Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
3. a feltételeknél válaszd ki, hogy melyik appoknál akarsz gpst kapcsolni, állitsd át egy globális változot
4. még egy profil, ha a globális változó megegyezik akkor secure settings gps on, exit task gps off
5. gps alkalmazás kikapcsolása után egy taskkal törlöd a globális változód.Nem bonyolult ez egy kicsit?

Szvsz elegánsabb közvetlen az App context-et használni és Exit-nél várni egy pár percet, ha esetleg újra előtérbe kerülne a program. Így probléma nélkül kezeli az alkalmazások közötti váltást is.Bár talán ez is egy programozói szemlélet, amit nem ismerek.
De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.Ha jól emlékszem talán tőled láttam olyan megoldást, hogy egy változóval számolod mennyi igény keletkezik egy adott funkcióra és ha több, mint nulla az érték, akkor aktiválod. Na én ezt már akkor sem értettem, ez miért indokolt?
Túl bonyolult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem jut eszembe más felhasználása a két profilos megoldásodnak. Nem mindig kell ennyire modulárisan gondolkodni, elég csak a Task-ok szintjén. A profilokat sztem kár fölöslegesen szaporítani.