- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
3. a feltételeknél válaszd ki, hogy melyik appoknál akarsz gpst kapcsolni, állitsd át egy globális változot
4. még egy profil, ha a globális változó megegyezik akkor secure settings gps on, exit task gps off
5. gps alkalmazás kikapcsolása után egy taskkal törlöd a globális változód.Nem bonyolult ez egy kicsit?

Szvsz elegánsabb közvetlen az App context-et használni és Exit-nél várni egy pár percet, ha esetleg újra előtérbe kerülne a program. Így probléma nélkül kezeli az alkalmazások közötti váltást is.Bár talán ez is egy programozói szemlélet, amit nem ismerek.
De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.Ha jól emlékszem talán tőled láttam olyan megoldást, hogy egy változóval számolod mennyi igény keletkezik egy adott funkcióra és ha több, mint nulla az érték, akkor aktiválod. Na én ezt már akkor sem értettem, ez miért indokolt?
Túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Starfield
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.