Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
3. a feltételeknél válaszd ki, hogy melyik appoknál akarsz gpst kapcsolni, állitsd át egy globális változot
4. még egy profil, ha a globális változó megegyezik akkor secure settings gps on, exit task gps off
5. gps alkalmazás kikapcsolása után egy taskkal törlöd a globális változód.Nem bonyolult ez egy kicsit?

Szvsz elegánsabb közvetlen az App context-et használni és Exit-nél várni egy pár percet, ha esetleg újra előtérbe kerülne a program. Így probléma nélkül kezeli az alkalmazások közötti váltást is.Bár talán ez is egy programozói szemlélet, amit nem ismerek.
De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.Ha jól emlékszem talán tőled láttam olyan megoldást, hogy egy változóval számolod mennyi igény keletkezik egy adott funkcióra és ha több, mint nulla az érték, akkor aktiválod. Na én ezt már akkor sem értettem, ez miért indokolt?
Túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.