Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mAtThEw0319
senior tag
Elnézést a dupláért, de már bőven lejárt az 5 perc szerkesztési határidő..

Annyit sikerült beállítani, hogy 15 percenként ki/be kapcsolja.. (Toggle-ra volt állítva) ami nem jó mert így 15 percig folyamatosan megy és csak a következő 15. percben kapcsolja ki.. szóval akkor gondolom két profilt kellene létrehozni. Az egyik kikapcsolja 15. percbe a másik meg 2 perc múlva kikapcsolja.. (sajnos ez a legkisebb ismétlődési időtartomány ami meglehet adni.
)Nah már most létrehoztam 2 profilt csak arra nem jöttem rá, hogy lehet a WiFi-t is belevarriálni, hogy csak akkor csinálja ezt, ha a Wifi-re nem csatlakozok. Látom, hogy ott az If (ha) szó és a jelölőnégyzet.. de ezek a szavak már nekem bonyolultak..
Talán az Isn't Set kellene nekem.. és mellé bal oldalra meg %WIFI ... csak ez nem jó, mert így nem kapcsolja ki/be (15 percenként be, rá két percre ki). Viszont ha kiveszem az If szó mellől a pipát, akkor tökéletesen megy.. csak ügye nincs beállítva, hogy csak is akkor csinálja ha a Wifi kivan kapcsolva.!!! Ha nem bonyolult akkor varriáljuk bele még azt is, hogy a kijelzőnek kikapcsolva kell lennie.. [szóval csak akkor csinálja HA a kijelző + wifi off mert mi van ha épp mobilnetezek és kikapcsol nekem 2 percenként a net...
.. Ahogy néztem belelehet több feltételt rakni, szóval nem lehet nehéz annak aki ismeri ezeket az angol szavakat.. a Google fordító nem segít sokat ebben.. az nem ismeri az ilyen speciális szavakat..Köszi előre is srácok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bestbuy játékok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Talán az Isn't Set kellene nekem.. és mellé bal oldalra meg %WIFI ... csak ez nem jó, mert így nem kapcsolja ki/be (15 percenként be, rá két percre ki). Viszont ha kiveszem az If szó mellől a pipát, akkor tökéletesen megy.. csak ügye nincs beállítva, hogy csak is akkor csinálja ha a Wifi kivan kapcsolva.
.. Ahogy néztem belelehet több feltételt rakni, szóval nem lehet nehéz annak aki ismeri ezeket az angol szavakat.. a Google fordító nem segít sokat ebben.. az nem ismeri az ilyen speciális szavakat..