Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
emre33
addikt
válasz kabelmania27 #11480 üzenetére
32 feltöltési jel azért szerintem nem jó. Én beraknék egy csillapítot a modem elé.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
590227
aktív tag
válasz ftamas0201 #11494 üzenetére
Köszönöm,de nem próbálkozom vele.A torrent stabil sebességű szokott lenni,maga a netezés lassul be,de ez a Tarrnál mindig is ilyen volt,a telekomnál sosem tapasztaltam lassulást.A TV adásokkal is rendszeres a gond,már kettő tunerünk elszállt a bejövő túlfesz miatt.DIR-655 van,itteni tanácsra,amivel még nem volt gond.Természetesen,majd megírom a hiba okát,ha megtudjuk valaha.
-
590227
aktív tag
válasz ftamas0201 #11492 üzenetére
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz 590227 #11490 üzenetére
Hol az a nálunk? Mert akkor az ott lakók meg tudnák mondani, hogy náluk mi a helyzet.
Mióta áll fent ez a helyzet? Ha bejelentetted akkor hamarosan fel fogják venni veled a kapcsolatot elviekben. Én jobban ajánlom a telefonos hibabejelentést mint az ügyfélkapun át, telefonon általában azonnal megmondják ha globálisan van probléma és javítást végeznek.[ Szerkesztve ]
-
590227
aktív tag
Egyedül nálunk rossz a net?
-
590227
aktív tag
Hajnalban,reggel megint nem volt net,most van.
-
590227
aktív tag
-
veterán
válasz kabelmania27 #11485 üzenetére
Diginél már van pár napja.
Csak épp nem szereti a routereket (én is ezzel szívok).iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11485 üzenetére
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11480 üzenetére
Azokon már túl vagyok.A letöltési sebesség alacsony,a feltöltés mérhetetlen.Elég szégyen,hogy nincs IPV6 sem,2015-ben.Bejelentettük a hibát.Köszönöm a segítséget!
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11478 üzenetére
Ennél többet nem látok,semmit sem tudok feltölteni.
-
cfcfan30
tag
üdv
ha nekem van egy stb-om, kártyával, tarros, de el szeretném vinni mamámhoz, nála működni fog? nincs valahogy beállítva konkrét lakhelyre a box/kártya?
köszi.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11475 üzenetére
Startup Procedure
Procedure Status Comment
Acquire Downstream Channel 112000000 Hz Locked
Connectivity State OK Operational
Boot State
Configuration File OK
Security Disabled DisabledDownstream Bonded Channels
Channel Lock Status Modulation Channel ID Frequency Power SNR Correctables Uncorrectables
1 QAM256 112000000 Hz 15.1 dBmV 40.5 dBmV 1294 807
2 QAM256 120000000 Hz 15.5 dBmV 40.4 dBmV 1188 558
3 QAM256 128000000 Hz 15.5 dBmV 40.9 dBmV 1009 13
4 QAM256 136000000 Hz 15.5 dBmV 40.8 dBmV 981 12
5 QAM256 144000000 Hz 15.6 dBmV 41.0 dBmV 957 12
6 QAM256 152000000 Hz 15.4 dBmV 40.9 dBmV 955 0
7 QAM256 160000000 Hz 15.0 dBmV 40.9 dBmV 948 43
8 QAM256 168000000 Hz 14.3 dBmV 40.5 dBmV 1042 0Total Correctables Total Uncorrectables
8374 1445 Upstream Bonded Channels
Channel Lock Status US Channel Type Channel ID Symbol Rate Frequency Power
1 ATDMA 5120 Ksym/sec 35500000 Hz 32.5 dBmV
2 ATDMA 5120 Ksym/sec 42000000 Hz 32.5 dBmV
3 ATDMA 5120 Ksym/sec 48500000 Hz 32.5 dBmV
4 ATDMA 5120 Ksym/sec 55000000 Hz 32.5 dBmVCM IP Address Duration Expires
D: -- H: -- M: -- S: -- --- --- -- --:--:-- ----
Current System Time: Sat Dec 12 19:35:58 2015 -
590227
aktív tag
Már sikerült,de mire vagy kiváncsi,mert feltölteni nem tudok.
-
590227
aktív tag
admin/motorola Nem fogadja el,de a hiba nem nálam van.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11472 üzenetére
Nevet és jelszót kér.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11472 üzenetére
Nem válaszol,nincs feltöltés.
-
590227
aktív tag
válasz kabelmania27 #11470 üzenetére
Nem tudom mi az,de sebességet sem lehet mérni,nincs feltöltés.Képet sem tudok berakni.
-
590227
aktív tag
A Net az egy gyalázat!Lassú mint a tetű,nincs sebesség.
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Régen a digitális kábeltelevízió vételénél a kártya és az azt fogadó eszköz (Cam modul, STB) össze volt rendelve, most ez nincs így, bármilyen eszközzel lehet dekódolni elvileg a műsort (akár szoftveresen is?) mint ahogy a mindigtv-nél van? Mennyire tartós ez az állapot? Tud erről valaki valami biztosat mondani?
Válaszokat előre is köszi!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
farkas-j
őstag
Van valakinek infója a TARR mobiltelefon app-ról? Lesz belőle valami?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz ftamas0201 #11462 üzenetére
Házhoz nem jöttek ki, estére visszajött a normális sebesség, ma délelőtt megint elment a net, azóta ismét kb. használhatatlan ...
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz ThuG4LifE #11461 üzenetére
Mivel a modem értékeid jók voltak a hiba fennállásakor is,valami ott az éterben gond van
Mit mondtak/csináltak, találtak valamiféle hibát? Azóta sem javult a helyzet? Router van esetleg, ha van próbáltál anélkül is mérni?
15km-re lakom tőled, nálam is rosszalkodott pár napig a net, miután volt egy éjszakás leállás a múlt héten, de pár napja ismét hibamentes és még jobb szinte mint előtte, stabil is. (emelés persze láthatáron sincs) -
ThuG4LifE
senior tag
Fejlemény, pár telefon után végre kijönnek házhoz, remélem még ma ...
Most már jó egy hete kb. nulla a net.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Tutu7030
veterán
Itt az éjfél, záróra... gondolták a tarrnál és lelőtték a digitális csatornákat.
"Nincs jel"LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Tutu7030
veterán
Nem csak mobilnettel rossz. Tarros nettel is ugyanúgy rossz. PC-n és két telefonon (LG G4 és samu ace4) is próbáltam az előbb. Van amelyik csatorna el sem indul, amelyik elindul, az meg hamar ki is fagy.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
sch_a
addikt
Mobilnettel nektek megy rendesen a mobil tv? A kézimeccsbe szerettem volna belenézni, de 8-10 másodpercig megy szépen, jó minőségben, aztán leáll és csak fekete képernyő. Ezt csinálja akárhányszor elindítom a lejátszást. Egyébként telekomos LTE hálózat.
-
Joezyka
senior tag
válasz ThuG4LifE #11453 üzenetére
nálam ezt 3-4 hétig játszották. bejelentem, felhívnak, hogy jó-e. mondom, hogy MOST éppen jó. akkor ok, lezárja a bejelentést, ha megint probléma lenne jelentsem be. és ezt játszottam velük 4-5x egymás után. aztán egyszer csak "elmúlt" (lekopogom)
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
ThuG4LifE
senior tag
A vasárnapi bejelentés után tegnap nem történt semmi, ma telefonon érdeklődtem: azt mondták, hogy tudnak a hibáról és a környéken többen is jelentették, a javítás folyik.
Nem tudom, hogy mekkora hiba lehet, mert kb. csütörtök óta már ilyen és a környéken nem igen láttam tarr-os autót/szerelőt.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
simo9555
tag
válasz Tutu7030 #11449 üzenetére
Jelenleg sincs semmi, én egyenlőre analóg nézem csak a tv-t. Talán akkor karbantartás lehet, ha nálad sem volt digitális adás. Mind1 meglátjuk, tegnap is visszajött, remélem holnap már nem lesz ilyesmi. Engem csak az bosszant, ha karbantartás van, akkor az üzenet minimum kéne, hogy jöjjön.(általában szokott is)
-
Tutu7030
veterán
válasz simo9555 #11448 üzenetére
Én csak a digitális adásban (spektrum hd) vettem észre kimaradást, a többit meg sem néztem, mert kikapcsoltam a tv-t. De ez lehet, hogy még este/éjjel volt.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
simo9555
tag
Sziasztok!
Pakson valamiféle karbantartás folyik, vagy csak nálam ment el minden szolgáltatás.A tegnapi napon is ugyanez volt, hogy olyan 8:30 körül, pontosan nem tudom, elment az egész szolgáltatás, és délután 3-kor pedig minden visszajött. Ma ismét ugyanez a helyzet. Hozzáteszem, hogy ilyen még nem volt, hogy a TV is elment, általában csak az internet szokott, ha valami probléma van nálam. Ez most karbantartás miatt lehetséges, vagy jelentenem kéne a hibát? Üzenetet nem kaptam, hogy karbantartás lenne.
-
veterán
-
fsgl
csendes tag
Sziasztok!
Trio extra csomagot lehetséges digitálisan, több tv-n nézni idegen set top boxal?
-
titán
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz kabelmania27 #11440 üzenetére
Erre gondolsz?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Gubek-Einste #11439 üzenetére
Azt akartam, de annyira gyenge a net, hogy nem tudom feltolteni. Maradt a fenykep es a mobil net.
kabelmania27: passz, padlason van. Annyi biztos, hogy 5-6 eve nem jart arra szerelo.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz kabelmania27 #11437 üzenetére
-
ThuG4LifE
senior tag
Ügyfélkapun bejelentett hibára milyen gyorsan reagálnak? Tapasztalatok?
Péntek óta kb. használhatatlan a net, max 200 kB/s, ha egyáltalán megy ...''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Joezyka
senior tag
-
cfcfan30
tag
te sem gondolod komolyan....
-
mizu
aktív tag
Nem fizet elő plusz dolgokra -> nem fáj a fej... Amúgy sem olcsó egy extra csomag.
▫️ PH! FAN ▫️
-
veterán
-
farkas-j
őstag
2016-os programlista összefoglalva:
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
emre33
addikt
válasz tomee987 #11427 üzenetére
Ok, tehát akkor ha pl: 10 csatornából álló csomag 2 csatornára csökken és 30 nappal korábban tájekoztattak, akkor nem mondható fel. Hűség?
Én ugy tudom, ha az ASZF változik,makkor erre hivatkozással felmondhato.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
tomee987
tag
-
cfcfan30
tag
vagy a telekom.
ha ugy vesszük, szinte az összes digi-s csatornát megkapjuk már, ennyi erővel feleannyiért azt is behuzathatom... -
cfcfan30
tag
Gondolom tudjak ok is ezt, es valami oknal fogva biztos nem tartjak jogsertonek. En szivesen fizetek erte, de pont olyanokat vesznek ki, amiert konkretan elofizettem a hd csomagra... Szerintem sok ugyfelet fog veszteni a ceg a hasonlo huzasaival...
-
farkas-j
őstag
válasz yooyoo #11421 üzenetére
[Némi infó].
"A szerződés lényeges tartalmi elemeit - például az alapvető díjszabást, a szerződés időtartamát - a szolgáltatók csak akkor módosíthatják egyoldalúan, ha valamilyen jogszabályi változás vagy a hatóság döntése erre kötelezi őket, és ráutaló magatartással nem lehet szerződést módosítani."
"Határozott idejű szerződések esetén bővül a jogkövetkezmények nélküli felmondási esetek köre: az előfizetők akkor is felmondhatják a szerződést, ha a szolgáltatás minősége hosszabb időn keresztül rendszeresen rossz, ha a szolgáltató a szerződés lényeges tartalmát jogsértően módosítja - például díjat emel -, vagy a szerződésben szereplő műsorcsatornák közül akár csak egyet is jogsértően kivesz a kínálatból."Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
zako
tag
válasz yooyoo #11421 üzenetére
Valóban alaposan kiherélték a HD-csomagot... Nekem júniusig van hűségem rá 1190-ért havonta, de még ezt is sokallom ezekért a csatornákért. Egyébként is minden csatornának illene már HD-nak lennie 2016-ban, felár nélkül.
Viszont az ÁSZF 161. oldalán található "Kombi egyedi akciós "Békás" ajánlat Zalaegerszeg" nem hangzik rosszul. Ez vajon az optikával lefedett utcákra vonatkozhat? Holnap meg kellene kérdeznem az ügyfélszolgálaton.
-
yooyoo
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem abban segíteni valaki, hogy mikor élhetek az elállás jogával az ÁSZF változása esetén? A HD csomagra áprilisig hűségem van, de ezért a 9 db csatornáért nem szeretnék egy fillért se fizetni, ami januártól marad Zalaegerszegen. Azaz csak 6 darab csatornáért, mert 3 db elérhető lesz Platina Mix csomagban is. A Nat Geo és a Nat Geo Wild hiányozni fog ugyan, de ezért a két csatornáért nem szeretnék több mint 1500 forintot fizetni (hűség lejárta után 2235 forintot). Annyit nincs időm tévézni, hogy megérné. Köszönöm!
-
amadeus11
senior tag
Én most jöttem Mindig tv-ről, ill van műholdas HD beltérim (kb 30 HD adás jön az Astráról). Van egy Samu plazmám. Létezik az, hogy belenyúlnak az adatfolyamba? Eddig dvb-t-n és műholdas HD adásnál is 25-ön volt az élesség, de itt kábelen levettem nullára. De így is olyan a kép, mintha az LCD TV-n bekapcsoltam volna a részletkiemelő funkciót, irreálisan élesek a szemek az arcokon.
There is a star
-
galocza
aktív tag
jelentem, asszem 25-étől megtörtént nálam az emelés (zalaegerszeg).
ezenkívül mostanság (kopog 3x fán alulról) szakadozás sem volt. lehet h megijedt, folyamatosan futtatok winmtr-t 8). -
-
1egaly
aktív tag
Megjött a havi számla!...
Boritékon külön matrica:1512.15.től plussz csatornákkal kivánnak kell.karit,buékot..a logókox,DISCOVERY!!!,Nickjr.,Filmbox Premium...
vagyis kínálják a Discoveryt,melyiket a simát??
Bent egy méltatás a 25 éves Tarrról,tervekről ,stb.Ebből részlet:"...16.01.01.változik az ÁSZF.,összesen 140 csatornára tud előfizetni,köztük Digi Sport,Discovery csatornákra.
Most akkor nem értem ezt a levelet előbb írták,és utána bontottak a Discesekkel???Más: Olvasva a csatorna kiosztást,a TV2HD és a SuperTV2HD-t csak akkor nézheted,ha Extrára+HD csomagra fizetsz elő..
Szerintem tök fölösleges a Mixre és a Platina Mixre az elöfizetés!?
Összegezve,egyelőre nem igen látom át milyen logika mentén ált össze az új kínálat.. -
kabelmania27
Topikgazda
-
amadeus11
senior tag
válasz kabelmania27 #11411 üzenetére
Akkor saját routerrel nem fog menni csak amit ők adnak?
Írtam privit![ Szerkesztve ]
There is a star
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz amadeus11 #11410 üzenetére
Igen, mert azon egyszerűen befogod tudni állítani a portforwardot, az eszköz saját tulajdonod úgy állítod be ahogy szeretnéd.
Más társaságoknál sem kerül át az előfizető tulajdonába a wifis kábelmodem, talán egy ktv cég van ahol használhatsz sajátot.
Ebben a topikban segítenek a konkrét tipus kiválasztásában.[ Szerkesztve ]
-
amadeus11
senior tag
válasz kabelmania27 #11409 üzenetére
Örülök hogy vehetek másikat??? Jól kezdődik... Többen használják a wifit, a ház másik végében is van egy laptop és a telefonok is azt használják. Mint mindenhol máshol. Nem tudom ezek hol élnek. Persze 5 ezerért van wifis is , ami a tulajdonukban marad. Hahaha! Most látom mindenkép kell vennem mert még lanon se tudom átküldeni a filmeket pc-ről tv-re. Vannak ám igények!
[ Szerkesztve ]
There is a star
-
amadeus11
senior tag
Bekötötték az internetet és a kábeltévét is. Minden stabilnak tűnik. Belépek a routerbe nem találok hálózat menüt! Mivel nem wifis!!! Komolyan behalok! A Trés 2008-as modememben is van wifi! Most kezdhetem azzal, hogy modemet veszek...
There is a star
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz ftamas0201 #11406 üzenetére
Hát nem ...
-
ThuG4LifE
senior tag
Bonyhadon elment a net, remelem az emeles miatt ...
-
PeLa87
aktív tag
Ennyi sportcsatorna, meg a jókat kiveszik... Remélem lecsökkentik még a csatornaszámokat is és újabb fizetős szolgáltatásokat tesznek be. Lassan inkább lemondom a TV-t aztán csak marad net. Aztán jöhet valamilyen tányéros szolgáltató... Gyalázat amit ez a T(sz)arr Kft. művel...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
veterán
-
Gyula
csendes tag
válasz szabogabor10 #11401 üzenetére
Hát bizony tényleg furcsa, ha a kivonatot is nézem.
Bízzunk benne hogy hibás a listájuk.
Eddig még hibátlan listát nem nagyon csináltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elite: Dangerous
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest