Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mAtThEw0319

    aktív tag

    Elnézést a dupláért, de már bőven lejárt az 5 perc szerkesztési határidő.. :DDD

    Annyit sikerült beállítani, hogy 15 percenként ki/be kapcsolja.. (Toggle-ra volt állítva) ami nem jó mert így 15 percig folyamatosan megy és csak a következő 15. percben kapcsolja ki.. szóval akkor gondolom két profilt kellene létrehozni. Az egyik kikapcsolja 15. percbe a másik meg 2 perc múlva kikapcsolja.. (sajnos ez a legkisebb ismétlődési időtartomány ami meglehet adni. :( )

    Nah már most létrehoztam 2 profilt csak arra nem jöttem rá, hogy lehet a WiFi-t is belevarriálni, hogy csak akkor csinálja ezt, ha a Wifi-re nem csatlakozok. Látom, hogy ott az If (ha) szó és a jelölőnégyzet.. de ezek a szavak már nekem bonyolultak.. :) Talán az Isn't Set kellene nekem.. és mellé bal oldalra meg %WIFI ... csak ez nem jó, mert így nem kapcsolja ki/be (15 percenként be, rá két percre ki). Viszont ha kiveszem az If szó mellől a pipát, akkor tökéletesen megy.. csak ügye nincs beállítva, hogy csak is akkor csinálja ha a Wifi kivan kapcsolva.

    !!! Ha nem bonyolult akkor varriáljuk bele még azt is, hogy a kijelzőnek kikapcsolva kell lennie.. [szóval csak akkor csinálja HA a kijelző + wifi off mert mi van ha épp mobilnetezek és kikapcsol nekem 2 percenként a net... :DD .. Ahogy néztem belelehet több feltételt rakni, szóval nem lehet nehéz annak aki ismeri ezeket az angol szavakat.. a Google fordító nem segít sokat ebben.. az nem ismeri az ilyen speciális szavakat..

    Köszi előre is srácok! :)

Új hozzászólás Aktív témák