- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, találtam egy oldalt, ahol "elvileg" leírják, hogy egy mi band karkötő érzékelőjit hozzá lehet kapcsolni egy okos otthonhoz. Nos mindenem megvan hozzá, de a tasker részt nem tudom belőni, valaki ismeri ezt az oldalt? Sikerült már valakinek az MQTT pluginnel üzenetet küldenie a Home Assistant-ra?
-
Davebowman
senior tag
Bicikliőr!
Volna egy ötletem, de nem tudom megvalósítani. Adott 2db okos telefon, az egyik nálam, a másik a biciklimre lenne szerelve (öreg teló, nyereg alá). Az ötlet lényege egy lopás gátló módszer lenne, ha megmozdítják a biciklimet, (g-sensor) akkor induljon el egy riasztó hang max. hangerőn és vagy bluetooth-on, vagy wifin (ebben nem lenne sim kártya) küldjön jelet a nálam lévő telcsinek is, hogy éppen lopják/mozdítják a bicajom. Ha én akarom megmozdítani, akkor ki tudjam kapcsolni a nálam lévővel (távirányító).
Az első részt még csak megoldanám, de nem tudom hogy lehet-e így összehozni 2 telefont. -
Davebowman
senior tag
Sziasztok, volna egy kérdésem, létezik-e egy "kattintó" task, vagy ez beállítható-e? Gondolok itt egy mondjuk óránként bekapcsol a kijelző, fellép 2g-re, elindítja a farmwill (mindegy milyen) játékot és automatán "kattint" a telefon képernyőjén ahova én mondom ezzel megkapálja a barackot... szóval automouse mód kellene játékohoz, persze csalás miatt -de ez most itt nem fontos-

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest