Hirdetés
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
No nem nagyon követtem az eseményeket mert elvagyok havazva de 1-2 ötlet hátha jó lehet (bár nem biztos hogy kivitelezhető én csak mint programozó tanonc fejemből kipattant hogyan valósítanám meg). Először is maga az egésznek az elinudlása. Nem tudom hogy ilyenkor egy fix szélességű kódot kaptok vagy mit? vagy hogy néz ki az üzenet tartalmi része. Ilyen esetekben jól jöhet a reguláris kifejezések vizsgálata . Ha pl kapsz egy 6 szemjegyből áó sáztm sort ezzel meg lehetne nézni hogy van e az üziben ha igen akkor induljon el.
Másik megint a változós módszert tudom ajánlani a vége cuccra hátha az jobb lesz vagy nincs ciklusban és ha a task lefut akkor annak vége lesz hiába hívsz meg egy másikat valamire várnia kéne annak a profilra és addig meg waitelni vagy ami szükséges.UI lehet baromság az egész nem minden elemét ismerem a problémának de hátha add egy új szemléletet rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fallout 4
- Tőzsde és gazdaság
- Autóhifi
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.27
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest