- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
No nem nagyon követtem az eseményeket mert elvagyok havazva de 1-2 ötlet hátha jó lehet (bár nem biztos hogy kivitelezhető én csak mint programozó tanonc fejemből kipattant hogyan valósítanám meg). Először is maga az egésznek az elinudlása. Nem tudom hogy ilyenkor egy fix szélességű kódot kaptok vagy mit? vagy hogy néz ki az üzenet tartalmi része. Ilyen esetekben jól jöhet a reguláris kifejezések vizsgálata . Ha pl kapsz egy 6 szemjegyből áó sáztm sort ezzel meg lehetne nézni hogy van e az üziben ha igen akkor induljon el.
Másik megint a változós módszert tudom ajánlani a vége cuccra hátha az jobb lesz vagy nincs ciklusban és ha a task lefut akkor annak vége lesz hiába hívsz meg egy másikat valamire várnia kéne annak a profilra és addig meg waitelni vagy ami szükséges.UI lehet baromság az egész nem minden elemét ismerem a problémának de hátha add egy új szemléletet rá

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Filmvilág
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ASUS RTX 4070 12GB GDDR6X DUAL OC Edition - Eladó!
- EliteBook 860 G11 27% 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ProBook 440 G9 27% 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest