Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Home server / házi szerver építése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
wardemi
üzenetére
Eddig csak egy dimenziós tömbökre láttam példát, ezek közt és a változók közt elég jó átjárás van Taskerben, transzparens módon elérhető a Task-ban minden helyi változó JS alatt is, globális változókat kell csak behívni paranccsal.
Meg ami engem akadályoz az az, hogy nem tudok debug-olni ismeretek nélkül.
Kipróbálok egy kódot és csak Android Toast üzeneteket kapok róla, hogy mi történik.
De ha a szintaktika helyes, akkor elintézi ezt egy OK-val, annak ellenére, hogy nem történik semmi, mert nincs jól definiálva, vagy paraméterezve a parancs, stb.
És erre nincs jobb ötletem, mint hogy kérdésekkel bombázom a közösséget, h ez most miért nem jó.
Google Group-ban örülni fognak nekem.
Bár fájdalmasan lassan kapok csak válaszokat, így szinte nem haladok semerre.Meg elég kötetlen nyelvnek tűnik, jóval nagyobb fába vágtam a fejszémet, mint a regex-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- Alienware 17r4 olvass
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest