Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
Azt mindig elfelejtitek, hogy a diginet is többnyire a társasházi övezetben szolgáltat gyors netet olcsón, meg néhány kivételes helyen modemes megoldással. Munkatársamnak 10/2-es digi netje van 4500 ft-ért. Mert olyan helyen lakik. Ti is olyan helyen laktok. (Teszem hozzá otthon nekünk is tarr van, és teljesen meg vagyok vele elégedve, igaz nem nap mint nap használom, csak hétvégén). Szóval lehet hogy lassabb a tarr és drágább mint a többi szolgáltató, de a többi nem is hajlandó behúzni oda a kábelt, ahova a tarr kiépítette drága pénzért a rendszerét. Az sem ingyen volt nekik.
-
farkas-j
őstag
válasz Dave1984 #10196 üzenetére
Nálunk a lakótelepen az összes lépcsőházba a T kb 2-3 éve behúzta az optikát. Azóta is ott van a villamos szekrény aljában összetekerve.
Ha jól tudom Pakson a Diginek már ott a csatlakozási pontja az optikájának. Hogy mikor üzemelik be, és kezd el szolgáltatni az más kérdésSegédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Joke21
aktív tag
válasz szabogabor10 #10194 üzenetére
Nem cserélték ki valószínűleg, de a központban sem állítottak át, mert azt a feltöltési sebességen észrevenném.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy máshol sem fenékig tejfel minden. Persze olcsóbb és jobb, de máshol sem minden úgy megy, ahogy híresztelik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Joke21
aktív tag
válasz Markizmark #10192 üzenetére
Már ha megemelik. A digi bejelentette tavaly nyáron a net emelését, de nekem még mindig ugyan azon a sebességen megy.
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz BR-Steel #10191 üzenetére
Mi felénk más nem játszik a tarron kívül. Nincs se UPC se DIGI. 20ezres városba nem jönnek le.
Szóval úgy mondanám, hogy errefelé ők a kevésbé szar választás.Amúgy tényleg vicc, hogy mások nem 0,33-al szorozzák a sávszélességet emeléskor, hanem 5-10-el...
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mizu
aktív tag
válasz Markizmark #10189 üzenetére
Gryllus Vili bá' szavaival élve: Á dehogy!
Ha nem törik össze magukat, márpedig nem fogják, az új ÁSZF hatálybalépésének napján - máj. 1-re TALÁN megmozdulnak ennek érdekében. A leggázabb, hogy beharangozták korábbra, mert miért ne. Képtelenek szaros 5-4-10-20 megabites emelésekre. Megrekedtünk 100 alatt, holott 1000 lehetne a csúcs. Sok? Finomíthatunk 500-ra.
▫️ PH! FAN ▫️
-
Markizmark
addikt
Emeltek már valakinek ápr. 15. óta?
-
veterán
-
mizu
aktív tag
válasz Markizmark #10185 üzenetére
Egy derekas emeléssel letudhattak volna pár éves "fejlesztek-ugrlálok" hercehurcát.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Markizmark #10182 üzenetére
Ha 2017-ben hasonló mértékben emelnek, röhögőgörcsöt kapok.
▫️ PH! FAN ▫️
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Markizmark #10182 üzenetére
Így van, nem mondom hogy most a 30-ról 40-re rossz, mert nekem már a 30 is elég jól megfelel és teljesít, de az árakban versenyképesség még mindig a béka s*gge alatt van, a duplázással (30 => 60) talán kicsit javulhatott volna a zár érték arány. De hát kapunk 10 megát pluszba szoval az se olyan rossz, ne legyünk telhetetlenek
[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
Ilyen csekély mértékű sebességnövelés hónapokat emészt fel. Izgi lesz minden évben (ha emelnek) eljátszani ugyanezt.
▫️ PH! FAN ▫️
-
Markizmark
addikt
válasz ftamas0201 #10179 üzenetére
Legalább nem a modemen fog múlni...
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz Markizmark #10176 üzenetére
Azt hiszem nekem is az van, nekünk előre láthatólag az életben nem kell a csere ahogy ismerjük a Tarr sebes sebességeit, soha nem fogja kihasználni teljesen a modemet
-
1egaly
aktív tag
Az enyém SBV6120E Motorola,40 megabit van most,vajon bírja még a 60-t???
vagy cseréltessek??
Melyik most Tarréknál a menő,vagyis a legjobb??Nektek paksi,szuper sebességű e.f.nek milyen van??
-
Markizmark
addikt
válasz ftamas0201 #10175 üzenetére
Nálam egy ilyen van: Cisco EPC3212 EuroDocsis 3.0
Levélben írták, hogy nincs szükség cserére, szóval várom a napot ...
-
ftamas0201
Topikgazda
Ezt 1-2 éve úgy küszöbölték ki hogy a felhasználó aki modem cserét kért ez miatt akkor írt egy emailt modemcsere ügyben vagy be az üfsz és három napon belül jöttek cserélni, nem mentek végig mindenkin. Nekem pl egy Cisco gigabites modemet adtak akkor, miért is várnának az emeléssel ha elég sok mindenkinek megfelelőek a feltétele?! Szerintem ez csak egy indok volt vagy nem tudom, de hát van egy elég tágas keret amit meghatároztak emelés ügyében így kénytelenek vagyunk azt kivárni.
-
mizu
aktív tag
válasz Dave1984 #10172 üzenetére
Utánanéztem-részben igaz hír. A Motorola SBV5121E modem 30 mbites sávszélig használható. Akinek ne adj' Isten ilyen modemje van 30-as nettel, annak a 40-es net egyelőre tabu. Értelem szerűen a 40 megabit fölöttiek más modemet használnak - magasabb korláttal. Ha egy kattintás sávszélt növelni,az alacsony- és egyes magas csomagoknál ez miért nem lehetséges?
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
korcsi
veterán
válasz Dave1984 #10172 üzenetére
Lehet egységesíteni akarnak, nem csak önmagában a felhasználónkénti sávszélesség a korlátozó tényező, ha mindenkinek docsis 3-as rendszere van, sokkal hatékonyabban lehet a sávszélességet kihasználni.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Dave1984
őstag
Net savememeles ügyben ma beszéltem az ugyfelszolgalattal! Nem túl jó híreket kaptam! Állítólag csak akkor kezdik meg a savszelemelest ha az ÖSSZES régi modemet lecserelik újra kb július ra lesz meg (Szekszárd)
[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
veterán
válasz Tutu7030 #10168 üzenetére
Az egyetlen csati a tarrnál, ami nincs benne a mix / platina mix csomagban. Nagyon sok előfizetője lehet...
Ha bekerül a HD verzió, szerintem a HD csomagba rakják. De szerintem inkább kidobják a francba.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Tutu7030
veterán
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
Családi kör van. Se internet, se kábeltv.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
-
mizu
aktív tag
Valaki gyorsult már?
▫️ PH! FAN ▫️
-
Tutu7030
veterán
-
Charlie
tag
válasz Gubek-Einste #10152 üzenetére
A router sebességével szerintem nem lesz gond mivel 10Megás a mostani netem és a Tarrnál sem tervezem jóval gyorsabbra cserélni.
A telefonnál kérni fogom a számhordozást, még 2 hét és lejár a hűségidőm a T-nél. -
nyalifali
aktív tag
válasz Gubek-Einste #10152 üzenetére
Elnézést, csak pontosítás végett pár gondolat:
A telefonokkal nem lesz gond mert a kapott modemen analóg telefon portok vannak így ugyan úgy használhatod a jelenlegi készülékeket mint eddig.
Amennyiben számhordozást kezdeményezel.
mivel MAC cím alapján történik az azonosítás.Már nincsen MAC cím hozzárendelés. Update: Ja, bocs asszem ezt félreértettem, én a routerre gondoltam...
És routert nem cserélnék, "N"-es ~150Mbit, WiFi-n úgy sem fog tudni annyit, oké a LAN valóban 100Mbit...
Én amit láttam, legjobb esetben is ~42Mbit/s volt vezeték nélkül, de inkább ~20
[ Szerkesztve ]
VaNmIT
-
titán
válasz Charlie #10151 üzenetére
A telefonokkal nem lesz gond mert a kapott modemen analóg telefon portok vannak így ugyan úgy használhatod a jelenlegi készülékeket mint eddig.
A router-ben nem kell meg adni user/pass párost mert kábelnet esetén automatikus/dinamikus/DHCP konfigurációt kell használni a WAN beállításoknál mivel MAC cím alapján történik az azonosítás.
Router-t akkor kell cserélned ha 50 Mbps-nél gyorsabb netet rendelsz és/vagy gondolsz a jövőre, ha megteszed akkor ajánlatos lenne egyből egy gigabites típust beszerezni.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Charlie
tag
Sziasztok!
Évek óta T-home ADSLem van analóg telefonnal és TARRos kábel tv előfizetésem Tapolcán.
Arra gondoltam, hogy átvinném az internetet és a telefont is a Tarr-hoz és rendelnék egy trio csomagot.Érdeklődöm, hogy mennyire stabil a kábeles net Tapolcán?
Alapvetően a T-home ADSLel meg vagyok elégedve mindig stabilan megy, csak jóval drágább mintha trió csomagot vennék.
Van 2 analóg telefonkészülékem is, ezeket fogom tudni használni?
Valamint van 3 számítógépem is egy ASUS RT-N10U routeren, elég lesz csak a felhasználónevet/jelszót megváltoztatni és menni fog a net minden gépen vagy másik routert is kell vennem?Segítségeteket előre köszönöm.
Charlie
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz pető bá' #10109 üzenetére
csak hátha valaki keres később az FTP hozzáférés témában, leírom:
az ügyfélszolgálat az üzenet hatására (mondjuk eltartott egy pár napig, de) tájékoztatott a szolgáltatás igénybevételének feltételeiről - jelezni kell, hogy szeretném használni, és adnak hozzáférést. Kb. ennyi a titok, csak erről a honlapon nem találtam semmit, ASZF-et meg nem nézegettem, biztos benne van E-mail kell megadni egy felhasználónevet + jelszót, és hamarosan már aktív is.
Az internet sebessége pedig stabilizálódott, pár napig tényleg használhatatlan volt..
A net emelés pedig örömteli, 40-ről 60-ra emelnek minket, április vége fele, ahogy néztem a honlapot"... and I hope you have a great day!"
-
nfeco22
csendes tag
Most jutott eszembe, hogy meg tudom én hosszabbítani a platina mix csomag hűségidejét hogy kicsit olcsóbb legyen? már fél éve lejárt.
ha megrendelem a hd csomagot a 25%os kedvezmény kereteim belül, az első hónap ingyen lesz? mert ugye próbahónap oda van írva. -
nfeco22
csendes tag
hali
miért van az hogy ha beltérin keresztül nézem a tv-t akkor nagyon búg a tv? -
PooPy
csendes tag
A Digisport 1-2 HD is megy már.
-
1egaly
aktív tag
Sport1-2 HD ,Digi1-2HD nem elérhető!!
Nálatok??
Tarros képernyőfigyelő ébresztő!?! -
fudi2002
veterán
válasz Markizmark #10136 üzenetére
Reménykedjünk, bár a 40-es is elég nekem, szal ez már csak hab a tortán...
Tájékoztatjuk, hogy 2015. április 29.-én 00-04 óra között hálózatjavítási munkálatok miatt minden szolgáltatásunkban szolgáltatás kimaradás várható.
Érintett terület:
(Tolna megye) Báta település teljes területe.
(Baranya megye) Geresdlak, Görcsönydoboka, Himesháza, Mohács, Palotabozsok, Somberek, Székelyszabar, Szűr települések teljes területe.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
fudi2002
veterán
válasz Markizmark #10133 üzenetére
Asszem te is mohácsi vagy. Hálózatkarbantartás e hónap végén éjjel lesz. Talán akkor emelik...
Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
zako
tag
válasz Markizmark #10133 üzenetére
Technikai okai vannak, hogy nem egyszerre emelnek mindenkinél. Meg is fektetné a teljes hálózatot, ha egyszerre mindenkinek emelnének. Ezt régen is fokozatosan csinálta a Datanet, a Telekom, stb.
-
kisninja
őstag
Élő halandóknak csak ideiglenes sávszél emelés lesz ? Most olvasom a levelet és idézem.... ''2015.04.15 és 2015.07.01 közötti időszakban az Ön által igénybe vett internet csomag sávszéllességét változatlan előfizetési díj mellett megemeljük " Én ezt úgy értelmezem hogy csak az két időpont között lesz emelés utána vagy plusz pénz vagy vissza megy.