Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, találtam egy oldalt, ahol "elvileg" leírják, hogy egy mi band karkötő érzékelőjit hozzá lehet kapcsolni egy okos otthonhoz. Nos mindenem megvan hozzá, de a tasker részt nem tudom belőni, valaki ismeri ezt az oldalt? Sikerült már valakinek az MQTT pluginnel üzenetet küldenie a Home Assistant-ra?
-
Davebowman
senior tag
Bicikliőr!
Volna egy ötletem, de nem tudom megvalósítani. Adott 2db okos telefon, az egyik nálam, a másik a biciklimre lenne szerelve (öreg teló, nyereg alá). Az ötlet lényege egy lopás gátló módszer lenne, ha megmozdítják a biciklimet, (g-sensor) akkor induljon el egy riasztó hang max. hangerőn és vagy bluetooth-on, vagy wifin (ebben nem lenne sim kártya) küldjön jelet a nálam lévő telcsinek is, hogy éppen lopják/mozdítják a bicajom. Ha én akarom megmozdítani, akkor ki tudjam kapcsolni a nálam lévővel (távirányító).
Az első részt még csak megoldanám, de nem tudom hogy lehet-e így összehozni 2 telefont. -
Davebowman
senior tag
Sziasztok, volna egy kérdésem, létezik-e egy "kattintó" task, vagy ez beállítható-e? Gondolok itt egy mondjuk óránként bekapcsol a kijelző, fellép 2g-re, elindítja a farmwill (mindegy milyen) játékot és automatán "kattint" a telefon képernyőjén ahova én mondom ezzel megkapálja a barackot... szóval automouse mód kellene játékohoz, persze csalás miatt -de ez most itt nem fontos-

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- Apple AirPods Pro 1 (INGYEN FOXPOST)
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest