Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Sziasztok, találtam egy oldalt, ahol "elvileg" leírják, hogy egy mi band karkötő érzékelőjit hozzá lehet kapcsolni egy okos otthonhoz. Nos mindenem megvan hozzá, de a tasker részt nem tudom belőni, valaki ismeri ezt az oldalt? Sikerült már valakinek az MQTT pluginnel üzenetet küldenie a Home Assistant-ra?
-
Davebowman
senior tag
Bicikliőr!
Volna egy ötletem, de nem tudom megvalósítani. Adott 2db okos telefon, az egyik nálam, a másik a biciklimre lenne szerelve (öreg teló, nyereg alá). Az ötlet lényege egy lopás gátló módszer lenne, ha megmozdítják a biciklimet, (g-sensor) akkor induljon el egy riasztó hang max. hangerőn és vagy bluetooth-on, vagy wifin (ebben nem lenne sim kártya) küldjön jelet a nálam lévő telcsinek is, hogy éppen lopják/mozdítják a bicajom. Ha én akarom megmozdítani, akkor ki tudjam kapcsolni a nálam lévővel (távirányító).
Az első részt még csak megoldanám, de nem tudom hogy lehet-e így összehozni 2 telefont. -
Davebowman
senior tag
Sziasztok, volna egy kérdésem, létezik-e egy "kattintó" task, vagy ez beállítható-e? Gondolok itt egy mondjuk óránként bekapcsol a kijelző, fellép 2g-re, elindítja a farmwill (mindegy milyen) játékot és automatán "kattint" a telefon képernyőjén ahova én mondom ezzel megkapálja a barackot... szóval automouse mód kellene játékohoz, persze csalás miatt -de ez most itt nem fontos-

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Házimozi belépő szinten
- Arch Linux
- BestBuy topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest