Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
Milyen úton induljak el az alábbi task létrehozásában?
A SGS3 gyári fotó appja HDR üzemmódban készít egy valami.jpg és egy valami_HDR.jpg képet, ahol a fájlok nevének eleje teljesen ugyanaz (csak a "_HDR" kerül oda), a mentés dátuma is másodpercre ugyanaz.
Feladat: Amint megjelenik a ..\Camera mappában a két kép, törölje minél hamarabb a _HDR nélkülit, hogy véletlenül se jusson eszébe a G+nak a felhőbe menteni, mert elegendő a _HDR változat.
Több része van a feladatnak, ha jól sejtem:
1.) valami alapján el kell dönteni, hogy új fájl került a mappába
Gondolom, ez a macerásabb, hiszen a kamera app indulása nem jelenti azt, hogy kész a kép, hiszen percek is eltelhetnek. A kamera app leállása sem jelenti azt, hogy kész a kép, hiszen lehet, hogy nem is készült kép, vagy a kamera sokáig be van kapcsolva, és közben elindulhat a szinkron a háttérben.
2.) fel kell ismerni a két elejében azonos nevű fájlt
Gondolom, be kell listázni a mappa tartalmát egy változóba, és azzal kell kezdeni valamit. De mit és hogyan?
3.) törölni kell a felesleges fájlt
Ha a 2.) pont végeredménye egy vagy több fájlnév akkor azzal már lehet mit kezdeni.
Tippek?
Ha van valami hasonló, már létező task, nekem az is nagy segítség lenne. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha van valami hasonló, már létező task, nekem az is nagy segítség lenne. Köszi!