Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Bicikliőr!
Volna egy ötletem, de nem tudom megvalósítani. Adott 2db okos telefon, az egyik nálam, a másik a biciklimre lenne szerelve (öreg teló, nyereg alá). Az ötlet lényege egy lopás gátló módszer lenne, ha megmozdítják a biciklimet, (g-sensor) akkor induljon el egy riasztó hang max. hangerőn és vagy bluetooth-on, vagy wifin (ebben nem lenne sim kártya) küldjön jelet a nálam lévő telcsinek is, hogy éppen lopják/mozdítják a bicajom. Ha én akarom megmozdítani, akkor ki tudjam kapcsolni a nálam lévővel (távirányító).
Az első részt még csak megoldanám, de nem tudom hogy lehet-e így összehozni 2 telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
Aktív témák
- Robotporszívók
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest