- Steam Deck
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
3. a feltételeknél válaszd ki, hogy melyik appoknál akarsz gpst kapcsolni, állitsd át egy globális változot
4. még egy profil, ha a globális változó megegyezik akkor secure settings gps on, exit task gps off
5. gps alkalmazás kikapcsolása után egy taskkal törlöd a globális változód.Nem bonyolult ez egy kicsit?

Szvsz elegánsabb közvetlen az App context-et használni és Exit-nél várni egy pár percet, ha esetleg újra előtérbe kerülne a program. Így probléma nélkül kezeli az alkalmazások közötti váltást is.Bár talán ez is egy programozói szemlélet, amit nem ismerek.
De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.Ha jól emlékszem talán tőled láttam olyan megoldást, hogy egy változóval számolod mennyi igény keletkezik egy adott funkcióra és ha több, mint nulla az érték, akkor aktiválod. Na én ezt már akkor sem értettem, ez miért indokolt?
Túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.