá
). -
törölt tag
Azt hiszem mindent értek, amit írtok.
Közben a válaszra várva egy olyan profilt/taskot szerettem volna csinálni, amihez root kell. A SuperSU valahogy nem detektálta a root kérvényt az első Tasker indításnál, a menüben meg sehol nem találom, pedig már vagy 10x átnéztem mindent. -
törölt tag
Csináltam egy idő profilt, ami From "x" Till "y". Alá egy Silent Mode taskot. Ez az éjszakai néma üzemmódom (első profilom
). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.I. A Silent Mode tasknál a "Mode" mit jelent (Off / Vibrate / On)?
II. Ha ez a profil folyamatban van de én a hangerőszabályzót megnyomom, akkor elvárnám, hogy a Tasker legyen olyan figyelmes, hogy mivel még a From x Till y tartományban vagyok, a következő percben váltson vissza némára. Ezt nem teszi meg, miért? És van-e valami módszer ez ellen? Be kell lépni a Tasker-be és nyomni egy "play" gombot. Kicsit kényelmetlen.
III. Bónusz kérdés.
a) Ugye ha a Till időpont letelik, akkor kikapcsol a silent üzemmód. Ilyenkor milyen hangerőre vált át a telefon? Arra a hangerőre amilyen hangerőn volt mielőtt ez a profil elindult?
b) Ha a) igen, az nem jó, mert késő este halk vagyok, de az másnap reggel már kevés. Az megoldható, hogy ha reggel letelik a Till időpont, akkor mondjuk x hangerőre kapcsoljon a telefon, de ehhez ne tartozzon időtartam, csak kapcsoljon egy meghatározott hangerőre?Remélem nem kérdeztem nehezeket. Most kezdek csak elmerülni a témában. Látszólag is még nagyon az elején vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).
). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban.